NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 13:07

NRK - 21 april 21 kl. 21:47

Rømling fortsatt på frifot

Mannen som rømte fra et fengslingsmøte tirsdag ettermiddag, er fortsatt på frifot. Det bekrefter operasjonsleder i politiet, Marius Fosvold. Mannen er en av to siktede etter et tyveri av en snøfreser i Tønsberg natt til mandag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fosvold, Tønsberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rømlingfortsatt på , frifot
NRK - 15 feb. 21 kl. 15:57

Fortsatt fri mot meldeplikt

Norsk-inderen som i fjor ble fengslet og siktet for å ha solgt informasjon til Russland, skal fortsatt være på frifot mot meldeplikt. Det opplyser politiadvokat Line Nygaard i PST. Meldeplikten er forlenget til 1.

NRK - 12 april 21 kl. 14:29

To såret etter skyting i Paris

To personer er såret etter en skyteepisode utenfor Henry Dunant-sykehuset i Paris, melder Le Parisien. De sårede er tatt hånd om av redningstjenesten. Etter det avisen kjenner til, er gjerningsmannen fortsatt på frifot..

NRK - 12 april 21 kl. 14:29

En død etter skyting i Paris

To personer ble skutt utenfor Henry Dunant-sykehuset i Paris mandag, melder Le Parisien. De to ble tatt hånd om av redningstjenesten, men en av dem døde etter kort tid. Etter det avisen kjenner til, er gjerningsmannen fortsatt på frifot..

NRK - 18 april 21 kl. 19:42

Minst tre drept av skudd i Austin

Minst tre mennesker er skutt og drept i Austin i delstaten Texas, melder Reuters. Myndighetene sier at gjerningspersonen fortsatt er på frifot..

NRK - 18 april 21 kl. 20:31

Drapsmann i Austin på frifot

Politiet i Austin, Texas, sier at den mistenkte for tre drap trolig ikke utgjør fare for andre. På Twitter skriver politiet at skytingen skjedde i et leilighetsbygg, og trolig var knyttet til en familiesituasjon..

NRK - 05 mai 21 kl. 20:00

Politimann skutt i Frankrike

Gjerningsmannen er fortsatt på frifot etter at en politimann ble skutt i Avignon i Frankrike i kveld. Ifølge den franske innenriksministeren ble det skutt etter flere politifolk da de skulle gå til aksjon mot narkotikaforbrytere, melder Reuters..

NRK - 05 mai 21 kl. 20:00

Politimann skutt og drept

Gjerningsmannen er fortsatt på frifot etter at en politimann ble skutt og drept i Avignon i Frankrike i kveld. Ifølge den franske innenriksministeren ble det skutt etter flere politifolk da de skulle gå til aksjon mot narkotikaforbrytere..

NRK - Igår: 07:25

Mistenkt for drapsforsøk

Ein person er pågripen, mistenkt for mordbrann og drapsforsøk i Göteborg, melder Aftonbladet. Ein annan person er også mistenkt i saka, men er framleis på frifot. Ein mann var vitne til at to menn forsøkte å setja fyr på ein bil i bustadområdet i byen.

VG - 5 timer siden

Drapsmistenkt som rømte med tiger tatt – tiger på frifot

Politiet i Houston i Texas har pågrepet en 26-årig drapsmistenkt mann etter at han først rømte med en bengaltiger i bilen. De ber folk om tips for å få tak i tigeren..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Fleire arresterte i razzia

Politiet i Stockholm har gjennomført ein razzia mot fleire personar som er mistenkte for å ha overgrepsmateriale mot born, melder Aftonbladet. Bakgrunnen for aksjonen skal vera opplysningar politiet har fått gjennom internasjonalt samarbeid..

NRK - 15 minutter siden

Symbolsk krav mot AstraZeneca

EU krever foreløpig en symbolsk erstatning på 1 euro fra AstraZeneca for kontraktsbrudd. Selskapet får tre måneders utsettelse på de avtalte vaksineleveransene. Kravet ble fremsatt i et rettsmøte i Brussel tirsdag, i påvente av en beregning av skadevirkningene som følge av at AstraZeneca ikke har levert vaksinene raskt nok, skriver Reuters.

NRK - 15 minutter siden

EU saksøker AstraZeneca

EU går til søksmål mot vaksineprodusenten AstraZeneca og krever å få levert 90 millioner doser innen juli..

NRK - 15 minutter siden

Symbolsk krav fra AstraZeneca

EU krever foreløpig en symbolsk erstatning på 1 euro fra AstraZeneca for kontraktsbrudd. Selskapet får tre måneders utsettelse på de avtalte vaksineleveransene. Kravet ble fremsatt i et rettsmøte i Brussel tirsdag, i påvente av en beregning av skadevirkningene som følge av at AstraZeneca ikke har levert vaksinene raskt nok, skriver Reuters.

NRK - 15 minutter siden

Fire personar i flyet – alle ute

Det var fire personar i flyet som har sklidd av rullebana på Voss. Alle skal vere ute av flyet og ingen av dei skal vera alvorleg skadde, melder 110-sentralen i Vest. Flyet skal lekke ein del drivstoff.

NRK - 30 minutter siden

75 prosent meldte om bivirkninger

I alt 28,7 prosent sier at de opplevde bivirkninger etter første dose med Pfizer-vaksinen. Hele 75,7 prosent AstraZeneca-vaksinerte sier det samme. Folkehelseinstituttet (FHI) har gjennomført en undersøkelse der 7.

NRK - 30 minutter siden

Fly har sklidd av rullebane på Voss

Et fire seters fly har sklidd av rullebanen på Bømoen på Voss, melder 110-sentralen..

NRK - 30 minutter siden

Bøndene tropper opp ved Stortinget

Jordbruksoppgjøret har satt sinnet i kok hos norske bønder. Nå møter de opp foran Stortinget for å vise sin misnøye. Det bli også flere markeringer andre steder i landet tirsdag..

NRK - 45 minutter siden

Palmesus avlyser

Ein av Noregs største festivalar, Palmesus, avlyser. Beslutninga er tatt etter at kulturministeren i dag la fram tiltak for kulturlivet i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett..

NRK - 30 minutter siden

Dobbeltspor og godsteminal i Bergen

Regjeringen vil bygge dobbeltspor mellom Arna og Bergen. I tillegg skal det bevilges penger til en ny helelektriskgodsterminal. Dobbeltsporet skal stå ferdig i løpet av 2025 og skal gi hyppigere avganger og færre forsinkelser.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt