NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 23:43

NRK - 26 sep 23 kl. 12:48

RIA: Russisk marinetopp ble hevdet å være drept – skal ha deltatt på møte tirsdag

Det russiske nyhetsbyrået RIA har sendt ut et bilde av sjefen for Svartehavsflåten, Viktor Sokolov, som skal vise at han deltok på en videokonferanse tirsdag, dagen etter at Ukraina erklærte at han ble drept i et ukrainsk angrep. Det skriver Reuters. Ukrainas spesialstyrker sa mandag at de hadde drept Sokolov, sammen med 33 andre offiserer, i et rakettangrep mot hovedkvarteret til den russiske Svartehavsflåten på Krim-halvøya..
Les mer på NRK


Les mer om:
RIA, Svartehavsflåten, Sokolov, Ukraina, Reuters, Krim

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: RIA, Russisk, marinetopp, ble, hevdetå , være, drept, skal, ha deltatt på møte tirsdag
NRK - 26 sep 23 kl. 12:48

RIA: Russisk marinetopp ble hevdet å være drept – deltok på møte tirsdag

Det russiske nyhetsbyrået RIA har sendt ut en video av sjefen for Svartehavsflåten, Viktor Sokolov, der han skal ha deltatt på en videokonferanse tirsdag, dagen etter at Ukraina erklærte at han ble drept i et ukrainsk angrep. Det skriver Reuters..

NRK - 20 jul 23 kl. 22:45

Ria: Krim-brua ble midlertidig stengt

Krim-brua ble mandag kveld midlertidig stengt og luftalarm kunne høres ved brua, melder det statlige russiske nyhetsbyrået Ria. Ria viser til russiske, militære kilder. Brua, som går over Kertsjstredet, forbinder den okkuperte Krim-halvøya med det russiske fastlandet.

NRK - 09 aug 23 kl. 16:21

Russland anklager Ukraina for droneangrep mot atomkraftverk

Russiske sikkerhetsstyrker hevder at Ukraina har forsøkt å angripe et lager for brukt atomkraftbrensel ved atomkraftverket i Zaporizjzja. Atomkraftverket har vært okkupert av russiske styrker siden i fjor vår. Meldingen om det påståtte angrepsforsøket ble onsdag meldt av det statlige russiske nyhetsbyrået RIA, men ingen av kilder er navngitt.

NRK - 22 jun 23 kl. 10:53

RIA: Sverige åpner for å hemmeligstemple Nord Stream-etterforskning

Svensk påtalemyndighet åpner for å hemmeligstemple det som måtte komme fram under etterforskningen av Nord Stream-sabotasjen, ifølge russiske nyhetsbyrået RIA. Dersom etterforskningen av sabotasjen mot de to russiske gassrørledningene blir henlagt, eller etterforskerne velger å ikke konkludere med hvem som sto bak, vil etterforskningsmaterialet bli hemmeligstemplet, ifølge RIA. Sabotasjen mot Nord Stream-rørledningene blir etterforsket av både Sverige, Danmark og Tyskland, men de tre landene nekter å gi Russland fullt innsyn.

NRK - 20 jul 23 kl. 22:45

Ria: Krim-brua er midlertidig stengt

Krim-brua er midlertidig stengt og luftalarm kan høres ved brua, melder det statlige russiske nyhetsbyrået Ria. Brua, som også kalles Kertsj-brua, forbinder den okkuperte Krim-halvøya med det russiske fastlandet. Brua har vært angrepet og delvis ødelagt to ganger av Ukraina.

NRK - 22 jul 23 kl. 13:58

Russisk krigskorrespondent drept i Ukraina

En journalist fra det russiske nyhetsbyrået RIA Novosti er drept og tre andre journalister er såret i et ukrainsk angrep i Donetsk, ifølge russiske medier. Ifølge det russiske forsvarsdepartementets nyhetskanal Zvezda ble RIA Novostis krigskorrespondent Rostislav Zjuravlev drept i et ukrainsk angrep nær landsbyen Pyatikhatki i den russiskokkuperte delen av Donetsk fylke. Nyhetsbyråets fotograf Konstantin Mikhaltsjevskym ble såret i angrepet, og det ble også Izvestias korrespondent Roman Polsjhakov og TV-fotografen Dmitrij Sjikov, heter det.

NRK - 12 sep 23 kl. 07:31

RIA: Ukraina med nytt droneangrep

Ukraina skal ha gjennomført et droneangrep på den russisk-okkuperte byen Enerhodar i Ukraina, nær atomkraftverket Zaporizjzja mandag. Det sier Alexei Likhachev, sjefen for det statlige selskapet Rosatom som leder den militære og sivile kjernekraftindustrien i landet, ifølge det russiske nyhetsbyrået RIA. Likhachev sa at seks droner ble skutt mot byen, men at alle ble ødelagt.

NRK - 31 maj 23 kl. 01:02

Russisk statsminister: Nesten 1,5 millioner ukrainere i okkuperte områder får russisk pass

Ifølge Russlands statsminister Mikhail Misjustin har nesten 1,5 millioner ukrainere i de okkuperte områdene fått russiske pass de siste ni månedene, melder det statlige russiske nyhetsbyrået Ria Novosti. Ukrainere i okkuperte områder som nekter russisk statsborgerskap blir ofte truet med deportasjon eller å bli tvangsmobilisert inn i det russiske militæret, skriver nettavisen The Kyiv Independent. I april undertegnet den russiske presidenten Vladimir Putin et dekret som tillater ukrainske statsborgere å bli deportert fra de okkuperte områdene innen 2024, dersom de nekter russisk statsborgerskap.

NRK - 25 jun 23 kl. 08:29

RIA: Rolig i russisk by etter at Wagner-soldatene trakk seg ut

Situasjonen i den russiske byen Rostov-na-Donu var i morgentimene rolig etter at leiesoldatene i Wagner-gruppen sent lørdag trakk seg ut, melder RIA. Wagner-soldatene rykket lørdag inn og skal ha tatt kontroll over alle militære anlegg i byen, som er et viktig senter for Russlands krigføring i Øst-Ukraina. Flere tusen andre leiesoldater rykket nordover mot Moskva, der målet ifølge Wagner-sjefen Jevgenij Prigozjin var å styrte forsvarsminister Sergej Sjojgu og forsvarssjef Valerij Gerasimov.

NRK - 06 aug 23 kl. 15:21

RIA: Bro skadet av ukrainsk rakettangrep

Chonhar-broen over til Krim ble skadet av et ukrainsk missilangrep søndag. Det statlige russiske nyhetsbyrået RIA siterte den Moskva-utnevnte sjefen for Krim, Sergei Aksyonov, som å si. Ukraina har tidligere truffet den samme broen, som er en forbindelse mellom Krim og den russisk-okkuperte delen av Kherson.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Eksplosjon i boligområde i Uppsala

En person er sendt til sykehus etter en eksplosjon i et villaområde i Uppsala i Sverige, melder Aftonbladet..

NRK - 30 minutter siden

Funn av vrakrester i Bunnefjorden – starter søk

Det er satt i gang søk etter funn av vrakrester i Bunnefjorden i Oslo. – I forbindelse med observasjon av nødsignaler fra området har vår politibåt funnet vrakrester som gir grunn til å tro at en båt/fartøy har gått på grunn eller gått ned, opplyser operasjonsleder, Sven Christian Lie, i Oslo politidistrikt. Det søkes blant annet med helikopter og redningsskøyte..

NRK - 1 time siden

USA ber Israel skjerme sivile

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier Israel må skjerme sivile om de skal vinne en bykrig mot Hamas. I en tale på Reagan-senteret i California lørdag sa Austin at han lærte mye om krigføring i byer da han kjempet mot IS i Irak. Han sa at IS, som Hamas, var en integrert del av byene de hadde kontroll på, og at den internasjonale koalisjonen mot IS anstrengte seg hardt for å verne sivile og opprette humanitære korridorer.

NRK - 45 minutter siden

En drept og en skadet i angrep i Paris

En person er drept og en annen skadd etter et angrep på forbipasserende sentralt i Paris. Det opplyser Frankrikes innenriksminister på X, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 2 timer siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 2 timer siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 2 timer siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 2 timer siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com