Hegnar.no > Økonomi

Thursday, 01 June, 10:42

Hegnar.no - 05 nov 15 kl. 09:24

Røkke-selskap melder om utbytte

Styret i Aker Philadelphia Shipyard ASA har vedtatt utbytte..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Aker Philadelphia Shipyard ASA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Røkke-selskap, melderom , utbytte
Klartale - 12 sep 22 kl. 13:18

Kjell Inge Røkke har flyttet til Sveits

– Et krevende valg er tatt. Jeg har flyttet fra Asker til Lugano i Sveits, skriver Kjell Inge Røkke i et brev. Avisa Dagens Næringsliv omtalte saken først.

NRK - 12 sep 22 kl. 13:21

Skatteprofessor: – Dersom Røkke bur ute i fem år, blir han i praksis skattefri.

Forretningsmannen og Aker-eigaren Kjell Inge Røkke flytter frå Asker til Lugano i Sveits. Det melder Røkke sjølv i dag. Skatteprofessor Guttorm Schjelderup ved NHH meiner det er nærliggande å tru at Røkke melder flytting no for å unngå å betale skatt på dei verdiane han har opparbeidd seg.

Klartale - 24 mar 22 kl. 11:30

Mange vil hjelpe Ukraina – men kommer pengene fram?

Krigen i Ukraina gjør at mange mennesker trenger vår hjelp. Både organisasjoner og privatpersoner samler inn penger. De ønsker å støtte de som har måttet flykte, eller de som er igjen i Ukraina og mangler mat og medisinsk hjelp.

NRK - 13 sep 22 kl. 10:58

LO-lederen: – Røkke fyller frakkefóret med penger og rømmer landet

Kjell Inge Røkke har utmerket seg som en viktig industribygger, som har vært opptatt av arbeidsplasser og fellesskap. Desto mer skuffende er det da at Røkke på sine gamle dager ser det som sin viktigste oppgave å fylle frakkefóret med mest mulig penger å rømme landet. Sveitseren Røkke har valgt å rive ned industribyggeren Røkke, sier LO-leder Peggy Hessen Følsvik.

Hegnar.no - 21 feb 17 kl. 08:45

Røkke-aksje går eks utbytte

Ett Røkke-selskap handles eks utbytte på Oslo Børs i dag..

P4 - 08 okt 19 kl. 15:12

Røkke forklarer seg

Milliardær Kjell Inge Røkke forklarer seg nå i rettssaken mot torpedo Jan Erik Iversen. Iversen er tiltalt for pengeutpressing av Røkke, og har i dag blant annet påstått at Røkke tilbød ham 100 millioner kroner for å fjerne finansmannen Christer Tromsdal. Røkke har så langt ikke kommentert dette..

P4 - 09 okt 19 kl. 16:09

Tromsdal avviser beskyldning mot Røkke

Finansmannen Christer Tromsdal avviser påstanden om at Kjell Inge Røkke skal ha betalt 100 millioner kroner for å få «ham fjernet». Torpedoen Jan Erik Iversen som er tiltalt for pengeutpressing av Røkke, hevdet i rettssaken mot ham i går at Røkke ønsket å drepe Tromsdal. I retten i dag omtalte Tromsdal påstanden som en vill tullehistorie.

NRK - 23 dec 22 kl. 17:33

Oljefondet har økt investeringene knyttet til israelske bosetninger

Oljefondet har økt sine investeringer i selskap som ifølge FN tjener penger på Israels ulovlige bosetninger på den okkuperte Vestbredden og Golanhøydene. FNs sikkerhetsråd har slått fast at de israelske bosetningene i okkuperte områder er ulovlige og i strid med folkeretten. I 2018 utarbeidet FNs høykommissær for menneskerettigheter en «svarteliste» over selskap med virksomhet i, eller i tilknytning til bosetningene.

P4 - 11 jul 16 kl. 12:04

Mindre utbytte for Reitan-brødre

Reitan-familien tar ut mindre i utbytte i år enn i fjor. REMA 1000-eierne tar ut 150 millioner kroner i utbytte for 2015. Ole Robert og Magnus Reitan tar ut 40 millioner hver, noe som er langt lavere enn i fjor da brødrene fikk et utbytte på 116 millioner kroner hver, skriver Adresseavisen..

P4 - 02 apr 20 kl. 08:36

DNB setter utbytte på vent

DNB bøyer av for presset fra finansmyndighetene og utsetter utbytte på grunn av koronasituasjonen. Storbanken har foreslått et utbytte på over 14 milliarder, men setter dette på vent. Finanstilsynet har oppfordret Norges banker å droppe utbytte for å styrke økonomien i den krisen norsk næringsliv står i.

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com