Dagbladet > Innenriks

Tuesday, 19 October, 13:09

Dagbladet - 13 sep 21 kl. 21:00

Rødgrønt flertall

Norge ligger an til å få en rødgrønn regjering. Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet har flertall i Stortinget slik opptellingen av stortingsvalget ser ut en halv time etter at valglokalene stengte klokka 21..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Senterpartiet, Stortinget

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rødgrønt, flertall
NRK - 13 sep 21 kl. 23:48

Støre: Vi klarte det

Ap-leder Jonas Gahr Støre viser tomler opp til den jublende forsamlingen på valgvaken til Arbeiderpartiet. – Vi har ventet, vi har håpet og jobbet så hardt, og nå kan vi endelig si, vi klarte det. Prognosen viser et klart flertall for de fem rødgrønne partiene Arbeiderpartiet, Senterpartiet, SV, Miljøpartiet De Grønne og Rødt.

NRK - 11 sep 21 kl. 00:06

Måling gir rødgrønt flertall

Ap, Sp og SV ligger an til å få et knapt flertall med 87 mandater i Stortinget på en måling to dager før valget. Det viser Norfaktas siste måling før valgdagen for Nationen og Klassekampen. De tre rødgrønne får 87 mandater (Ap 44, Sp 28 og SV 15).

NRK - 13 sep 21 kl. 21:02

Støre kan få sin drømmeregjering

Prognosen klokken 21 viser at Jonas Gahr Støre kan få flertall for sin drømmeregjering, med Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV. Hvis prognosen fra Valgdirektoratet skulle bli valgresultatet, betyr det at Ap, Sp og SV samlet får flertall. Flertall krever som kjent 85 mandater, og de tre vil i så fall ikke være avhengig av andre partier i Stortinget.

NRK - 01 okt 21 kl. 13:02

– Vi skal få en rødgrønn regering

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre fastslår at den nye regjeringen blir rødgrønn, også uten SV. – Vi skal få en rødgrønn regjering med dette alternativet. Og vi skal finne gode flertall i Stortinget, sier Støre til NTB..

NRK - 09 aug 21 kl. 20:45

KrF vil ikke støtte Ap/Sp-budsjett

Det er uaktuelt for KrF å sikre flertall for statsbudsjettet til en potensiell mindretallsregjering med Arbeiderpartiet og Senterpartiet. KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier til VG at det verken er aktuelt å gå inn i en regjering med Ap og Sp i hele den kommende stortingsperioden, eller å støtte statsbudsjettet til en mulig mindretallsregjering med de to partiene. – Hvis det blir rødgrønt flertall, så må de rødgrønne finne en løsning på både budsjett og ulike saker, sier Ropstad til avisa..

NRK - 07 sep 21 kl. 19:00

Rødgrønt flertall i skolevalget

SV er blant vinnerne i skolevalget mens MDG går ned. Sammen har likevel rødgrønn side flertall. SV får 12,7 prosent oppslutning, opp 2,7 prosentpoeng fra skolevalget for fire år siden.

NRK - 13 sep 21 kl. 21:00

Prognose: Mot rødgrønt flertall

Prognosen viser et klart flertall for de fem rødgrønne partiene Arbeiderpartiet, Senterpartiet, SV, Miljøpartiet De Grønne og Rødt. En prognose er en forventning om hva valgresultatet blir, men ikke en fasit på dette. Valgdirektoratets prognoser baserer seg på foreløpig opptalte stemmer samt historikk fra 2019 og 2017 gjennom en matematisk modell..

Dagbladet - 13 sep 21 kl. 21:00

NÅ: Rødgrønt flertall

Norge ligger an til å få en rødgrønn regjering. Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet har flertall i Stortinget slik opptellingen av stortingsvalget ser ut når valglokalene stenger klokka 21..

Dagbladet - 13 sep 21 kl. 21:00

NÅ: Rødgrønt flertall

Norge ligger an til å få en rødgrønn regjering. Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet har flertall i Stortinget slik opptellingen av stortingsvalget ser ut når valglokalene stenger klokka 21..

Dagbladet - 13 sep 21 kl. 21:00

Rødgrønt flertall

Norge ligger an til å få en rødgrønn regjering. Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet har såvidt flertall i Stortinget slik opptellingen av stortingsvalget ser ut en halv time etter at valglokalene stengte klokka 21..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 2 timer siden

Slik var drapsruta

Angrepet startet inne på en matbutikk. Mandag fortalte politiet mer om gjerningsmannens bevegelser den kvelden fem personer ble drept i Kongsberg..

Dagbladet - 5 timer siden

- La bilen stå

Har du ikke lagt om til vinterdekk i dag, er oppfordringen fra meteorologene, politiet og Vegvesenet helt klar..

Dagbladet - 6 timer siden

Smitten øker: - Overrasket

Universitetssykehuset Nord-Norge gikk søndag ettermiddag til gul beredskap. 13 personer er innlagt med covid-19 og smitten øker i Tromsø kommune..

Dagbladet - 19 timer siden

Hjortene dundret mot bilen

- Gevirene klinket mot hverandre..

Dagbladet - 22 timer siden

Ofrene ble drept med stikkvåpen

Politiet har mandag et pressetreff om den siste situasjonen i Kongsberg-drapene..

Dagbladet - Igår: 11:53

Farevarsel på Østlandet

Natt til tirsdag kan det falle snø i områdene Viken, Oslo og Innlandet..

Dagbladet - Igår: 05:59

Gigant-barnebidrag blir regjeringssak

Erlend Wiborg (FrP) reagerer sterkt på Navs krav mot Alf Friisø (57), om etterbetaling av et gigantisk barnebidrag basert på en dom fra Nicaragua. Nå krever han svar fra den påtroppende regjeringen..

Dagbladet - I førrgår: 17:03

Død mann funnet på sti

Politiet har sperret av et større område i Skien etter at en død mann ble funnet på en sti i et boligområde. Mannen har synlige skader, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

Dagbladet - 15 okt 21 kl. 15:46

Nøkkelsvar kan ligge i Tyskland

Ulykkesbil i Hallingdal hadde fartsskriver..

Dagbladet - 15 okt 21 kl. 03:01

Sjef for kontraterror: - Krevende sak

Den type sak, som skjedde i Kongsberg onsdag kveld, er noe av det mest krevende enhver sikkerhetstjeneste står ovenfor, forteller Kontraterror sjef i PST, Arne Christian Haugstøyl..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt