NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 00:25

NRK - 09 mar 23 kl. 02:45

Rapporter om eksplosjoner flere steder i Ukraina

Natt til torsdag er det meldt om eksplosjoner i Odesa, Kirovohrad, Dnipropetrovsk-regionen, sør i Mykolajiv-regionen, Kyiv, Poltava, Lviv, Vinnytsia, Ivano-Frankivsk, Ternopil-regionen, melder nettavisen The Kyiv Independent. I Kharkiv er det rapportert om flere eksplosjoner, og ifølge nettavisen Suspilne media. Byens ordfører Ihor Terekhov melder at energifrastrukturen var under angrep, som har ført til at deler av byen av har mistet strømmen. Det er så langt ikke meldt om personskader. Guvernøren i Kharkiv-regionen, Oleh Synjehubov, meldte klokken 03.
Les mer på NRK


Les mer om:
Odesa, Mykolajiv, frankivsk, The Kyiv Independent, Kharkiv, Suspilne, Ihor Terekhov, Synjehubov, Ukraina, Ukraine Now, Telegram

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rapporterom , eksplosjoner, flere, stederi , Ukraina
Klartale - 11 jan 23 kl. 11:15

Drap og vold i Sverige

Aldri før har så mange personer blitt skutt og drept i Sverige på ett år. I 2022 ble 64 personer drept på den måten i nabolandet vårt, ifølge nyhetsbyrået NTB. 11 av drapene skjedde i Stockholm.

NRK - 12 dec 22 kl. 08:04

CNN: Meldinger om eksplosjoner på Krim-halvøya

Det er meldt om flere eksplosjoner på den russisk-okkuperte Krim-halvøya mandag, ifølge CNN. Eksplosjonene hevdes å ha rammet russiske militærbrakker. Ifølge CNN skal det ha blitt hørt flere eksplosjoner i Sevastopol, hovedkvarteret for den russiske Svartehavsflåten, og ved russiske militærbrakker i landsbyen Sovietske.

NRK - 04 maj 23 kl. 03:22

Eksplosjoner hørt i flere byer i Ukraina

Eksplosjoner ble hørt i Ukrainas hovedstad Kyiv og flere andre byer natt til onsdag, ifølge lokale myndigheter og medier. – Luftvernsystemet fungerer i Kyiv-regionen, skriver Kyivs militæradministrasjonen på Telegram. Det var minst ett stort smell i Kyiv i natt, ifølge vinter nyhetsbyrået Reuters har snakket med.

NRK - 26 dec 22 kl. 03:11

Meldinger om eksplosjoner ved russisk flybase

Russiske medier meldte natt til mandag om eksplosjoner på flybasen Engels. Basen ligger hundrevis av kilometer fra frontlinjene i Ukraina. Ved 1.

NRK - 10 maj 23 kl. 12:01

Nye eksplosjoner og kamper i Khartoum

Vitner melder igjen om voldsomme eksplosjoner i Sudans hovedstad Khartoum. Tross samtaler mellom partene raser kampene mellom hærstyrkene i landet videre. Et vitne i nabobyen Omdurman forteller om «eksplosjoner og kraftig artilleriild», mens andre vitner forteller om minst to store eksplosjoner gjennom natta..

NRK - 16 maj 23 kl. 04:55

Luftangrep mot Ukrainas hovedstad

Et objekt er skutt ned over dyreparken i Ukrainas hovedstad og det er hørt eksplosjoner i flere bydeler, opplyser lokale myndigheter. - Noen få eksplosjoner i Solomjanskyj-distriktet, skriver Kyivs ordfører Vitalij Klitsjko i meldingstjenesten Telegram. Han opplyser at vrakrester har falt ned og ført til brann i flere biler i denne bydelen, og han legger til at vrakrester har falt ned også over hovedstadens dyrepark, som ligger i bydelen Sjevtsjenkivskyj.

NRK - 31 aug 23 kl. 05:27

Flere eksplosjoner i Sverige

Svenske medier melder at det har gått eksplosjoner flere steder i landet natt til torsdag. SVT skriver at det skal ha gått eksplosjoner i Nyköping, Göteborg og Stockholm..

NRK - 28 apr 23 kl. 04:02

Flyalarmen går i Ukraina – flere eksplosjoner

Flyalarmen ble iverksatt over hele Ukraina fredag morgen, og det blir meldt om eksplosjoner på ulike steder, blant annet i Kyiv, ifølge ukrainske Interfax. Eksplosjonene skal runge i Kyiv og regionen rundt fredag morgen, melder Interfax og lokale Telegram-kontoer, skriver Reuters. Det er ikke klart om noen mål har blitt truffet, eller kommet meldinger om sårede eller drepte.

NRK - 10 feb 23 kl. 09:02

Kyiv Independent: Eksplosjoner i flere ukrainske regioner

Den ukrainske avisen Kyiv Independent melder på Twitter om eksplosjoner i flere ukrainske byer og regioner fredag morgen. – Det er kommet meldinger om flere eksplosjoner i Dnipro. Det ventes også at flere missiler er på vei, skriver avisen på Twitter.

NRK - 09 mar 23 kl. 02:45

Rapporter om flere steder i Ukraina

Natt til torsdag er det meldt om eksplosjoner i byene Odesa, Kirovohrad, Dnipropetrovsk-regionen og sør i Mykolajiv-regionen, melder nettavisen The Kyiv Independent. Tidligere ble det meldt at flyalarmen gikk fler steder i Ukraina, og folk ble oppfordret til å ikke ignorere alarmen og å ta seg til tilfluktsrom, melder Ukraine Now på plattformen Telegram..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Hevder å ha slått ned kupp i Burkina Faso

Militærjuntaen som styrer det vestafrikanske landet Burkina Faso hevder å ha slått ned et kuppforsøk, melder nyhetsbyrået AFP. I en uttalelse sier militærjuntaen at flere tjenestepersoner er pågrepet, og at de fortsatt leter etter andre som skal ha vært med på det påståtte mytteriet..

NRK - 1 time siden

Politiet søker i turområde

Politiet er i gang med undersøkingar i Vågsbygdskogen i Kristiansand. Undersøkingane er knytt til dobbeltdrapet, der ei jente og mor hennar vart funne døde onsdag. – Vi er her fordi vi har sett i verk etterforsking og undersøking.

NRK - 3 timer siden

To menn pågrepet etter skuddløsning på Nordstrand

I forbindelsen med skytingen mot en bolig og en bil på Nordstrand tirsdag kveld, har politiet i kveld pågrepet to menn. De er siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen. Begge de siktede er kjent for politiet fra tidligere.

NRK - 3 timer siden

Arabisk familie skutt og drept i Israel

En arabisk familie på fem ble skutt og drept i hjemmet sitt nord i Israel onsdag. Drapene er de siste i en bølge av vold og drap mot arabere i landet. Drapene på de fem, deriblant to barn, skjedde i den nordlige byen Basmat Tab'un og kun timer etter 50 år gammel arabisk mann ble drept i samme område, opplyser israelsk politi.

NRK - 5 timer siden

Skyting i Stockholm: En person død

SISTE: En person er skutt og drept, melder Aftonbladet. - På stedet fant vi en mann med skuddskader. Livet hans sto ikke til å redde.

NRK - 3 timer siden

Trudeau beklager ubehagelig hendelse i Underhuset

Den kanadiske statsministeren Justin Trudeau ba onsdag om unnskyldning etter at en tidligere foredragsholder skal ha berømmet en nazi-veteran i Underhuset. Blant de som var til stede var Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. Personen som ble hedret er en ukrainsk veteran som kjempet sammen med nazistene under andre verdenskrig.

NRK - 4 timer siden

The Scotsman åpner i nye lokaler

Utestedet The Scotsman bekrefter at de vil åpne et nytt sted. Det skriver Avisa Oslo. På tirsdag kom beskjeden om at den tradisjonsrike baren på Karl Johans gate i Oslo må ut av sine gamle lokaler ved nyttår.

NRK - 5 timer siden

Bruce Springsteen avlyser alle konserter ut 2023

Bruce Springsteen og The E Street Band utsetter alle konserter i 2023 til 2024 på grunn av artistens problemer med magesår. – Bruce Springsteen er fortsatt på bedringens vei fra magesår de siste ukene og fortsetter å motta behandling ut året, i henhold til råd fra legen. Med dette i tankene vil vi for sikkerhets skyld utsette alle resterende konserter i 2023 til 2024, skriver artisten på X/Twitter.

NRK - 5 timer siden

Skyting i Stockholm: En person skadet

Politiet i Stockholm ble like før klokka syv varslet om skyting i Fruängen sør i Stockholm En person skal ha skuddskader, opplyser politiet på sine hjemmesider. Både politi og ambulansepersonell er på stedet..

NRK - 5 timer siden

Melding om skyting i Stockholm: En person skadet

Politiet er varslet om skyting i Fruängen sør i Stockholm. En person skal ha skuddskader, ifølge Aftonbladet, som siterer politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com