E24 > Økonomi

Lørdag, 19 Juni, 20:02

E24 - 10 mai 21 kl. 06:55

Røe Isaksen frykter at langtidsledigheten biter seg fast

33.600 personer var langtidsledige ved utgangen av mars. Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) frykter at de skal falle utenfor for godt..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Torbjørn Røe Isaksen, Isaksen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Røe, Isaksen, frykterat , langtidsledigheten, biter, seg, fast
NRK - 10 mai 21 kl. 06:21

Langtidsledigheten har eksplodert

33.600 personer var langtidsledige ved utgangen av mars. Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) frykter at de skal falle utenfor for godt.

NRK - 06 juni 21 kl. 16:12

Tajik: Regjeringen og Frp svikter

Ap-nestleder Hadia Tajik mener regjeringen og Frp ikke forstår omfanget av koronapandemien, og at de arbeidsledige blir sviktet i budsjettenigheten, ifølge NTB Tajik sier enigheten om revidert budsjett er et skudd i blinde for alle arbeidsledige og bedrifter som sliter i koronapandemien. – Frp svikter de arbeidsledige. Midt i den største langtidsledigheten på lenge, klarer ikke Frp å plusse på en eneste krone til tiltak som hjelper ledige tilbake i jobb, sier Tajik..

NRK - 04 juni 21 kl. 17:15

Isaksen: Lite fornøyd med ansvaret

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen sier at han er lite fornøyd med at ansvaret for konsekvensene av konflikten ble skjøvet over på regjeringen. – Det er partene selv som i utgangspunktet er ansvarlige for å finne en løsning. Partene har også ansvar for å benytte dispensasjoner og andre tiltak for å beskytte liv og helse.

NRK - 22 april 21 kl. 16:54

Legg fram heimekontor-forskrift

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen legg fram ei ny forskrift for heimekontor, melder Aftenposten. Forslaga Isaksen sender ut og ynskjer svar på frå partane i arbeidslivet går mellom anna ut på om heimekontoret er frivillig, omfang, utstyr og ansvaret til arbeidsgivar..

VG - 14 mai 21 kl. 20:43

Torbjørn Røe Isaksen: – Sylvi er en flørt

THON HOTEL OPERA (VG) Høyres arbeidsminister, Torbjørn Røe Isaksen, avviser Sylvi Listhaugs drøm om en regjering med Høyre, Frp og Sp. Men avvisningen gjelder ikke nødvendigvis til evig tid..

NRK - 04 juni 21 kl. 17:06

Isaksen: Ikke mulig å finne løsning

Regjeringen foreslår tvungen lønnsnemnd for å løse arbeidskonflikten mellom Unio og KS i forbindelse med kommuneoppgjøret. Det bekrefter de i en pressemelding. – Møtet viste klart at det ikke var mulig for partene å finne en løsning på denne akutte situasjonen, sier arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen..

NRK - 15 juni 21 kl. 09:04

Foreslår endringer i trygdelovene

Trygdekoordineringsutvalget som ble satt ned etter NAV-skandalen har levert sin utredning til arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H). – Forslagene vil gjøre rettighetene som følger av EØS-avtalen og andre internasjonale avtaler lettere tilgjengelig både for mottakere av trygdeytelser og for juristene som skal anvende loven, sier utvalgsleder Halvard Haukeland Fredriksen, jussprofessor ved Universitetet i Bergen i en pressemelding. Isaksen sier saken nå skal ut på høring.

NRK - 16 mai 21 kl. 13:34

Frykter elsparkesykkelkaos i sommer

– Vi frykter at det kan bli 20.000 til 25.000 elsparkesykler i år.

Klartale - 15 feb. 21 kl. 12:50

Bekymret for unge uten jobb

38.500 unge er registrert som arbeidsledige hos Nav. Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen frykter de økonomiske følgene..

NRK - 07 juni 21 kl. 18:25

Frykter fare for liv og helse

Som NRK erfarte tidligere, griper regjeringen inn med tvungen lønnsnemnd i kommunestreiken i Oslo. Begrunnelsen skal være at Statens helsetilsyn mener det kan oppstå en situasjon hvor pasienter ikke vil få nødvendig helsehjelp som administrering av insulin, intravenøs behandling og annen medisinering og stell av stomi og stell av sår, sier arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen i en pressemelding..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Medier: Svensk politi etterforsker storsvindel med koronatester

Politiet mistenker at svindel med koronatester kan ha rammet opptil 100.000 personer i Sverige, ifølge Aftonbladet og Expressen. Tre personer er pågrepet..

E24 - 1 time siden

Frisørkjede venter stadig på kontantsvar – vil fortsette å bryte loven

Før pandemien fikk Cutters streng beskjed fra Forbrukertilsynet om å tilby kontantbetaling – så ble det tyst..

E24 - 3 timer siden

Rajas spillforbud kan stanse Brækhus og Carew

Idrettsprofiler og kjendiser har gjort god butikk av å fronte utenlandske bettingselskaper på norske TV-skjermer. Nå trues inntektskilden av kulturminister Abid Raja (V)..

E24 - 4 timer siden

Øyen har vært i familiens eie siden 1952. Nå er Laila spent på bolig­markedet.

Planen var å rehabilitere hytten som ligger på en egen holme i Bergen. Nå selger familien i et hyttemarked med heftig etterspørsel..

E24 - 6 timer siden

Private helseaktører forbereder seg på testrush i juli: Ansetter flere hundre

Ivrige turister fra inn- og utland kan sette testkapasiteten i Norge på prøve. Selskapene som skal utføre coronatestingen, forsøker nå å få tak i nok arbeidskraft i tide..

E24 - 7 timer siden

Kaos og køer for å komme inn og ut av landet

Vegtrafikksentralen melder om lange køer på de åpne grenseovergangene mot Sverige, mens det lørdag morgen var lange køer på Oslo lufthavn etter gjenåpningen..

E24 - 8 timer siden

Sanerte mot skjeggkre minutter før visning – megler sa ingenting

50 minutter etter at skadedyrfirmaet var i leiligheten, holdt Utleiemegleren visning – uten å nevne sameiets pågående arbeid med å bli kvitt krypene..

E24 - 9 timer siden

Bondelaget: Må regne med høyere pris for norske jordbær

Færre jordbærbønder, problemer med å skaffe arbeidskraft og lavere produksjon gjør at Bondelaget tror man må regne med dyrere jordbær fremover..

E24 - 10 timer siden

Dette kjennetegner topplederne som lykkes

(...) Handler det om personlighet, er det noe spesielt de har skjønt eller noen karrierevalg de har gjort som vi andre kan lære av?.

E24 - 12 timer siden

Lakseverdier for opp mot 140 mrd. utenfor børs: – Vil ikke sitte i Monaco og telle penger

Nye salg og børsnoteringer synliggjør svimlende verdier hos norske laksefamilier. Eva Kristoffersen og søsteren eier lisenser verdt 1,8 milliarder..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt