VG > Økonomi

Friday, 21 January, 20:58

VG - 30 aug 21 kl. 06:38

Rakettangrep mot flyplassen i Kabul

Fem raketter ble avfyrt mot flyplassen i Kabul natt til mandag..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kabul

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rakettangrepmot , flyplasseni , Kabul
NRK - 26 aug 21 kl. 15:45

Eksplosjon ved flyplassen i Kabul

Ifølge CNNs korrespondent hos Pentagon, Barbara Sarr, skal det ha vært en eksplosjon ved flyplassen i Kabul. Pressesekretær John Kirby hos Pentagon bekrefter eksplosjonen på Twitter. Det samme gjør to andre kilder til CNN.

NRK - 10 sep 21 kl. 17:52

Nytt fly evakuert fra Kabul

Et nytt chartret fly fra Qatar Airlines dro fredag fra flyplassen i Kabul med utlendinger og afghanere. Flyet er det andre som flyr inn til Kabul for å hente ut folk etter at USAs militære trakk seg ut og flyplassen stengte 30. august.

NRK - 23 aug 21 kl. 23:43

Hentet amerikanere med helikopter

Amerikanske militære sier at USA mandag hentet 16 amerikanske borgere med helikopter til flyplassen i Kabul. Tjenestemennene vil ikke si hvor de 16 ble hentet, utover at det var cirka to timer med helikopter fra flyplassen i Kabul. Det ble først meldt om slike operasjoner utenfor flyplassen fredag, men lite blir sagt om dem fra militært hold av sikkerhetsgrunner.

NRK - 12 maj 21 kl. 20:27

Avis: Minst 20 skadd i rakettangrep

Minst 20 mennesker skal være skadd i et rakettangrep mot byen Ashkelon i Sør-Israel, hevder Times of Israel. Meldingen kommer kort tid etter at Islamsk hellig krig varslet et omfattende rakettangrep mot Israel klokken 20 norsk tid. Ashkelon har blitt rammet av flere rakettangrep fra Gazastripen de siste dagene..

NRK - 17 aug 21 kl. 17:45

Dansk militærfly i Kabul

Et dansk militærfly har landet i Kabul med danske diplomater om bord. Det opplyser det danske utenriksdepartementet. Diplomatene skal jobbe på flyplassen.

NRK - 28 aug 21 kl. 06:48

USA med ny advarsel i Kabul

USAs ambassade i Kabul utstedte tidlig lørdag en ny sikkerhetsadvarsel til amerikanske borgere ved flyplassen i Kabul. Alle amerikanere ved fire av flyplassens porter må straks komme seg bort fra portene, heter det, og rådet om ikke å reise til flyplassen blir videreført. Allerede fredag ettermiddag sa Pentagon-talsmann John Kirby at de hadde etterretning som tydet på at et nytt angrep ved flyplassen kunne være i emning..

NRK - 20 aug 21 kl. 13:01

Vestlige styrker utenfor flyplassen

Fransk spesialpoliti og britiske soldater har beveget seg utenfor flyplassen i Kabul for å bistå egne borgere og afghanske allierte, ifølge Washington Post. Tidligere i uken tok en spesialstyrke med franske politifolk seg inn i den grønne sonen i Kabul, der franske borgere og utsatte afghanere hadde søkt til flukt på tomten til Frankrikes tidligere ambassade, skriver avisen ifølge NTB. Politiet har bekreftet at de som befant seg på stedet ble tatt med ut til flyplassen for evakuering.

NRK - 25 aug 21 kl. 10:10

Tusenvis utenfor flyplassen i Kabul

Tusenvis av mennesker samler seg fortsatt ved flyplassen i Kabul i Afghanistan i håp om å komme seg ut av landet. Videobilder viser en stor folkemengde utenfor flyplassen onsdag. Som følge av den kaotiske situasjonen ved inngangene har flere land begynt å frakte folk fra andre steder i byen til flyplassen..

NRK - 27 aug 21 kl. 22:24

Taliban klare til å ta over

En talsmann for Taliban sier gruppa har tatt kontroll over deler av flyplassen i Kabul. Han hevder at bare en liten del av flyplassen er under amerikansk kontroll. En annen talsmann for Taliban sier at de er klare til å ta full kontroll over flyplassen.

NRK - 05 sep 21 kl. 09:11

Flygninger i gang igjen i Kabul

Flygninger er i gang igjen på den internasjonale flyplassen i Kabul. Lørdag gikk tre fly fra Ariana Afghan Airlines til tre provinshovedsteder. Shershah Stor, som er det afghanske selskapets flyplassjef, sier at det var avganger til Herat, Kandahar og Balkh, og at det er satt opp avganger til de samme byene søndag.

Fler nyheter fra VG

VG - 12 jan 22 kl. 23:53

Håndballmiljøet om coronatiltakene: – Det er ganske dramatisk

Flere håndballklubber er bekymret for hvilke konsekvenser coronatiltakene kan få på lang sikt. Idrettspresidenten ber regjeringen legge folkehelsen til grunn, når de torsdag skal justere tiltakene..

VG - 13 jan 22 kl. 00:17

Opposisjonslederen om Djokovic-håndteringen: – Djevelsk for Australias rykte

Fremdeles er det usikkert om Novak Djokovic (34) får muligheten til å spille årets Australian Open. Nå reagerer opposisjonsleder Anthony Albanese..

VG - 13 jan 22 kl. 02:24

Russisk general leder styrkene i Kasakhstan: Var med på Krim og i Syria

Mannen som nå leder de russiskledede «fredsbevarende styrkene» i Kasakhstan, var sentral i annekteringen av Krim og sjef for de russiske styrkene som støttet Assad-regimet i Syria..

VG - 13 jan 22 kl. 03:21

Verdens hav rekordvarme: – Mennesker er synderne

Temperaturrekorden for havområdene har nå blitt slått seks år på rad. Og temperaturen til jordkloden har de syv siste årene vært de varmeste registrert noensinne, viser nye målinger. – Alarmerende, sier norsk klimaforsker..

VG - 13 jan 22 kl. 03:57

Momoa og Bonet skiller lag

Kjendisparet Jason Momoa (42) og Lisa Bonet (54) går fra hverandre etter 16 år..

VG - 13 jan 22 kl. 06:03

Torsdag 13. januar: Dette skjedde i natt

Ekstremværet Gyda har slått til i Trøndelag og i Møre og Romsdal..

VG - 13 jan 22 kl. 07:18

Putin må ta et valg

Nato-landene ønsker videre samtaler med Russland om en lang rekke viktige tema. Men Nato er selvsagt ikke villig til å forlate grunnleggende prinsipper i europeisk sikkerhetspolitikk for å komme Vladimir Putin i møte..

VG - 13 jan 22 kl. 07:21

Flugstad Østberg hjelper Johaug med OL-forberedelsene: – Kjempehyggelig for begge to

Ingvild Flugstad Østberg (31) får ikke gå i OL neste måned, men er med som støtte når Therese Johaug (33) gjør de siste forberedelsene til OL i høyden i Seiser Alm..

VG - 13 jan 22 kl. 07:57

Økende elevfravær på nyåret - fortsatt tynn bemanning i skoler og barnehager

Bemanningen beskrives fortsatt som krevende i mange skoler og barnehager. Elevfraværet er noen steder skyhøyt grunnet økt smitte..

VG - 13 jan 22 kl. 08:08

Megan Fox og Machine Gun Kelly forlovet

Machine Gun Kelly (31) gikk ned på kne og fridde til Megan Fox (35) tirsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt