NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 08:08

NRK - 13 jan. 21 kl. 05:35

Rapport: Mange forfulgte kristne

309 millioner kristne lever under svært høy eller ekstremt høy grad av forfølgelse, ifølge organisasjonen Open Doors. Ifølge organisasjonens rapport, som ble lagt fram onsdag, lever én av åtte kristne på verdensbasis i dag under forfølgelse..
Les mer på NRK


Les mer om:
Open Doors

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rapport, Mange, forfulgte, kristne
Aftenposten - 26 feb. 21 kl. 07:00

En korsbærende Sylvi Listhaug vil bli en velgermagnet for den kristne høyresiden, spås det vestpå

Men det kan diskuteres hvor mye partiet har å hente hos aktive kristne..

NRK - 26 mai 21 kl. 15:33

Vil ikke ha Smiths venner med i råd

Den norske kirke er usikker på om Brunstad Christian Church har nok tillit blant kirkesamfunnene til å bli med i Norges Kristne Råd. Det skriver Olav Fykse Tveit, preses blant biskopene i Den norske kirke, og Berit Hagen Agøy, internasjonal direktør i Kirkerådet og Mellomkirkelig råd, i et høringssvar, ifølge avisa Dagen. Brunstad Christian Church (BCC), best kjent som Smiths venner, har observatørstatus i samarbeidsorganet Norges Kristne Råd, men har søkt om å få bli fullverdige medlem..

Aftenposten - 14 jan. 21 kl. 14:19

Denne kebabsjappa måtte stenge etter én dag. Ser du hvorfor?

MOSKVA (Aftenposten): Josef Stalin forfulgte og drepte millioner av russere..

NRK - 12 mars 21 kl. 15:40

Biljakt i Alta

Tre personer er pågrepet for å ha stjålet en bil i Øvre Alta. Pågripelsen skjedde etter at politiet forfulgte den stjålne bilen. Det skriver politiet på Twitter..

NRK - 08 mai 21 kl. 04:43

Drapet i Tønsberg knyttes til narko

Politiet mener at en drapssiktet 25-åring forfulgte Bård Lanes (33) før drapet. Politiet mener drapet har tilknytning til narkotikaomsetning og beskriver narkotikamiljøet i Tønsberg som hardt..

NRK - 08 mai 21 kl. 07:36

Vil forby bruk av gule stjerner

Tyske myndigheter oppfordres til å forby bruk av gule stjerner under demonstrasjoner mot koronatiltak, melder BBC. Motstandere av vaksiner og smittevern i flere land bruker symbolet for å sammenligne seg selv med forfulgte jøder i nazi-Tyskland..

NRK - 09 mai 21 kl. 13:08

Bruker forfulgte jøders symbol

Vaksinemotstandere i Tyskland sammenligner seg med jøder i nazi-tiden. Demonstranters bruk av gule stjerner med teksten «uvaksinert» skaper sterke reaksjoner. Deler av anti-vaksinemiljøet har bånd til ytre-høyre-partier og konspirasjonsteoretikere..

Aftenposten - 26 jan. 21 kl. 19:47

Hvite kristne støttet Trump til det siste. Nå krever mange kirkeledere oppvask.

Kirkene som støttet Trump må diskutere veien videre og om de har noe å skamme seg over, mener kirkeledere..

Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

NRK - 04 juni 21 kl. 10:19

Mange mammuttrær ødelagt i brann

Mellom 10 og 14 prosent av verdens mammuttrær ble ødelagt i en skogbrann i California i fjor sommer. Det viser en ny rapport fra nasjonalpark-vesenet, skriver CNN. Mammuttreet, også kjent som kjempesequoiatreet, kan bli nesten 100 meter høyt og mange tusen år gamle.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Syv personer omkom i flyulykke

Totalt 20 personer skal ha vært om bord i flyet som styrtet sørvest i Sibir. Syv av dem omkom, resten er alvorlig skadd. Det skriver nyhetsnettstedet RT.

NRK - 15 minutter siden

Syv omkom i flyulykke

Syv personer skal ha omkommet i en flyulykke sørvest i Sibir, ifølge russiske medier. Det skriver NTB. Ulykken skjedde da det tomotors flyet av typen L-410 forsøkte å nødlande.

NRK - 30 minutter siden

Gratulerer rival med presidentvalg

Allerede før valgresultatet er klart og stemmene ferdig telt, gratulerer Hassan Rouhani ultrakonservative Ebrahim Raisi med seieren. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. Raisi har vært storfavoritt i tiden før valget..

NRK - 1 time siden

Trøbbel for Nasa-teleskop

Nasas romteleskop Hubble, som i over 30 år har skuet ut i universet, har vært ute av drift de siste dagene, ifølge den amerikanske romfartsorganisasjonen Nasa. Problemet er knyttet til en datamaskin som sender informasjon, og Nasa understreker at selve teleskopet og andre instrumenter er i orden. Et forsøk på å starte maskinen på nytt mandag fungerte ikke, og det lyktes heller ikke å bytte til en backup-maskin.

NRK - 3 timer siden

Mann alvorlig skadet på Grünerløkka

Mannen som ble funnet bevisstløs på gata nær Kubaparken på Grünerløkka i Oslo i natt, har alvorlige skader, melder NTB. Mannen var bevisstløs da helsepersonell tok seg av ham i Fossveien kl. 1.

NRK - 1 time siden

Helsearbeider voldtatt på jobb

Arbeidstilsynet er koblet inn etter at en mann i 30-årene er siktet for voldtekt av en helsearbeider på jobb på Karmøy 8. juni. Kvinnen var ansatt i Helse Fonna og var på hjemmebesøk hos mannen som var underlagt tvunget psykisk helsevern og bosatt i en kommunal leilighet, skriver Haugesunds Avis.

NRK - 1 time siden

Avisleiarar i retten i Hongkong

Sjefredaktøren i den prodemokratiske avisa Apple Daily i Hongkong og leiaren for eigarselskapet til avisa stilte laurdag i det første rettsmøtet etter arrestasjonen. Dei sikta etter Kinas nasjonale tryggingslov for Hongkong, og er skulda for å konspirere for å setje den nasjonale tryggleiken i fare..

NRK - 2 timer siden

28 tilfeller av musikkstøy

Politiet i Agder melder om at de har fått 28 meldinger om festbråk og ordensforstyrrelser i natt. meldingene er fordelt over hele politidistriktet, men mest i byene. Politiet sier at de ikke har hatt kapasitet til å følge opp ale meldingene..

NRK - 2 timer siden

44 koronasmittet i Oslo

Det er registrert 44 nye koronasmittede personer i Oslo siste døgn. Det er 26 flere enn forrige fredag, da det bare ble registrert 18 nye tilfeller. Den siste uken er det i snitt registrert 26 smittede per dag i hovedstaden.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter slagsmål

Ytterligere en mann er fløyet til sykehus i Hammerfest i ambulansefly etter et slagsmål i Halvøysund, melder politiet i Finnmark. Tidligere i natt meldte de at en mann var innagt med alvorlige skader. En mann i 30-årene er arrestert etter hendelsen, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt