Dagbladet > Nyheter

Saturday, 02 December, 22:55

Dagbladet - 30 aug 23 kl. 11:52

Rødt-politiker truet med «skuddpremie»

Norgesdemokratene-politikeren hevder han ble hacket da det ble sendt drapstrussel mot Rødt-politiker Sofia Rana fra Facebook-profilen hans. Nå tør hun ikke lenger å si hvilke politiske arrangementer hun deltar på..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Rødt, Sofia Rana, Facebook

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rødt-politiker, truetmed , skuddpremie
NRK - 30 sep 23 kl. 14:43

Mannen hevder ungdommene truet ham

Mannen som skal ha truet ungdommer i Nome i Telemark i natt, har i avhør forklart at han ble truet av ungdommene først. Ungdommene ringte politiets nødnummer og sa de ble forfulgt av en mann som truet med kniv og øks. Jourhavende jurist i Sør-Øst politidistrikt, Bjørn Sæter, sier mannen har forklart at det har vært en situasjon i forkant der han skal ha blitt redd og følt seg truet.

NRK - 06 maj 23 kl. 17:01

Menn oppsøkte barnefamilie på Romerike og truet med pistol

To menn oppsøkte lørdag en barnefamilie på Øvre Romerike. De utsatte en mann som bor i huset, for vold og truet med en pistol, det skriver Romerikes Blad. Politiet fikk melding om hendelsen cirka 14:10.

NRK - 29 jul 23 kl. 10:54

Krykkjene kan bli kritisk truet

Måkearten krykkje er allerede sterkt truet i Norge, skriver NTB. Etter fugleinfluensautbruddet er det sannsynlig at den kan bli kritisk truet, sier forsker Tone Kristin Reiertsen i Norsk institutt for naturforskning. – Etter sommerens massedød er det sannsynlig at den kan havne i kategorien kritisk truet.

NRK - 21 nov 23 kl. 12:22

Mann dømt for alvorlige trusler

En mann i 30-årene fra Troms er dømt til fengsel i seks måneder for alvorlige trusler. Ved to anledninger under direktesendinger i sosiale medier, truet han med at han skulle skyte på en skole og at mange kom til å bli drept. Han truet også om skoleskyting i skriftlig form i sosiale medier.

NRK - 24 okt 23 kl. 06:47

Øker skuddpremie på villsvin

Norge har nå et mål om å utrydde villsvin. For å få til det, øker regjeringen nå den økonomiske kompensasjonen til jegere og grunneier. Det ble lagt av landbruksminister Geir Pollestad (Sp) på et møte om villsvin i Aremark mandag kveld.

Klartale - 13 nov 23 kl. 15:30

Dette er «Maskorama»-hintene

Programmet der kjente personer skjuler seg bak masker og synger foran publikum har startet. Programmet heter «Maskorama».Vi som ser på skal finne ut hvilken person som skjuler seg bak masken.

Klartale - 15 maj 23 kl. 08:34

Frps listetopp i Oslo blir tvangsutmeldt av Frp

Politiker Lars Petter Solås var nummer 1 for Fremskrittspartiets (Frp) i Oslo. Han sto på toppen av partiets valgliste. Men nå får han ikke lenger være medlem av Frp.

NRK - 04 maj 23 kl. 02:28

Truet politiet med kniv

En politipatrulje ble natt til torsdag truet med kniv under et oppdrag i Mandal. En mann truet politiet med kniv i forbindelse med tyveri av en skuter. – Mistenkte stakk fra stedet som passasjer i en bil.

NRK - 06 maj 23 kl. 17:01

Menn med pistol oppsøkte barnefamilie på Romerike og truet med pistol

To menn oppsøkte lørdag en barnefamilie på Øvre Romerike. De utsatte en mann som bor i huset, for vold og truet med en pistol, det skriver Romerikes Blad. Politiet fikk melding om hendelsen i 14-tiden.

NRK - 07 maj 23 kl. 11:10

Innsatt truet fengselbetjenter og rømte

En innsatt truet fengselsbetjenter i Tønsberg med saks, og rømte etter å ha blitt fremstilt på sykehuset, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Etter en rask telefon til 112 og god stedsangivelse og samarbeid med politiet av de som ble truet, førte til rask og kontrollert pågripelse av mannen som sitter for drapsforsøk, opplyser politiet på Twitter..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Fortviler før jul: - Håpløst

Flere uker før jul har tusenvis søkt om julehjelp hos Frelsesarmeen. Firebarnsmoren Sigrun Berglund frykter at hun verken har råd til juletre eller gaver til barna i år..

Dagbladet - 5 timer siden

Opplevde skjelvet - krøp langs golvet

Tidligere Frp-politiker, Per Sandberg, er på Filippinene og fikk merke kveldens sterke jordskjelv på kroppen..

Dagbladet - 7 timer siden

- Det kommer til å bli kritisk

Russiske soldater vender hjem fra krigen i Ukraina med krigstraumer og mentale problemer. Det skaper frykt i Russland, som må slite med problemene i flere generasjoner, sier norsk ekspert..

Dagbladet - 11 timer siden

Familien kritisk til politiet

Oliver Ravn Rønning (22) ble natt til mandag drept i Porsgrunn. Hans pårørende preges av tanken på at drapet kunne vært unngått, opplyser deres bistandsadvokat..

Dagbladet - 13 timer siden

Snø skaper flykaos

Snøkaos skaper denne helga store problemer i både Tyskland og Storbritannia..

Dagbladet - 13 timer siden

Italias andre «skjeve tårn» kan kollapse

I nesten tusen år har Garisenda-tårnet stått skakket, men stabilt. Nå har lokalmyndighetene innført en kriseplan, i frykt for at turistattraksjonen kan falle i grus hvert øyeblikk..

Dagbladet - 14 timer siden

Advarer: - Vil være krigserklæring

Nord-Korea varsler at det vil bli sett på som en krigserklæring dersom USA blander seg inn i landets romprogram, etter en nylig spionsatelittoppskyting..

Dagbladet - 15 timer siden

Legger seg flat: - Veldig vondt

Herman Pettersen (59) har i 27 år jaktet sannheten bak et ødelagt liv. Nå får han en uforbeholden unnskyldning fra statsforvalter Bent Høie..

Dagbladet - Igår: 20:24

Snøkaos i Tyskland

Snø og kulde skaper kaos i Tyskland. På flyplassen i München er 160 fly forhindret fra å lande og ta av fredag kveld..

Dagbladet - Igår: 13:46

Erkjenner vold, nekter for drap

Siktet 18-åring avhørt. Politiet mener balltre er drapsvåpenet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com