Dagbladet > Nyheter

Tuesday, 16 July, 10:57

Dagbladet - 29 maj 24 kl. 11:36

Ransakinger i EU-parlamentet

Politiet i Belgia har aksjonert mot kontoret til en ansatt i EU-parlamentet samt boligen hans med henvisning til russiske forsøk på å påvirke EU-parlamentet..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Belgia, EU

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ransakingeri , EU-parlamentet
Klartale - 05 jun 24 kl. 06:00

Derfor bør du bry deg om EU-valget

Rundt 373 millioner europeere har mulighet til å stemme ved EU-valget. Likevel er det ikke fullt så mange som vet hva EU-parlamentet gjør.For hva er det egentlig folk stemmer over?

NRK - 26 apr 24 kl. 07:41

Rett24: NOKAS-dømt løslates tidligere

NOKAS-dømt løslates tidligere enn planlagt etter ulovlige ransakinger, skriver Rett24. På grunn av 420 ulovlige kroppsvisitasjoner i fengselet vil NOKAS-dømte Metkel Betew snart være en fri mann, etter nesten 20 år i fengsel. Eidsivating lagmannsrett legger til grunn at det én dags fradrag per to ulovlige ransakinger.

NRK - 02 feb 24 kl. 15:25

EU-parlamentet i ny resolusjon om havbunnsmineraler: Bekymret over Norges vedtak

I en resolusjon som skal vedtas neste uke, uttrykker EU-parlamentet sterk bekymring over Norges vedtak om å åpne for gruvedrift på havbunnen. – Parlamentet uttrykker sine bekymringer for det norske vedtaket om å åpne områder for aktiviteter på dyphavsbunnen, heter det i resolusjonen som EU-parlamentet skal vedta onsdag. Resolusjonen tar også til orde for et internasjonalt moratorium, det vil si en midlertidig stans, i all gruvedrift på havbunnen.

NRK - 05 feb 24 kl. 06:54

EU-parlamentet splittet om norsk mineralutvinning på havbunnen

EU-parlamentet er nærmest delt i to når det gjelder synet på Norges åpning for mineralutvinning på havbunnen i Barentshavet. Et knapt flertall er kritiske. Åpningen skal skje trinnvis og gruvedriften kun tillates dersom det ikke er skadelig for miljøet.

NRK - 29 maj 24 kl. 11:20

Ransakinger i EU-parlamentet

Etterforskere ransaket onsdag kontorene til en ansatt i EU-parlamentet i Brussel og Strasbourg, samt hans hjem i Brussel, som en del av en belgisk etterforskning av mistenkt russisk innblanding og korrupsjon, skriver nyhetsbyrået AFP. Ifølge en kilde med kjennskap til etterforskningen en tidligere assistent for den omstridte politikeren Maximilian Krah, ytre-høyre-partiet Alternativ for Tyskland (AfD)..

NRK - 18 jan 24 kl. 13:56

EU-parlamentet med krass kritikk av Ungarn

EU-parlamentet fordømmer det de kaller Ungarns regjerings bevisste, kontinuerlige og systematiske undergraving av unionens grunnleggende verdier. I en resolusjon vedtatt torsdag, med 345 stemmer for og 104 mot, uttrykker EU-parlamentet sterk bekymring for demokratiet, rettsstaten og rettighetssituasjonen i Ungarn, ifølge en pressemelding. 29 medlemmer av EU-parlamentet avsto fra å stemme.

NRK - 25 jan 24 kl. 10:01

Presidenten for Ungarns parlament: – Ingen hastverk

Tirsdag kunngjorde Ungarns statsminister Viktor Orban at den ungarske regjeringen kommer til å støtte svensk Nato-medlemskap, etter å trenert behandlingen av den i 20 måneder. Nato-søknaden må formelt behandles i landets nasjonalforsamling. Parlamentet er ikke i sesjon før 26.

VG - 29 maj 24 kl. 11:21

Ransakinger i EU-parlamentet

Det har sammenheng med mulig russisk innblanding..

Klartale - 05 feb 24 kl. 16:00

Kritiske til Norges gruvedrift på havbunnen

Stortinget har åpnet for å drive gruvedrift på havbunnen. Det vedtok Stortinget i januar. Men hva er egentlig gruvedrift på havbunnen?

NRK - 07 feb 24 kl. 13:39

EU-parlamentet vedtok resolusjon mot Norges åpning av gruvedrift på havbunnen

EU-parlamentet har med stort flertall vedtatt resolusjonen som uttrykker sterk bekymring for at Norge har vedtatt å åpne for utvinning av havbunnsmineraler. 523 av parlamentets 751 representanter stemte for resolusjonen, mens 34 stemte imot. I resolusjonen går EU-parlamentet også inn for et internasjonalt moratorium, det vil si en midlertidig utsettelse, på all gruvedrift på havbunnen.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Stor spenning: - Blant hans viktigste

Donald Trump har varslet en annerledes tale torsdag kveld. - Jeg er skeptisk til om han klarer å holde seg, sier USA-ekspert..

Dagbladet - 2 timer siden

Får refs: - Smakløst

Den lille våpenhvilen man nå har sett begynner å slå sprekker, forklarer USA-ekspert overfor NRK tirsdag morgen..

Dagbladet - 3 timer siden

Nye detaljer: - Gi dem rom

Flere funn kan tyde på at levningene tilhører Jay Slater. Dagen før funnet kom moren med klar oppfordring..

Dagbladet - 3 timer siden

Eksperter: Avventer Trumps tale

Attentatet mot Trump har gitt Biden en etterlengtet pustepause. Silkehanskene er tatt på, men det vil være kortvarig, mener eksperter..

Dagbladet - 4 timer siden

Gir ikke slipp

Titusenvis av familier har siden oktober blitt drevet på flukt fra israelske angrep. Nøkkelknippene tviholder de på..

Dagbladet - 5 timer siden

Kalte Trump idiot - beklager

Visepresidentkandidat JD Vance sier han har sagt «noen stygge ting» om Donald Trump tidligere, og at det er viktig å erkjenne at han tok feil..

Dagbladet - 6 timer siden

Talte for Trump: Hylles

Amber Rose (40) dukket opp på republikanernes landsmøte og hylles for talen..

Dagbladet - 6 timer siden

Dukket opp

Donald Trump dukket opp under republikanernes landsmøte i Milwaukee..

Dagbladet - 21 timer siden

- Dette blir «Jesu oppstandelse»

Donald Trump har gjentatte ganger takket gud for at han er i live etter attentatet. Retorikere og USA-eksperter mener at det er til hans fordel..

Dagbladet - 7 timer siden

- Ikke snakket sammen

Joe Biden måtte nok en gang forsvare sin posisjon som den demokratiske presidentkandidaten under nattas intervju med NBC..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com