NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 11:00

NRK - 25 jan 23 kl. 03:10

Røykutvikling i enebolig i Sogndal slukket

Nødetatene rykket ut etter melding om røykutvikling i en enebolig i Sogndal sentrum natt til onsdag. Alle beboere på adressen skal ha kommet seg ut, og ingen skal være skadd. Brannen er slukket, tvitrer Vest politidistrikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sogndal, Vest

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Røykutviklingi , eneboligi , Sogndal, slukket
NRK - 28 jan 23 kl. 00:08

Røykutvikling i enebolig i Molde

Nødetatene rykket ut etter melding om røykutvikling i en enebolig i Molde fredag kveld. En person kom seg ut og er i kontakt med ambulansepersonell på stedet, da vedkommende kan ha pustet inn røyk, tvitrer politiet i Møre og Romsdal.

NRK - 28 dec 22 kl. 11:23

Kraftig røykutvikling på Majorstua var ikke brann

Nødetatene er på vei til Ole Vigs gate hvor det skal være kraftig røykutvikling fra en bygning. Det melder politiet på Twitter. – Vi fikk melding fra brannvesenet om at det var kraftig røykutvikling på et adresse der.

NRK - 28 dec 22 kl. 11:23

Røykutvikling på Majorstua var ikke brann

Nødetatene rykket ut til Ole Vigs gate til det som skulle være kraftig røykutvikling fra en bygning. Det skrev politiet på sin Twitter-konto rundt 11.20 i dag.

NRK - 26 sep 22 kl. 03:50

Branntilløp i en enebolig i Ski

Det har vært branntilløp og røykutvikling i en enebolig ved Ski i Nordre Follo natt til søndag. Brannvesenet har slukket brannen, og har søkt gjennom huset. Ingen personer er skadet eller evakuert.

NRK - 01 dec 22 kl. 02:41

Enebolig brant i Trondheim

En kvinne fikk i seg røyk og er fraktet til St. Olavs hospital etter at hun ble evakuert fra en brennende enebolig i Trondheim. Det var kraftig røykutvikling fra brannen som nå er slukket, melder politiet i Trøndelag.

NRK - 24 dec 22 kl. 17:23

Brann i enebolig i Sarpsborg

Alle nødetater har rykket ut til en boligbrann i en enebolig på Borgenhaugen i Sarpsborg. Det melder politiet. Det skal være snakk om røykutvikling i kjelleren på boligen.

NRK - 25 dec 22 kl. 12:40

Røykutvikling i Haugesund

Politiet melder om røykutvikling fra en enebolig på Svehaug i Haugesund rundt 12:30 på Twitter. Nødetatene er på vei til stedet. En forbipasserende ringte 110 og sa at vedkommende hadde slukket en brann på utsiden av den samme boligen..

NRK - 21 jan 23 kl. 10:46

Kraftig røykutvikling i boligblokk i Oslo - brann slukket

Nødetatene er på vei til Tante Ulrikkes vei på Stovner i Oslo, hvor det ifølge politiet er meldt om kraftig røykutvikling fra en boligblokk. Røykdykkere er på vei inn i bygningen. 18 minutter etter første melding fra brannvesenet kom, melder de at brannen er slukket.

NRK - 25 dec 22 kl. 16:10

Melding om brann i enebolig

Nødetatene rykker ut på melding om brann i en enebolig i Vestfossen. Det skal være snakk om en frittstående enebolig..

NRK - 15 okt 22 kl. 00:07

Røykutvikling i flermannsbolig etter tørrkoking i Bodø

Brannvesenet har kontroll etter melding om røykutvikling i en flermannsbolig i Bodø fredag kveld. Ifølge utrykningsleder på stedet skyldes røykutvikling tørrkoking, melder 110 Nordland på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Rapport: Saudi-Arabia henretter langt flere enn før

Saudi-Arabia har henrettet neste dobbelt så mange etter at kong Salman og kronprins Mohammed bin Salman kom til makten, sammenlignet med årene før. Over 1.000 mennesker er blitt henrettet under dagens regime, viser en oversikt fra Reprieve og European Saudi Organisation for Human Right.

NRK - 10 minutter siden

Endring i matprisene

Rema 1000 og Coop Extra har økt matprisene betraktelig, mens Kiwi har holdt igjen. Det viser NRKs egen kartlegging. Det billigste toalettpapiret hos Extra har blitt 40 prosent dyrere og koster 24,90, mens det billigste toalettpapiret hos Rema har økt med 15 prosent til 19,50.

NRK - 15 minutter siden

Pågrepet og siktet for drapsforsøk

En ung mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk i Oslo sentrum natt til fredag 20. januar. Det skriver VG.

NRK - 30 minutter siden

Nøstvettunnelen stengt - Brann i bil

Nøstvettunnelen i Nordre Follo er stengt i begge retninger på grunn av brann i en bil. Personen i bilen som brenner har kommet seg ut og skal ikke være skadd. Tunnelen er nå tom..

NRK - 15 minutter siden

Energikommisjonen sår tvil om klimamåla

Regjeringa får i dag tilrådingar til ein ny energipolitikk, men komiteen er ikkje sikker på om vi har nok kraft til å nå klimamåla for 2030. Kommisjonen konkluderer med at klimamåla for 2030 per i dag «ser svært ambisiøse ut». Men at «politisk vilje» og upopulære val framleis kan tippe vektskåla: – Alt må gå mykje kjappare enn det gjer i dag, seier ei kjelde i Energikommisjonen til NRK.

NRK - 30 minutter siden

Selbu ungdomsskole får Benjaminprisen 2022

Kunnskapsminister Tonje Brenna overrekker Benjaminprisen til Selbu ungdomsskole. Skolen får prisen for sitt langvarige og systematiske arbeid mot rasisme og diskriminering, det skriver Senter for studier om Holocaust og livssynsminoriteter i en pressemelding. Benjaminprisen er en skolepris som deles ut hvert år til en skole som arbeider godt og aktivt mot rasisme, og alle diskriminerende holdninger og handlinger.

NRK - 30 minutter siden

Boris Johnson mener Ukraina må få vestlige kampfly

Tidligere statsminister Boris Johnson mener Storbritannia og andre vestlige land bør forsyne Ukraina med moderne kampfly. Britenes nåværende regjering og USA har sagt nei til Ukrainas forespørsel om å få moderne kampfly fra Vesten, men Boris Johnson er uenig. Ukraina bør få alt det militære materiellet de ber om, sier Johnson, som nå er på besøk i Washington.

NRK - 30 minutter siden

Tyskland stenger konsulat i Istanbul

Tyskland stenger sitt konsulat i Istanbul på grunn av økt fare for et angrep, melder det tyske utenriksdepartementet. Tyskland advarer tyskere i storbyen om at faren er særlig stor i det sentrale Beyoglu-distriktet og rundt den svært travle Taksim-plassen. Avgjørelsen er tatt i samråd med sikkerhetsmyndigheter, skriver departementet, som oppfordrer tyskere til å unngå store folkemengder.

NRK - 45 minutter siden

Mener trusselsituasjonen var godt håndtert

Politimester i Agder Kjerstin Askholt mener trusselsituasjonen i Kristiansand fredag ble riktig håndtert, skriver Fædrelandsvennen. Trusselsituasjonen endte med at en mann ble skutt i beinet av politiet. Mannen er siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted.

NRK - 45 minutter siden

Politibetjentar blir avhøyrt i dag

Dei to politibetjentane, som er mistenkt for tenestefeil etter eit dødsfall i Ålesund i helga, blir avhøyrt i dag. Det opplyser Thomas Arntsen, etterforskingsleiar i Spesialeininga til NRK. Dei skal no etterforske for å finne ut om det kan vere ein samanheng mellom politiet sin framgangsmåte og dødsfallet til ein mann.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com