NRK > Nyheter

Friday, 24 March, 11:23

NRK - 05 jan 23 kl. 15:20

Røiseland overrasket i comebacket

Marte Olsbu Røiseland har ikke gått en eneste konkurranse med ski på beina på nærmere 300 dager. I dag overrasket hun alle da hun tok en foreløpig 16. plass på sprinten i Pokljuka med kun én bom på siste stående skyting på sprinten. I mål var hun 59.9 sekunder bak vinner Elvira Öberg fra Sverige.
Les mer på NRK


Les mer om:
Olsbu Røiseland, Pokljuka, Elvira Öberg, Sverige, Røiseland, NRK, Ingrid Landmark Tandrevold, Öberg, Ola Lunde, Andreas Stabrun Smith

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Røiseland, overrasketi , comebacket
NRK - 11 mar 23 kl. 15:08

Revansj for Tandrevold - Norge med full kontroll på stafetten

Ingrid Landmark Tandrevold var utrøstelig etter VM-stafetten i Oberhof. Men under lørdagens stafett i Östersund fikk hun sin revansj. Tandrevold, som gikk tredje etappe for Norge, leverte to fulle hus og gikk Norge opp fra en 4.

VG - 05 jan 23 kl. 15:08

Marte Olsbu Røiseland viste form i comebacket

Marte Olsbu Røiseland (32) viste fin form i sesongdebuten i Pukljuka - nesten 300 dager etter forrige gang hun deltok i verdenscupen..

Aftenposten - 05 jan 23 kl. 15:08

Marte Olsbu Røiseland viste form i comebacket

Marte Olsbu Røiseland (32) viste fin form i sesongdebuten i Pukljuka - nesten 300 dager etter forrige gang hun deltok i….

Aftenposten - 01 nov 22 kl. 19:26

Sesongåpningen ryker for Røiseland - Eckhoff usikker

Sesongåpningen i skiskyting på Lillehammer neste helg går trolig uten både Marte Olsbu Røiseland (31) og Tiril Eckhoff….

VG - 01 nov 22 kl. 19:26

Sesongåpningen ryker for Røiseland - Eckhoff usikker

Sesongåpningen i skiskyting på Lillehammer neste helg går trolig uten både Marte Olsbu Røiseland (31) og Tiril Eckhoff (32)..

VG - 20 dec 22 kl. 13:52

Marte Olsbu Røiseland tilbake i skiskytternes verdenscup i januar

Marte Olsbu Røiseland er klar for konkurranser og får sin sesongåpning i Pokljuka første helgen i januar..

Aftenposten - 20 dec 22 kl. 13:52

Marte Olsbu Røiseland tilbake i skiskytternes verdenscup i januar

Marte Olsbu Røiseland er klar for konkurranser og får sin sesongåpning i Pokljuka første helgen i januar..

Aftenposten - 05 jan 23 kl. 08:56

Olsbu Røiseland endelig tilbake: – Håper jeg ikke har glemt altfor mye

Marte Olsbu Røiseland (32) har ikke konkurrert på nesten 300 dager. I ettermiddag gjør hun comeback i verdenscupen..

VG - 05 jan 23 kl. 08:56

Olsbu Røiseland endelig tilbake: – Håper jeg ikke har glemt altfor mye

Marte Olsbu Røiseland (32) har ikke konkurrert på nesten 300 dager. I ettermiddag gjør hun comeback i verdenscupen..

Aftenposten - 14 jan 23 kl. 15:35

Røiseland med drømmeetappe: Norsk stafettseier i Ruhpolding

Marte Olsbu Røiseland gikk en fantastisk 3. etappe og ga Ingrid Landmark Tandrevold muligheten til å gå inn til….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Jan Helge Andersen blir ikke pågrepet

Statsadvokat Johan Øverberg, som har vært ansvarlig for den nye etterforskningen av Baneheia-saken, sier at påtalemyndigheten har diskutert og vurdert om de skal pågripe Jan Helge Andersen. – Spørsmål om en eventuell pågripelse har vært diskutert og vurdert, men ikke funnet at det er noe grunnlag, sier Øverberg til NRK. – Blir det videre etterforskning?

NRK - 10 minutter siden

Flere døde av tuberkulose i Europa

For første gang på 20 år har det vært en økning i antall dødsfall som følge av tuberkulose i Europa-regionen til Verdens helseorganisasjon (WHO). Regionen omfatter både Europa og land i Sentral-Asia, samt Israel. Økningen fant sted i 2021, det siste året med tilgjengelig statistikk.

