NRK > Nyheter

Sunday, 26 March, 16:53

NRK - 16 sep 22 kl. 01:34

Rådhuset i Vestnes stengt etter trusler

Trusler fører til at rådhuset i Vestnes i Møre og Romsdal holdes stengt for besøkende uten avtale. Det melder Vestnes avis. Ordføreren har anmeldt en person for grove trusler, sjikanering og trakassering, skriver VG. Grunnen til at rådhuset stenges, er frykt for sikkerheten til de ansatte. Ordfører Randi Bergundhaugen sa på kommunestyremøtet torsdag at det er en pågående trusselsituasjon.
Les mer på NRK


Les mer om:
Vestnes, Møre, Romsdal, VG, Randi Bergundhaugen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rådhuseti , Vestnes, stengt, etter, trusler
VG - 16 sep 22 kl. 00:39

Rådhuset i Vestnes stengd etter truslar

I frykt for sikkerheita til dei tilsette har ordføraren i kommunen bestemt å stenge dørene til rådhuset inntil vidare. Ein person er meldt til politiet for grove truslar, sjikanering og trakassering..

VG - 16 sep 22 kl. 00:39

Rådhuset stenger dørene etter trusler

I frykt for sikkerheita til dei tilsette har ordføraren i Vestnes bestemt å stenge dørene til rådhuset inntil vidare. Ein person er meldt til politiet for grove truslar, sjikanering og trakassering..

VG - 16 sep 22 kl. 00:39

Rådhuset stenger dørene etter truslar

I frykt for sikkerheita til dei tilsette har ordføraren i Vestnes bestemt å stenge rådhuset for besøkande inntil vidare. Ein person er meldt til politiet for grove truslar, sjikane og trakassering..

NRK - 31 dec 22 kl. 22:12

Riksvei 7 over Hardangervidda er åpen igjen

Riksvei 7 over Hardangervidda er åpen igjen etter å ha vært stengt på grunn av uvær. Flere andre fjelloverganger er fortsatt stengt. 21.

NRK - 18 okt 22 kl. 18:20

Person omkom etter trafikkulykke i Vestnes

Føreren av en personbil omkom som følge av en trafikkulykke mellom en lastebil og en personbil på Tresfjordbrua i Vestnes tirsdag ettermiddag. Det opplyser politiet på Twitter. Pårørende er varslet..

NRK - 03 nov 22 kl. 13:07

En person til sykehus etter trafikkulykke i Vestnes

Politiet fikk rundt klokken 12:40 torsdag melding om en trafikkulykke på Vollan i Vestnes. – En bil har kjørt av vegen, og nødetatene er på vei til stedet, sier operasjonsleder Christoffer Lysvik til NRK. Videre sier han at politiet har fått opplysninger om at en bil og to personer er involvert i ulykken.

NRK - 12 mar 23 kl. 13:55

Reddet hvithval utenfor Molde

Brannmannskaper fra Nordmøre og Romsdal hjalp søndag en hvithval som hadde viklet seg inn i noe tauverk i Hjelvikbukta i Vestnes i Møre og Romsdal. Ifølge 110-sentralen i Møre og Romsdal fikk de melding om at hvithvalen svømte i ring etter å ha viklet seg inn i tauverk. Brannmannskap fra Molde og Vestnes rykket ut i brannbåtene for å hjelpe.

NRK - 20 jul 22 kl. 12:58

Person skårfast i Vestnes

En person er skårfast på fjellhylle på Remmemstinden i Vestnes. Redningsaksjon er igangsatt. – Personen skal ikke være alvorlig skadet, sier operasjonsleder Finn Harald Saltskår til NRK..

NRK - 03 nov 22 kl. 13:07

Trafikkulykke i Vestnes

Politiet fikk rundt klokken 12:40 torsdag melding om en trafikkulykke på Vollan i Vestnes. – En bil har kjørt av vegen, og nødetatene er på vei til stedet, sier operasjonsleder Christoffer Lysvik til NRK. Videre sier han at politiet har fått opplysninger om at en bil og to personer er involvert i ulykken.

Klartale - 19 maj 22 kl. 12:57

Her blir det buss for tog i sommer

Snart er det tid for sommer. For mange betyr det fri, og at de slipper å reise til jobb og studier. Da bruker Bane NOR muligheten til å gjøre en stor jobb.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Russland benådar 5000 kriminelle Wagner-soldatar

Over 5000 kriminelle som har kjempa for det private militære selskapet Wagner-gruppa mot Ukraina er benåda av russiske styresmakter. Fleire tusen menn i russiske fengsel har blitt rekrutterte til Wagner-gruppa, der dei har fått moglegheit til å bli slopne fri mot å delta i krigen i Ukraina. – Til no har over 5000 menneske blitt lauslatne og benåda etter å ha fullført kontraktane deira med Wagner, seier Wagner-sjef Jevgenij Prigozjin på Telegram.

NRK - 30 minutter siden

Årsak til straumstans funnen

Nettselskapet Elvia har funne feilen til straumbrotet i søre Oslo, skriv politiet på Twitter. Årsaka til røykutviklinga skal ha vore kortslutning i ein spenningstransformator. Brannvesenet melder at røyken er ute av trafostasjonen i Øvre Prinsdals vei.

NRK - 45 minutter siden

Vedum vil ruste Sp for ny EU-kamp

Høgre-leiar Erna Solberg fortalde landsmøtet i partiet at det er på høg tid at Noreg melder seg inn i EU. Trygve Slagsvold Vedum i Senterpartiet meiner hans eige parti no må ruste seg til ny EU-kamp. – Vi som meiner at eit EU-medlemskap vil svekke folkestyret, tar dette på fullt alvor, seier han..

NRK - 1 time siden

Ung mann siktet for blind vold mot mann i 80-årene

En mann i 80-årene ble lørdag utsatt for vold på Tjensvoll i Stavanger. Det skriver Aftenbladet. En ung mann i tenårene er pågrepet, siktet for grov kroppskrenkelse.

NRK - 1 time siden

Brann i trafostasjon – 40.000 var utan straum

Over 40.000 husstandar miste straumen i Oslo-bydelen Søndre Nordstrand og i Nordre Follo kommune søndag ettermiddag. – Det er sør i Oslo, frå Bøler og sørover, der vi har eit stort straumbrot.

NRK - 1 time siden

Agatha Christie-bøker har blitt omskrivne

Det er blitt gjort endringar i ei rekkje bøker av Agatha Christie, ifylgje The Telegraph. Det er snakk om bøker om Miss Marple og Hercule Poirot. Bøkene skal ha blitt gjennomgått av såkalla sensitivitetslesarar på oppdrag frå forlaget HarperCollins.

NRK - 1 time siden

Turgåar med beinbrot henta av helikopter

I eit utanlandsk turfylgje på seks personar har ei kvinne pådratt eg eit beinbrot ved Kavringtinden i Lyngsalpene i Troms..

NRK - 1 time siden

Brann i trafostasjon – 40.000 utan straum

Over 40.000 husstandar har mista straumen i Oslo-bydelen Søndre Nordstrand og i Nordre Follo kommune. – Det er syd i Oslo, frå Bøler og sørover, der vi har eit stort straumbrot.

NRK - 1 time siden

Stort straumbrot i Oslo og Nordre Follo

32.000 husstandar har mista straumen. Elvia skriv på sine nettsider at mannskap jobbar med å lokalisere feilen..

NRK - 1 time siden

Ukraina ber om hastemøte i Tryggingsrådet

Den ukrainske regjeringa ber Tryggingsrådet i FN om å kome saman for eit krisemøte om atomvåpena Russland vil utplassere i Belarus. Det ukrainske utanriksdepartementet forventar effektive mottiltak frå Storbritannia, Kina, USA og Frankrike, melder AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com