NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 18:02

NRK - 15 april 21 kl. 01:11

R-tallet nede i 0,8 i Norge

R-tallet i Norge, altså hvor mange en koronasmittet person viderefører smitten til, er nå nede på 0,8. Det viser ukesrapporten til Folkehelseinstituttet. Den siste døgntallet viser ytterligere nedgang til 599 nye tilfeller, 140 færre enn dagen før..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Folkehelseinstituttet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: R-tallet, nedei , 0,8i , Norge
NRK - 26 jan. 21 kl. 10:41

Helse Bergen: R-tallet nede i 0,5

Helse Bergen melder at det såkalte R-tallet nå er nede i 0,5. Sist uke ble tallet beregnet til å være 0,8. Fire pasienter er innlagt med covid-19, det samme som i går.

NRK - 31 mars 21 kl. 12:58

R-tallet nede på 1,0

R-tallet er nede på 1,0, ifølge ukesrapporten til FHI. R-tallet sier noe hvor mange en koronasmittet person i gjennomsnitt smitter videre..

NRK - 17 feb. 21 kl. 12:59

R-tallet i Oslo under 0,5

Ifølge VG er R-tallet i Oslo 0,44. R-tallet viser hvor mange personer én smittet person smitter videre. R-tallet har vært under 1 flere uker.

NRK - 19 mars 21 kl. 10:47

R-tallet under 1 i Helse Bergen

Det såkalte r-tallet, som reflekterer hvor mange en koronasmittet person i gjennomsnitt smitter, er beregnet til 0,9 i Helse Bergen sitt område. Tallet er usikkert, men ligger mellom 0,4 og 1,4. Helse Bergen-sjef Eivind Hansen sier at de anslår at mellom tre og seks personer vil være innlagt i Helse Bergen de neste to ukene.

NRK - 10 mars 21 kl. 12:45

Norske nett-sider nede etter brann

Nettsiden til Morgenbladet er nede på grunn av brannen på et datasenter i Strasbourg i Frankrike. Det bekrefter ansvarlig redaktør Sun Heidi Sæbø. Brannen er slukket men flere servere hos det franske dataselskapet OVHcloud er ødelagt eller nede som følge av brannen.

NRK - 09 feb. 21 kl. 10:24

R-tallet opp etter Ulvik-smitte

Helse Bergen har oppjustert R-tallet for sitt dekningsområde til 1,3. Årsaken til stigningen er smitteutbruddet i Ulvik. – Hvis en eksluderer Ulvik, ville R-tallet vært 0,9, opplyser Helse Bergen.

VG - 31 mars 21 kl. 14:16

R-tallet synker – Nakstad advarer likevel mot for tidlig gjenåpning

FHI anslår nå at det nasjonale R-tallet ligger på 1, og helt nede på 0,7 i Oslo. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad anbefaler likevel å ha is i magen..

Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

NRK - 11 mars 21 kl. 07:49

Fallende aborttall i 2020

Det ble registrert 11.081 svangerskapsavbrudd i 2020. Så lavt har aldri tallet vært før, viser tall fra Abortregisteret.

NRK - 23 mars 21 kl. 10:11

R-tall har økt i Helse Bergen

R-tallet i Helse Bergen sitt område er nå beregnet til 1,2. Tallet reflekterer hvor mange en koronasmittet person i gjennomsnitt smitter. Usikkerhetsspennet er mellom 0,5 og 1,9.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

207 nye koronadødsfall i Italia

I Italia er det registrert 10.554 nye koronasmittede og 207 nye koronadødsfall det siste døgnet, melder Reuters..

NRK - 30 minutter siden

WHO godkjenner ny vaksine

Verdens helseorganisasjon (WHO) gir en nødgodkjennelse til den kinesiske koronavaksinen Sinopharm.(NTB).

NRK - 1 time siden

Lover oppgradering av Old Trafford

Joel Glazer, en av de to Glazer-brødrene som eier Manchester United, prøver å dempe opprøret blant supporterne med nye lovnader. For andre gang på kort tid har klubbeieren skrevet et åpent brev. I brevet erkjenner han at forholdet mellom eierne og supporterne må forbedres.

NRK - 45 minutter siden

Viderefører tiltak i deler av Viken

Regjeringen viderefører regionale tiltak på nivå B i ni Viken-kommuner til og med 21. mai. Det gjelder Bærum, Drammen, Lier, Lillestrøm, Lørenskog, Nordre Follo, Ås, Rælingen og Ullensaker.

NRK - 1 time siden

Kritiserer vaksineeksport-forbud

Frankrikes president Emmanuel Macron ba fredag USA og Storbritannia om å oppheve eksportrestriksjoner på vaksiner og nødvendige råmaterialer. Macron sa også at han var klar til å diskutere opphevelse av vaksinepatenter, men at det var viktigere at de to landene avviklet sine restriksjoner. Han viste til at Europa har eksportert store mengder vaksinedoser.

NRK - 1 time siden

FHI sier kommunene vet best

Avdelingsdirektør, for smittevern og beredskap i FHI, Line Vold, sier det er grenlandskommunene som vet hvilke tiltak som vil virke best mot den økende smitten i Grenland, men at kommunene nå må bli enige om hvilket tiltaksnivå man skal legge seg på..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet varetektsfengslet

Mannen som er siktet for drap i Lyngdal, er varetektsfengslet i fire uker og blir værende på psykiatriavdelingen på Sørlandet sykehus. Han blir avhørt fredag. – Han varetektsfengsles i fire uker.

NRK - 1 time siden

Fullvaksinert testa positivt

Ein fullvaksinert pasient ved Ravnanger sykehjem på Askøy har testa positivt for covid-19, melder Askøy kommune på sine nettsider. Kommunen går no 10 dagar tilbake i tid for å finna smittevegen. Sjukeheimen er inntil vidare stengd for besøk..

NRK - 1 time siden

EU-toppmøte om fattigdom

EUs toppmøte, som omtales som det sosiale toppmøtet, startet fredag. Medlemslandene er splittet i spørsmålet om EUs rolle i å bekjempe ulikhet og fattigdom. De fleste av statslederne i EUs 27 medlemsland tar turen til Porto i Portugal for å diskutere sosiale spørsmål på toppmøtet.

NRK - 1 time siden

Politifolk siktet i Floyd-saken

En storjury har tiltalt fire tidligere politibetjenter for å ha brutt George Floyds grunnlovsfestede rettigheter da han ble drept i en pågripelse i fjor. Fra før er politibetjenten Derek Chauvin kjent skyldig i forsettlig drap. Domsavsigelsen med straffeutmålingen er ikke klar ennå.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt