NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 21:55

NRK - 18 mar 23 kl. 18:22

Rakett skal vere fyrt av mot Israel frå Gaza

Det skal vere fyrt av ei rakett frå Gaza mot Israel, seier israelsk militære, ifølge Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gaza, Israel, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rakett, skal, vere, fyrtav mot , Israel, frå, Gaza
NRK - 18 mar 23 kl. 18:22

Israel: Rakett fyrt av frå Gaza

Laurdag blei det fyrt av ei rakett frå Gaza mot Israel, seier israelsk militære, ifølge Reuters. Dei seier raketten skal ha falle ned i eit ope område. Ingen har så langt teke på seg ansvaret for skytinga..

Klartale - 02 feb 23 kl. 14:15

Får Russland bli med i OL?

I 2024 skal De olympiske leker (OL) skje i Paris i Frankrike. Nå er det krangel om utøvere fra Russland og Belarus skal få være med.Russland har blitt nektet å være med under de tre siste OL.

NRK - 26 nov 22 kl. 03:15

En person anmeldt etter å ha fyrt opp nødbluss i Røros

En person blir anmeldt etter å ha fyrt opp en nødbluss i Røros sentrum natt til lørdag. – Dette er potensielt farlig for trehusbebyggelsen, skriver politiet i Trøndelag på Twitter. Røros er en av Europas eldste byer med trehusbebyggelse, og er listet på Unescos verdensarvliste..

Aftenposten - 12 feb 23 kl. 18:34

Rihanna har fyrt opp under eget comeback. Men kan hun ha skutt seg selv i foten?

Rihanna har selv fyrt opp under eget comeback. Men kan hun ha skutt seg selv i foten?.

NRK - 23 dec 22 kl. 09:15

Ballistisk rakett avfyrt fra Nord-Korea

Nord-Korea har fredag avfyrt en ballistisk rakett, ifølge det sørkoreanske forsvaret. De har så langt ikke opplyst hvilken type rakett det var snakk om eller hvor lang rekkevidde den hadde. Raketten skal ha blitt avfyrt mot sjøen fra Nord-Koreas østkyst, ifølge Reuters..

Klartale - 20 feb 23 kl. 09:32

Nord-Korea testet ny rakett

Natt til mandag ble det testet Nord-Korea nye raketter. Først ble det sagt at det var tre raketter, men senere var det snakk om to raketter.Nyhetsbyrået KCNA sier at to raketter traff målene for testen.

NRK - 20 timer siden

Nord-Korea har avfyrt ballistisk rakett

Nord-Korea skal ha avfyrt det som trolig er en ballistisk rakett, ifølge Sør-Korea og Japans kystvakt. Raketten ble avfyrt fra Nord-Koreas østkyst, ifølge militæret i Sør-Korea. Japans kystvakt sier at prosjektilet som antas å være en avfyrt rakett fra Nord-Korea, allerede har falt.

NRK - 21 nov 22 kl. 04:58

Kina tvang til seg vrakrester fra en rakett

Et kinesisk kystvaktskip tvang til seg vrakrester fra en rakett fra den filippinske marinen i det omstridte Sør-Kinahavet, ifølge myndighetene på Filippinene. Marinen dro i land delene som fløt i sjøen og sendte ut en gummibåt for å trekke dem i land med et tau. Men et fartøy tilhørende den kinesiske kystvakten hindret dem.

NRK - 18 dec 22 kl. 03:33

Sør-Korea: Nord-Korea har skutt opp ballistisk rakett

Sørkoreanske myndigheter hevder natt til søndag at Nord-Korea har avfyrt en «uidentifisert» ballistisk rakett fra østkysten av landet. – Nord-Korea har avfyrt et uidentifisert ballistisk missil inn i Østhavet, opplyser det sørkoreanske forsvaret. Det skjer dager etter at Nord-Korea kunngjorde at de hadde gjennomført en vellykket test av en motor til et nytt våpensystem.

NRK - 23 mar 23 kl. 05:27

Verdens første 3D-printede rakett skutt opp

Verdens første 3D-printede rakett fikk en vellykket oppskyting på tredje forsøk, men nådde ikke banen den skulle inn i. Et avvik underveis gjorde at raketten aldri nådde banen den skulle gå i. Oppskytingen skjedde natt til torsdag norsk tid.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 4 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 4 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com