NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 06:15

NRK - 22 juli 21 kl. 00:37

Røykutvikling i Fløyfjellstunnelen

Fløyfjellstunnelen i Bergen ble stengt ved midnatt etter kraftig røykutvikling. Vest politidistrikt meldte om hendelsen ved midnatt etter at det kom meldinger om røyk i tunnelen og at folk ble sett gående i veibanen. Alle nødetater rykket ut, men brannmannskapene, som undersøkte begge løp i tunnelen, kunne ikke finne noe som brant. – Dette er tredje gang på tre timer at det er oppstått røyk i tunneler i Bergen, uten noen åpenbar årsak, sier Jørgen Bødtker ved Vegtrafikksentralen til Bergens Tidende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Jørgen Bødtker, Vegtrafikksentralen, Bergens Tidende, Fløyfjellstunnelen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Røykutviklingi , Fløyfjellstunnelen
NRK - 08 juli 21 kl. 04:55

Ulykke i Fløyfjellstunnelen

Fløyfjellstunnelen i Bergen er stengt i retning sentrum etter en trafikkulykke der en person skal sitte fastklemt i en bil, opplyser politiet i Bergen. Nødetatene er på vei..

NRK - 15 mai 21 kl. 23:44

Røykutvikling i bolig på Sagene

Brannvesenet har rykket ut etter melding om røykutvikling i en leilighet på Sagene i Oslo. En person blir undersøkt av helsepersonell på stedet etter at vedkommende har pustet inn røyk, tvitrer politiet i Oslo..

NRK - 24 juni 21 kl. 01:48

Røykutvikling i ferge

Det oppstod røykutvikling etter varmgang i et el-skap i en ferge ved kai ved Kanestraum i Tingvoll. Det var lite flammer, og ingen har blitt meldt skadd. Hendelsen undersøkes nærmes av rederi, og politiet i Møre og Romsdal oppretter sak..

NRK - 29 juni 21 kl. 18:04

Røykutvikling etter lynnedslag

Det ble tirsdag ettermiddag meldt om røykutvikling ute i marka på Hafjelltoppen, og brannvesenet rykket raskt ut til stedet ved 16-tiden. Røykutviklingen ble raskt slukket, skriver GD..

NRK - 10 juli 21 kl. 16:41

Røykutvikling under Clarion Hotel

Brannvesenet rykker ut til mulig røykutvikling i parkeringshuset under Clarion Bergen Hotel i Rosenkrantzgaten, opplyser Lars Petter Lorvik i 110 Vest. – Vi vet ikke så mye ennå, sier vaktkommandøren. Det skal også blitt meldt at det lukter svidd gummi, opplyser han..

NRK - 16 juli 21 kl. 22:41

Bil med røykutvikling i Øygarden

Brannvesenet rykket ut etter en melding om en personbil med røykutvikling på Ågotnes i Øygarden kommune, melder 110-sentralen i Hordaland på Twitter..

NRK - 04 april 21 kl. 14:36

Ras stengjer Flåmsbana

Eit steinras stengjer Flåmsbana mellom Myrdal og Flåm. – Det har hamna steinar i sporet ved Blomheller. Toget kom seg forbi, men vi har no stengd bana, opplyser pressevakta i Bane Nor.

Aftenposten - 21 juli 21 kl. 18:20

Fløya-børsen: «Skapte mye trøbbel for Kvik-forsvaret med sin fysikk, men venter fortsatt på sin første Fløya-scoring

Slik vurderte vi Fløya-spillernes innsats i kampen mot Kvik Halden..

Aftenposten - 24 juli 21 kl. 17:24

Fløya-børsen: «Fløya-veteranen vartet opp med en scoring som vil bli husket lenge»

Slik vurderte vi Fløya-spillernes innsats i cupkampen mot TUIL..

VG - 10 april 21 kl. 16:14

Mann fløyet til sykehus etter båtbrann

Mannen er fløyet med redningshelikopter til sykehus etter en brann i en fritidsbåt i Steigen kommune i Nordland..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

To av tre nordmenn har fått 1.dose

66,8 prosent av Norges befolkning – 3.602.592 personer – har nå fått første dose av koronavaksine, viser FHIs statistikk natt til tirsdag.

NRK - 15 minutter siden

Alle i Wuhan skal koronatestes

I den kinesiske byen Wuhan må alle innbyggerne testes for koronaviruset etter at det er registrert ny smitte i byen for første gang på mer enn ett år. Byen, som har 11 millioner innbyggere, setter i gang med testing av «alle innbyggere», sa embetsmannen Li Tao på en pressekonferanse tirsdag, dagen etter at det ble registrert sju nye smittetilfeller. Det var i Wuhan at koronaviruset først ble oppdaget mot slutten av 2019..

NRK - 45 minutter siden

Warholm inn til OL-gull

Karsten Warholm satte verdensrekord da han løp til OL-gull på 400 meter hekk med tiden 45.94 natt til tirsdag..

NRK - 1 time siden

McDonald's med påbud om munnbind

McDonald's i USA innfører påbud om munnbind for sine ansatte og kunder innendørs i områder med betydelig høy koronasmitte, selv om personer er fullvaksinerte. Selskapet sier påbudet er i tråd med de nyeste retningslinjene fra smittevernetaten CDC, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 1 time siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Aktivist savnet i Ukraina

Aktivisten Vitalj Sjisjov, som leder den hviterussiske eksilgruppen BDU, dro på joggetur i Ukrainas hovedstad Kiev mandag morgen, men kom ikke tilbake. Siden har det ikke vært mulig å få tak i ham via mobiltelefon, skriver organisasjonen på kommunikasjonsplattformen Telegram. Menneskerettsorganisasjonen Vjasna skriver at Sjisjov ifølge venner skal ha blitt forfulgt av «fremmede» mens han var ute og jogget nylig.

NRK - 2 timer siden

Bøtela elsparkesyklist i Oslo

To menn på elsparkesykkel i Oslo etterkom først politiets pålegg om å ikke være flere på én sykkel. Da passasjeren hoppet på igjen, vanket det bot til føreren. – De etterkom pålegget fra patruljen om å kun være én på sykkelen.

NRK - 2 timer siden

USA donerer bort pfizer-vaksiner

Pfizer skal på oppdrag fra USAs regjering produsere 500 millioner doser av sin koronavaksine. Dosene skal doneres til andre land. Oppdraget har en pris på rundt 3,5 milliarder dollar, tilsvarende drøyt 30 milliarder kroner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt