Aftenposten > Utenriks

Tuesday, 21 September, 18:57

Aftenposten - 18 mar 20 kl. 13:41

RBK-stjernen frykter permitterte spillere går gratis til utlandet

Pål-André Helland (og Neo Lyngmo Helland (2)) gjester Rasmus&Saga..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
André Helland, Neo Lyngmo Helland, Rasmus&Saga, RBK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: RBK-stjernen, frykter, permitterte, spillere, går, gratis, til, utlandet
Nyhetspressen - 25 feb 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

VG - 18 mar 20 kl. 10:08

Toppserie-klubbene går sammen – skal ikke signere permitterte spillere

Klubbene i Toppserien har på eget initiativ gått sammen for å hindre at permitterte spillere skal snappes opp av andre klubber..

P4 - 01 apr 20 kl. 14:33

Lettere for permitterte å jobbe på gård

Nå blir det lettere, og mer attraktivt, for permitterte å ta seg en jobb i landbruket. Hittil har det vært mer lønnsomt å bli hjemme og få penger fra Nav enn å ta en slik jobb. Men nå opplyser landbruks- og matdepartementet at arbeidsledige og permitterte kun trenger å føre halvparten av timene på meldekortet.

P4 - 19 maj 20 kl. 14:43

Fullt forskudd til permitterte

LO-leder Hans-Christian Gabrielsen har fått gjennomslag for kravet sitt om at korona-permitterte får forskuddene de har blitt lovet umiddelbart. Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen sier til VG nå i ettermiddag at han regjeringen stanser trekkene som er foretatt av forskuddsutbetalingene av dagpenger til permitterte..

P4 - 19 maj 20 kl. 21:34

Vil ha lønnstilskudd til de som ansetter permitterte

NHO vil gi statlig lønnstilskudd til bedrifter som ansetter permitterte arbeidstakere fra konkurrerende bedrifter. På denne måten vil virksomhetene komme raskere i gang igjen sier arbeidsgiverorganisasjonen til Aftenposten. Samtidig avviser de LOs krav om at bedriftene må ta tilbake alle permitterte hvis de skal få tilskudd..

P4 - 20 maj 20 kl. 07:53

- Staten må bidra

- Staten bør bidra med rundt 56 prosent av tidligere lønn til bedrifter som ansetter permitterte fra konkurrerende bedrifter. Det mener NHO. LO krever at bedriftene må ta tilbake alle permitterte hvis de skal få tilskudd.

P4 - 03 jun 20 kl. 09:58

Krever nødløsning for permitterte

SV mener permitterte ikke har blitt prioritert høyt nok under koronakrisa og krever en nødløsning. Siden 12. mars har nær 450.

P4 - 10 jun 20 kl. 15:35

LO bekymret for Navs lønnskompensasjon

LO er bekymret for at Nav ikke klarer å betale ut lønnskompensasjon til permitterte. Det nå stor pågang til Nav fra bedrifter som prøver å sikre sine permitterte ansatte rett til lønnskompensasjon etter at Nav fikk på plass systemet i går. LO-leder Hans-Christian Gabrielsen sier mange permitterte ikke har mulighet til å vente lenger.

P4 - 26 jun 20 kl. 17:09

Henter tilbake 600 permitterte

Norwegian henter tilbake 600 permitterte ansatte fra juli. Flyselskapet permitterte rundt 5.000 ansatte da koronakrisen rammet Norge og resten av verden i mars.

P4 - 01 jul 20 kl. 17:11

Får støtte for å ta permitterte tilbake i jobb

Nå kan bedrifter og organisasjoner få støtte for å ta permitterte tilbake i jobb. Både bedrifter, ideelle organisasjoner og foreninger kan søke om støtte for opptil 15 000 kroner per måned per ansatte som tas tilbake. Finansminister Jan Tore Sanner sier dette kan bidra til at arbeidsgivere som er usikre på fremtiden likevel tar permitterte tilbake..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 18:46

Ødegaards storspill blir anerkjent – inkludert i UEFA-kåring

Martin Ødegaard var med da UEFA.com presenterte sin La Liga-ellever bestående av spillere som har fått sitt gjennombrudd denne sesongen..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 18:47

Høy tillit til innbyggerne. Det kan være en av årsakene til at koronaviruset slo så hardt ned i Sverige.

Sverige har hatt en tøff vår med tusenvis av døde. Til høsten kan det være Norge som får svi, mener Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 12:10

Rapport: Storbritannia anerkjente trusselen fra russisk innblanding for sent

En britisk rapport konkluderer med at det er vanskelig å bevise at Russland forsøkte å påvirke brexitavstemningen, men at landet anerkjente trusselen for sent..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 11:46

Gresk cupfinale utsatt etter funn av brannbomber

Fotballforbundet i Hellas har utsatt cupfinalen mellom AEK og Olympiakos i frykt for fan-vold. Politiet fant eksplosiver og balltrær nær stadion..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 10:43

Mann har tatt rundt 20 gisler på buss i Ukraina

Lokalt politi opplyser at en bevæpnet mann har tatt omtrent 20 gisler på en buss i byen Lutsk nordvest i Ukraina..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 05:42

Målet var å redde Europas økonomi. Flere dager på overtid ble de til slutt enige.

Koronaviruset har ikke bare rammet Europas helsevesen hardt, men også EU-landenes økonomi. «Vanskelig», «viktig» og «fornøyd» er ordene som brukes etter at det ble enighet flere dager på overtid..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 08:16

Politiet har tatt av på Tiktok: – Ekstremt effektivt

De legger ut dansevideoer på Tiktok og chatter med ungdom på Instagram. Nå når politiet hundretusenvis av barn og unge, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 07:16

I dag bisettes Finn Christian Jagge

Den tidligere alpinisten bisettes fra Nordstrand kirke tirsdag, opplyser begravelsesbyrået Jølstad..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 07:13

Kina truer Storbritannia med konsekvenser etter stans av utleveringsavtale

Kina sier det vil få konsekvenser at Storbritannia mandag trakk seg fra utleveringsavtalen med Hongkong i protest mot den nye kinesiske sikkerhetsloven i byen..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 06:52

Kjørte ut av veien på Frogner – mistet lappen på stedet

Føreren av Mercedesen kom fra det hele uten fysiske skader, men er mistenkt for å ha kjørt mens han snakket i håndholdt mobiltelefon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt