NRK > Nyheter

Sunday, 04 December, 23:54

NRK - 03 sep 21 kl. 12:23

Raymond: – Exit på speed

– Dette er Exit på speed i fri dressur, seier byrådsleiar i Oslo, Raymond Johansen (Ap), om meldingane Dagens Næringsliv publiserte torsdag. Dagens Næringsliv publiserte torsdag meldingar frå ei lukka Whatsapp-gruppe mellom nokre av landets rikaste. Der diskuterte dei kva dei kunne gjere for å hindre Arbeidarpartiet og miljøbevegelsen frå å få makt. Øystein Stray Spetalen oppretta gruppa i 2016. – Makt gir ansvar.
Les mer på NRK


Les mer om:
Exit, Oslo, Johansen, Dagens Næringsliv, Næringsliv, Whatsapp, Arbeidarpartiet, Stray Spetalen, Facebook

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Raymond, Exit, speed
NRK - 14 nov 22 kl. 21:09

Maling flasser av på vingene på Boeing 787

Flyprodusenten Boeing sier at operatører opplever at maling flasser av på vinger og overflater på vannrette stabilisatorer på 787 Dreamliner-flyene. Ultrafiolett stråling skal være grunnen til dette, ifølge Reuters. Boeing reparerer midlertidig skadene med såkalt speed-tape.

NRK - 16 jun 21 kl. 21:20

Støre støtter Johansen

Ap-leder Jonas Gahr Støre gir partifelle Raymond Johansen full støtte for håndteringen av byrådskrisen i Oslo. – Jeg synes Raymond Johansen har opptrådt ansvarlig og ryddig. De er et fellesskap i byrådet som har avvist den mistilliten, sier Støre.

NRK - 08 nov 21 kl. 17:33

Johansen med klar beskjed

Byrådsleder Raymond Johansen møtte mandag justisministeren for å diskutere skyteepisodene i Oslo. Der krevde Johansen nok politiressurser. – Mitt budskap til ministeren var tydelig: Det er viktig at det er nok politiressurser i Oslo, til både forebygging, tilstedeværelse og etterforskning.

NRK - 28 sep 22 kl. 17:16

Raymond Johansen om ny skatt: – Dramatisk for Oslo

– På kort sikt er dette alvorlig, på lang sikt får dette dramatiske konsekvenser for Oslo, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap). Regjeringens forslag om økt skatt på vannkraft vil ramme Oslo kommune hardt. Nøyaktig hvor mange kroner det er snakk om vil ikke byrådslederen kommentere på nåværende tidspunkt.

NRK - 03 okt 22 kl. 16:36

Raymond Johansen vil ha fire nye år

Byrådsleder Raymond Johansen har besluttet å gå for gjenvalg neste år. Det bekrefter byrådslederen til VG. Arbeiderpartiets politikere hadde frem til midnatt fredag til å si fra til nominasjonskomiteen om hvorvidt de stiller til disposisjon for gjenvalg.

NRK - 11 jul 21 kl. 07:41

Enorm musikkfestival i Serbia

Akkurat nå pågår musikkfestivalen Exit Festival i Serbia. Det er den første store festivalen som gjennomføres i Europa siden pandemien brøt ut i mars i fjor. Flere enn 160.

VG - 05 sep 21 kl. 12:39

Ruuds tidlige US Open-exit skuffet svensk tennisikon

Han har verken vært høyere seedet eller høyere ranket inn mot en Grand Slam-turnering før. Likevel ble det grytidlig US Open-exit for Casper Ruud, noe tennisikonet Mats Wilander skildrer som «et stort tap»..

E24 - 29 sep 21 kl. 15:26

Sjeføkonomer venter få konsekvenser av SVs exit: – Må kompromisse på begge sider

Politikernes pengebruk er styrt av handlingsregelen. SVs exit fra et rødgrønt regjeringssamarbeid vil derfor ha få konsekvenser for norsk økonomi, sier sjeføkonomer..

E24 - 08 jun 22 kl. 18:47

Sliter med å selge Exit-bolig: – Ikke hverdagskost

Tidligere hockeylandslagstrener Roy Johansen har ikke fått solgt Exit-huset i Oppegård..

Aftenposten - 08 jun 22 kl. 18:47

Sliter med å selge Exit-bolig: – Ikke hverdagskost

Tidligere hockeylandslagstrener Roy Johansen har ikke fått solgt Exit-huset i Oppegård..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

14 drukna under dåpsritual

Et dåpsritual i ei elv enda tragisk i Johannesburg i Sør-Afrika, der sterk straum førte til at minst 14 menneske drukna. 33 menneske var ifølgje AFP samla til dåp i elva Jukskei i ein forstad til Johannesburg. Redningsmannskap leitar etter fleire som er sakna i flaumvatnet som truleg kom av kraftig regn..

NRK - 30 minutter siden

Ein til sjukehus etter ulykke i Brønnøy

Ein person er frakta til sjukehus etter at ein bil køyrde i autovernet på fylkesveg 76 Tosentunnelen mellom Brønnøy og Grane på Helgeland søndag kveld. To andre som sat i bilen er køyrde til legevakt for kontroll, melder politiet i Nordland..

NRK - 30 minutter siden

ANC drøftar Ramaphosas framtid

Sør-Afrikas president Cyril Ramaphosa så ut til å ta det med ro mens ANC søndag drøfta den politiske framtida hans etter skuldingar om korrupsjon. Røyster i både partiet og opposisjonen krev at han går av som følgje av ein skandale som involverer funn av kontantar på garden hans. Presidenten var ikkje med på møtet i ANCs arbeidsutval, som fant stad nokre dagar etter at ein uavhengig parlamentarisk komité offentleggjorde ein rapport om at presidenten kan ha brote korrupsjonslova.

NRK - 30 minutter siden

Jernbanestreik fortsetter i Storbritannia

Den viktigste fagforeningen til britiske jernbanearbeidere har avvist det siste tilbudet fra arbeidsgiverne, og dermed fortsetter togstreiken. Rail Delivery Group (RDG) tilbød 8 prosent lønnsøkning og en garanti mot oppsigelse av overtallige ansatte fram til april 2024. Men få timer etter var tilbudet avvist av Rail, Marine and Transport Union (RMT).

NRK - 30 minutter siden

En til sykehus etter ulykke i Brønnøy

En person er fraktet til sykehus etter at en bil kjørte i autovernet på fylkesveg 76 Tosentunnelen mellom Brønnøy og Grane på Helgeland. To andre som satt i bilen er kjørt til legevakt for kontroll, melder politiet i Nordland..

NRK - 45 minutter siden

Mange branner fra sør til nord preget helgen

En rekke boligbranner kostet to menneskeliv og gjorde mange husløse den andre helgen i advent. Når vinteren melder sin ankomst, øker antallet branner. – Det er synd å si det er som normalt, men så vidt vi har registrert så langt, så er det slettes ikke uvanlig, sier administrerende direktør Rolf Søtorp i Norsk brannvernforening til NTB.

NRK - 5 timer siden

Brann i enebolig i Kirkenes – naboer ble evakuert

Det brant i en enebolig på Prestøya i Finnmark. Samtlige i huset er gjort rede for, opplyser politiet i Finnamark. Nærliggende naboer ble evakuert på grunn av røyk.

NRK - 3 timer siden

Brann i Bergen

Det brenn i eit hus i Osvegen ved Valle i Fana bydel. Huset skal vere under oppføring. Naudetatane er i gang med å sløkke brannen.

NRK - 3 timer siden

Brannen i Kirkenes under kontroll

Brannvesenet i Kirkenes skal nå ha kontroll på brannen i et hus på Prestøya, melder politiet i Finnmark. Alle nødetater rykker ut etter melding om brann i en enebolig. Ingen kom til skade i forbindelse med brannen, men huset er ikke beboelig i natt, sier Jørgen Haukland Hansen ved politiets operasjonssentral.

NRK - 2 timer siden

Brann i bygning i Holmestrand

Eit bygg under oppføring står fram som fullstendig nedbrent ved fylkesveg 312 på Grenneslinna i Holmestrand. Sløkkearbeidet held på framleis, men faren for spreiing skal minke. Brannvesenet er på staden og driv med nedkjøling av omkringliggande for å hindre spreiing.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com