Dagbladet > Nyheter

Sunday, 17 October, 23:30

Dagbladet - 22 sep 21 kl. 23:40

Rast vei og innstilte ferjer

Meteorologisk institutt har utstedt farevarsel på rekke og rad den siste tida. Nå har årets første høststorm for alvor inntatt Lofoten..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lofoten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rast, veiog , innstilte, ferjer
NRK - 24 sep 21 kl. 20:18

Innstilte fly etter vulkanutbrot

Eit nytt vulkanutbrot på den spanske kanariøya La Palma har ført til at fleire fly til og frå øya er innstilt fredag kveld, opplyser flyplasstyresmaktene. Fleire flyselskap har avgjort å la flya stå på bakken etter at vulkanen igjen byrja å spy ut tjukke oskeskyer etter det nye utbrotet. Det er første gong sidan utbrotet starta søndag, at fly har vorte innstilte.

NRK - 19 jun 21 kl. 18:00

Eriksens kjærast snakkar ut

Christian Eriksens kjærast, Sabrina har for første gong uttalt seg etter Eriksens hjartestans. – Chris har det bra. No er vi her, og no har vi bruk for litt ro og kvile, seier ho i ein utsegn gjeve av B.

VG - 29 jul 21 kl. 17:52

FHI endrer ikke munnbind-råd for fullvaksinerte

I USA har debatten rast om munnbind for fullvaksinerte rast i sommer. FHI står på at fullvaksinerte ikke skal ha unntak..

NRK - 12 sep 21 kl. 09:07

– Mindreårige nærast bevisstlause

400 ungdommar var samla på ein fest på Tunga i Trondheim i natt, som politiet måtte avslutte. Dette var i utgangspunktet eit lukka arrangement, som ein raskt mista kontroll på. Brannforskrifta sa at ein berre kunne vere 60 personar i lokalet.

NRK - 07 okt 21 kl. 16:21

Oslo: Delar av vegg rast ut

Politiet er til stades i Karlstadgata på Grünerløkka i Oslo, der delar av ein vegg har rast ut. Det skal ha skjedd i samband med fasadearbeid på bygget, skriv politiet på Twitter. – Nokon personar har blitt evakuert for sikkerheits skuld.

Dagbladet - 07 okt 21 kl. 16:45

Deler av bygg rast ut

Deler av en vegg på en boligblokk på Rodeløkka i Oslo har rast ut i forbindelse med fasadearbeid..

NRK - 11 jul 21 kl. 18:05

Fleire timar ventetid på ferjer

Grunna stor trafikk er det opp mot tre timar venting ved ferja Bognes-Lødingen. På E6 mellom Bognes og Skarberget er det meldt om ein time venting. Det melder Torghatten Nord..

NRK - 27 jul 21 kl. 13:35

To kontraktar til Florø-verft

Westcon Yards i Florø har fått kontrakt på ombygging av to ferjer til Fjord1, skriv Firda. Kontrakten har ein verdi på 200 millionar kroner. Det er ferjene «Glutra» og «Fannefjord» som skal byggjast om frå gassdrift til elektrisk drift..

NRK - 04 okt 21 kl. 01:45

Mange uhell i uværet i Sør-Norge

Uværet i Sør-Norge skapte problemer mange steder søndag. Veiser ble stengt, ferjer og tog innstilt, og forsikringsselskapene har fått mange skademeldinger. Østlandet ble rammet av kraftigregn, mens deler av Trøndelag har hatt mye vind.

NRK - 29 jun 21 kl. 20:18

Rettigheter ble brutt flere ganger

EU/EØS-rettighetene til flypassasjer har regelmessig blitt brutt i løpet av koronapandemien. Selv om passasjerer har krav på kompensasjon ved innstilte flyreiser, har mange selskap tvunget passasjerer til å akseptere en verdikupong, ifølge EUs revisjonsrett (ECA)..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Dan (50) ble skutt under elgjakta

Skuddet som traff Dan Eriksson gikk rett gjennom kroppen hans. 50-åringen mener det var ren flaks at han overlevde da jaktkollegaen skjøt ham ved en feiltakelse..

Dagbladet - 1 time siden

- Det var magisk

Etter tunge dager i Kongsberg synes kantor Matthias Anger at minnekonserten i Kongsberg kirke var magisk..

Dagbladet - 2 timer siden

Forbyr dødslek på skole

Netflix-serien «Squid Game» tok av på Rasta skole i Lørenskog. Nå har rektor Dorthe Rundtom lagt ned forbud mot en lek som imiterer serien..

Dagbladet - 3 timer siden

Avhørt flere som kjente ham

Politiet ønsker å kartlegge drapssiktede Espen Andersen Bråthens liv forut for hendelsene onsdag. Nå har flere som kjente ham blitt avhørt..

Dagbladet - 5 timer siden

- Nesten umulig å fange opp

Helsetjenesten i Kongsberg skal granskes etter angrepet som kostet fem mennesker livet. Psykologspesialist Pål Grøndahl tror konklusjonen vil lande på at det er umulig å fange opp alle som kan komme til å begå ekstreme voldshandlinger..

Dagbladet - 6 timer siden

Advarer mot skjønnhetstrend: - Skremmende

Amerikanske myndigheter har gått ut med en advarsel mot å sette leppe-fillere på seg selv..

Dagbladet - 7 timer siden

- Blir enda kaldere

Vinteren kommer tidlig i år, og den kommende uka blir uvanlig kald, varsler meteorologen. Det kan by på problemer flere steder i landet..

Dagbladet - 9 timer siden

Nå er plast farligere enn hai

Tidligere var det de enorme tigerhaiene som skremte lokalbefolkningen i ferieparadiset på Maldivene. Nå jobbes det iherdig for å redde de store skapningene..

Dagbladet - 10 timer siden

- Han forandret seg plutselig

Barndomsvennen forteller: - Han snudde på vei til jobb og låste seg inne..

Dagbladet - 15 timer siden

- Jeg følte sorg

Mens store deler av Norge var i gledesrus over landet ble gjenåpnet, var det helt andre følelser i sving hos familien Gunnarson i Oslo. - Det var en ganske trist dag, sier Elin..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt