Dagbladet > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 07:52

Dagbladet - 18 juni 21 kl. 19:38

Raser mot overvåkingsbilder: - Dypt sjokkerende

Statsadvokaten og flere politikere kommer med krass kritikk av medier som har publisert overvåkingsbilder av den fatale taubaneulykken i Stresa, der 14 personer mistet livet..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stresa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rasermot , overvåkingsbilder, Dypt, sjokkerende
VG - 25 mai 21 kl. 18:41

Sjokkerende og lovløst

Moskva kaller EUs reaksjoner mot regimet i Hviterussland for sjokkerende. Det sjokkerende i denne saken er hvor langt president Aleksandr Lukasjenko er villig til å gå for å beholde makten..

NRK - 23 juni 21 kl. 09:04

Vil forby overvåkningsreklame

I en ny rapport tar Forbrukerrådet oppgjør med det de kaller «overvåkningsbasert reklame», noe de ønsker å forby, skriver NRKBeta. 55 organisasjoner i Norge og utlandet, skal sende brev til beslutningstakere om å vurdere et forbud mot overvåkningsbasert reklame. – Dette er et tydelig signal om at mennesker ikke skal bli utsatt for overvåkning for at produsenter av varer og tjenester skal drive med markedsføring, sier direktør Inger Lise Blyverket til NRK.

Aftenposten - 21 april 21 kl. 16:54

Mann skutt og drept i Tønsberg – politiet undersøker overvåkingsbilder

Mannen som tirsdag kveld ble funnet skutt i Tønsberg, døde senere på sykehus. Politiet etterlyser vitner..

Aftenposten - 21 april 21 kl. 16:54

Mann skutt og drept i Tønsberg – politiet ser på overvåkingsbilder

Mannen som tirsdag kveld ble funnet skutt i Tønsberg, døde senere på sykehus..

NRK - 27 april 21 kl. 19:17

Har mottatt flere tips i drapssak

Politiet har mottatt flere tips på navngitte personer etter å ha offentliggjort overvåkingsbilder i drapssaken på Kilen i Tønsberg, opplyser Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding. – Vi har mottatt noen tips på hvem personen på filmen kan være, sier politiadvokat Fredrik Borg Johannessen..

NRK - 13 mai 21 kl. 05:40

Mann siktet for voldtekt i Oslo

En mann er siktet for en voldtekt ved Tøyen Torg i Oslo. Pågripelsen skjedde etter tips som kom inn da overvåkingsbilder ble vist i programmet Åsted Norge. Ifølge Avisa Oslo ble mannen i 20-årene pågrepet tirsdag denne uka.

Dagbladet - 13 mai 21 kl. 09:58

Siktet for voldtekt etter TV-program

En mann er siktet for en voldtekt ved Tøyen Torg i Oslo. Pågripelsen skjedde etter tips som kom inn da overvåkingsbilder ble vist i programmet Åsted Norge..

NRK - 23 juni 21 kl. 15:49

Sjokkerende kår på migrantleir

Barn av migranter anholdt ved en grensestasjon i Texas i USA lever i sjokkerende kår, viser en reportasje fra BBC. Det er meldinger om stor spredning av sykdom, helsefarlig mat, og seksuelle overgrep. De siste ukene har USA merket en skarp økning i antallet migranter og asylsøkere fra Sentral-Amerika..

NRK - 16 juni 21 kl. 16:09

India raser mot Twitter

Indias IT-minister Ravi Shankar Prasad raser mot Twitter og anklager selskapet for ikke å følge landets nye regler for sosiale medier. Reglene krever at selskapene utnevner en ansatt som myndighetene kan henvende seg til dersom de vil ha innhold fjernet. Vedkommende må bo i India og skal være strafferettslig ansvarlig for innholdet på nettplattformen.

NRK - 15 juni 21 kl. 05:32

Strammer inn regler for overvåking

Det amerikanske justisdepartementet strammer inn reglene for å innhente informasjon om folkevalgte i Kongressen. Departementet overvåket demokrater under Trump. – I tråd med vår forpliktelse til rettsreglene må vi forsikre oss om at vi gjør alt for å følge opp spørsmål rundt maktfordeling framover, sa justisminister Merrick Garland i en uttalelse mandag.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 2 timer siden

Skulle gå fra Florida til New York i «hamsterhjul» - skylte i land

En mann fra Florida som forsøkte å gå til New York over Atlanterhavet, fikk strandgjester til å klø seg i hodet da han plutselig skylte i land på østkysten..

Dagbladet - 3 timer siden

Yencenia (25) skal ha blitt forvirret - hoppet i døden

Colombianske Yencenia (25) døde i en tragisk strikkhoppulykke nordvest i landet søndag, etter at hun skal ha blitt forvirret av en beskjed fra en instruktør..

Dagbladet - 7 timer siden

- Vi har mistet fire år

På grunn av en feilvurdering gjort av myndighetene i Danmark, skulle det gå fire år før danske Zahra Rezai (31) omsider fikk sin afghanske ektemann, Hossain Ahmadi (32), hjem til Danmark..

Dagbladet - 8 timer siden

- Kraftig røykutvikling

Politi og brannvesen har kontroll på brannen på sementfabrikken Norcem i Brevik. - Det er forventet at slukningsarbeid vil pågå i mange timer, melder politiet..

Dagbladet - 8 timer siden

Brann i kullanlegg: - Kraftig røykutvikling

Brannvesenet har ikke kontroll på brannen på sementfabrikken Norcem i Brevik mandag kveld. - Det er forventet at slukningsarbeid vil pågå i mange timer, melder politiet..

Dagbladet - 8 timer siden

Brann i kullanlegg ute av kontroll

Brannvesenet har ikke kontroll på brannen på sementfabrikken Norcem i Brevik. - Det er forventet at slukningsarbeid vil pågå i mange timer, melder politiet..

Dagbladet - 10 timer siden

- Kan beholde meteoritten selv

Nå jobber forskerne på spreng for å finne restene av romsteinen. De ønsker hjelp fra publikum..

Dagbladet - 11 timer siden

Kina smalt døra i ansiktet

Mandag fikk Joe Bidens utsending døra i ansiktet i Kina, samtidig som hans forsvarsminister reiser til Kinas naboer for å samle støtte mot landet. Dansen rundt Kina er tøff, skriver Morten Strand..

Dagbladet - 12 timer siden

Nå slår lynet ned!

Mandag og tirsdag er det sendt ut gult farevarsel for lyn og torden flere steder i landet. Uværet herjer alt i Østlandet, hvor det er stengt for togtrafikk mellom Sandefjord og Skien..

Dagbladet - 14 timer siden

Slik overvåkes de farlige meteoridene

NASA har oppdaget 2022 ulike steiner som går i bane rundt sola, og som potensielt kan skape katastrofe dersom de hadde truffet jorda..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt