VG > Økonomi

Saturday, 03 December, 19:20

VG - 14 sep 22 kl. 23:41

R. Kelly funnet skyldig - igjen

Artisten R. Kelly (55) er funnet skyldig i seks av 13 tiltalepunkter i en ny rettssak der han var anklaget for blant annet overgrep mot mindreårige..
Les mer på VG


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: R Kelly, funnet, skyldig, igjen
Klartale - 30 jun 22 kl. 15:45

Ofrene til R. Kelly er endelig blitt hørt

R. Kelly er dømt til fengsel. Han er en kjent R&B-artist.

NRK - 14 sep 22 kl. 23:42

Ny dom mot R. Kelly

En føderal jury i Chicago mener artisten R. Kelly er skyldig i flere lovbrudd, blant dem produksjon av overgrepsmateriale og overgrep mot mindreårige. 55 år gamle Robert Kelly, artistens navn, ble funnet skyldig i tre tiltalepunkter angående overgrepsmateriale, men ble frikjent for å ha hindret rettens gang i forbindelse med rettssaken mot ham i 2008.

NRK - 29 jun 22 kl. 21:12

R. Kelly dømt til 30 års fengsel for menneskehandel og overgrep

Artisten R. Kelly er dømt til 30 års fengsel for menneskehandel og seksuelle overgrep, melder nyheitsbyrået Reuters. 55-åringen vart i fjor funne skuldig, men har venta i over sju månader på straffa.

NRK - 13 nov 22 kl. 06:30

Mark Kelly ber folk i Arizona gi opp gamle konspirasjonsteorier

Nylig gjenvalgt senator Mark Kelly ber Arizonas befolkning stå sammen og gi opp gårsdagens konspirasjonsteorier. Arizona sto sentralt i ekspresident Donald Trumps forsøk på å omstøte valget i 2020 og skape tvil om legitimiteten til Joe Bidens valgseier. I en tale lørdag etter at det var klart at han var gjenvalgt, oppfordret Kelly Arizonas befolkning til å komme seg videre fra konspirasjonsteoriene som har preget statens politiske liv de siste to årene.

NRK - 09 jun 22 kl. 03:57

Vil ha 25 års fengsel for R. Kelly

R&B-stjernen R. Kelly fortjener minst 25 års fengsel for seksuelle overgrep, skriver aktoratet i et notat ifølge nyhetsbyrået AP. R.

NRK - 28 jun 22 kl. 22:07

Advokat mener R. Kelly maks bør dømmes til ti år

– R. Kelly fortjener ikke mer enn 10 år i fengsel til tross for at han ble dømt for å ha gjort overgrep tiår for å rekruttere kvinner og jenter til sex, noe som gjenspeiler hvordan historie som misbrukt barn kan ha ført til hans voksne «hyperseksualitet», sa R&B-sangerens advokat ifølge Reuters. Påtalemyndigheten har sagt at Kelly bli fengslet for mer enn 25 år, noe de gjenspeiler hans fortsatte fare for publikum og mangel på anger for å ha utnyttet sin berømmelse for å lokke ofre til seg bane, hvor han kunne tilfredsstille sine rovvilte og seksuelle lyster..

NRK - 12 nov 22 kl. 04:23

Demokraten Mark Kelly vant senatsplassen fra Arizona

Demokraten Mark Kelly ble gjenvalgt som senator fra Arizona. Det melder blant andre New York Times. Kelly slo dermed Republikanernes kandidat Blake Masters, og tok Demkratene ett steg nærmere flertall i Senatet..

NRK - 29 nov 22 kl. 23:47

Militsleder kjent skyldig i kongresstorming

Lederen av den høyreradikale militsen Oath Keepers, Stewart Rhodes, er kjent skyldig i oppvigleri under stormingen av Kongressen i januar i fjor. Et annet medlem av militsen, Kelly Meggs som leder Florida-avdelingen av gruppa, ble også funnet skyldig i oppvigleri, mens tre andre ble frikjent for anklagene. Det tok juryen tre dager å komme fram til kjennelsen etter en to måneder lang rettssak i Washington som viste fram den ekstremistiske gruppas innsats for å beholde Donald Trump i Det hvite hus, koste hva det koste ville.

NRK - 23 aug 22 kl. 20:17

Militsmedlemmer funnet skyldig i planer om å bortføre guvernør i USA

To militsmedlemmer er funnet skyldig i å ha planlagt å bortføre Michigans guvernør Gretchen Whitmer i 2020. Kjennelsen til juryen i rettssaken i Grand Rapids ble presentert tirsdag. De to mennene – Adam Fox og Barry Croft – risikerer livsvarig fengsel.

NRK - 28 maj 22 kl. 21:23

Meldinger om at politiet bruker tåregass i Paris

Ifølge medier har politiet brukt tåregass på grunn av kaos utenfor stadion der Champions League-finalen skal avholdes. Kampen er foreløpig utsatt en halvtime. Sky News skriver at det er problemer med å få Liverpool-fansen inn på stadion.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Kilde mot seier i den norske drømmebakken

Aleksander Aamodt Kilde (30) har vært syk hele uken, men da det gjaldt som mest hadde nordmannen hundredelene på sin side i Beaver Creek og leder etter at de beste har kjørt..

VG - 1 time siden

Nate Kahungu bekrefter forhold

«Skal vi danse»-Nate sier han har fått kjæreste..

VG - 2 timer siden

Marcus & Martinus om Sverige-satsingen: – Kommer aldri til å glemme Norge

Tvillingduoen sier de ble spurt om å være med i norske MGP, men takket nei. Nå er de klare for svenske Melodifestivalen..

VG - 1 time siden

Når kinesere taler makten imot

Xi Jinping, som er gitt all makt i Midtens rike, erklærte folkekrig mot viruset. Kina skulle renses fullstendig for corona. Men viruset hadde andre planer..

VG - 5 timer siden

Elon Musk er blitt farlig

Elon Musk har kjøpt Twitter og med det blitt en verdens mektigste og farligste demagoger..

VG - 5 timer siden

Suverene Klæbo slo til igjen – utklasset konkurrentene på Lillehammer

LILLEHAMMER (VG) Etter å ha stått over fredagens renn med en sår hals, var Johannes Høsflot Klæbo lørdag tilbake på toppen av pallen..

VG - 6 timer siden

Palestiner drept av israelsk politi: - Forferdet

Fredag ble en palestiner skutt på åpen gate på den okkuperte vestbredden i Palestina. Imidlertid strides det om hva som var forløpet til hendelsen..

VG - 6 timer siden

Haalands skadehistorikk: – Han beveger seg på kanten

OSLO/DUBLIN (VG) Erling Braut Haaland (22) er ikke i nærheten av å ha like god skadehistorikk som to av verdens beste spisser. Også eksplosive Kylian Mbappé (23) er mindre skadeutsatt enn nordmannen..

VG - 7 timer siden

Ikke rør barnetrygden min!

Skal vi virkelig gjøre den universelle barnetrygden til en sosialstøtte som hovedsakelig mottas av innvandrerfamilier?.

VG - 8 timer siden

Nazaa'a ble Miss Kamel i Qatar

Kamelen Nazaa'a viftet med de lange øyevippene og viste fram et tannrikt smil da hun ble kåret som vinner av en skjønnhetskonkurranse for kameler i Qatar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com