NRK - 30 minutter siden

Prisstigning øker prislappen på flyplass i Rana

Et brev fra Samferdselsdepartementet slår fast at kostnadsrammen for den nye lufthavnen ved Mo i Rana økes til 4 milliarder kroner, skriver Rana Blad. I 2021 var det anslått at flyplassen ville koste 3,3 milliarder kroner Samferdselsdepartementet har gitt Avinor AS oppdraget med å bygge den nye lufthavna, innenfor den kostnadsrammen som Stortinget har vedtatt. Departementet forventer som eier av Avinor AS og oppdragsgiver for prosjektet, at det skal gjennomføres innenfor den vedtatte kostnadsrammen, står det i brevet..

NRK - 15 minutter siden

Fiskeridirektoratet melder Aller Aqua etter fiskerømming

Det var i fjor haust at 35.000 fiske rømde frå Aller Aqua Norway AS sitt anlegg i Høyanger kommune. Saka har blitt følgt opp av Fiskeridirektoratet.

NRK - 15 minutter siden

Bjørn Olav Jahr er fornøyd med avgjørelsen

Forfatter og journalist Bjørn Olav Jahr har skrevet to bøker om Baneheia-saken og ment at Viggo Kristians var uskyldig dømt for voldtekt og drap. Han mener det er bra at riksadvokaten har bedt om at saken mot Jan Helge Andersen tas opp igjen. – eg er veldig fornøyd med avgjørelsen og tenker at den er veldig riktig, og er helt som forventet.

NRK - 30 minutter siden

Gjenopptakelseskommisjonen: Kan ta tid

Det vil ta tid før Gjenopptakelseskommisjonen er klar med av avgjørelse om straffesaken mot Jan Helge Andersen gjenopptas, sier kommisjonens leder. – Jeg kan ikke si noe konkret om hvor lang tid dette vil ta. Det kan hende at sekretariatet orienterer Gjenopptakelseskommisjonen innen det neste møtet vårt i mai, men det vil nok ta lenger tid før vi har behandlet saken ferdig, sier kommisjonsleder Kamilla Silseth til NTB.

NRK - 30 minutter siden

Overraskende økning i detaljhandelen i Storbritannia

Detaljhandelen i Storbritannias vokste mer enn ventet forrige måned og ligger nå på samme nivå som før pandemien. Økingen var på 1,2 prosent, ifølge nye tall fra det statistiske sentralbyrået ONS, gjengitt av Bloomberg. Økonomer som deltok i en Bloomberg-undersøkelse i forkant ventet langt lavere vekst.

NRK - 30 minutter siden

Andersens forsvarer: Nekter fortsatt for drap på Lena

Jan Helge Andersen forsvarer Svei Holden sier klienten hans nekter for å ha drept Lena Sløgedal Paulsen. – Jeg hadde nettopp en samtale med han, og han fastholder først og fremst at han ikke er skyldig i den anklagen om drap. Men nå får vi bare ta påtalemyndighetens vurderinger til etterretning så vil vår oppgave være å belyse saken best mulig, sier Holden til NRK.

NRK - 30 minutter siden

Indisk opposisjonsleder kastet ut av nasjonalforsamlingen

Den indiske opposisjonslederen Rahul Gandhi får ikke lenger være medlem av nasjonalforsamlingen i landet etter at han torsdag ble dømt for ærekrenkelse. – Rahul Gandhi har blitt diskvalifisert fra nasjonalforsamlingen som følge av ærekrenkelsesdommen, heter det i en uttalelse fra Indias nasjonalforsamling fredag. Flere medlemmer av nasjonalforsamlingen har protestert mot torsdagens domfellelse, der Gandhi dømt til to års fengsel for ærekrenkelse løst knyttet til Indias statsminister Narendra Modi.

NRK - 45 minutter siden

TV2: Viggo er ikke overrasket

Viggo Kristiansen er ikke overrasket over at Riksadvokaten ønsker å forfølge saken mot Jan Helge Andersen, sier han til TV2. – Jeg må si at tilliten min til rettssystemet er styrket etter dette. Når det er sagt, mener jeg at dagens utfall er forventet, sier Viggo Kristiansen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com