NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 20:46

NRK - 17 mai 21 kl. 20:39

Røde Kors: Reglene er krystallklare

Norges Røde Kors har kommet med en uttalelse i forbindelse med at Røde Halvmånes kontor i Gaza ble rammet av et israelsk angrep. «Krigens regler er krystallklare: Sivile er ikke lovlige mål, og hjelpearbeidere har krav på beskyttelse», skriver de..
Les mer på NRK


Les mer om:
Røde Kors, Røde Halvmånes, Gaza, Kors

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Røde, Kors, Regleneer , krystallklare
NRK - Igår: 16:32

Rederiforbundet fortviler

Lettelsene i reglene for innreise, karantene og karantenehotell var overmodne, mener Rederiforbundet. Reglene ble noe lempet på i dag. Forbundet sier reglene fortsatt er unødvendig kompliserte.

NRK - 16 mars 21 kl. 20:52

Regler for karantenehotell utsatt

De nye reglene om plikt til opphold på karantenehotell etter unødvendige fritidsreiser til utlandet trer i kraft først natt til fredag. Reglene, som regjeringen informerte om på en pressekonferanse sist fredag, skulle opprinnelig vært innført natt til onsdag. Årsaken til at endringene i regelverket utsettes, er hensynet til personer som er bosatt i Norge som nå befinner seg i utlandet, og som har behov for informasjon om de nye reglene før de returnerer til Norge, heter det i en pressemelding fra Justisdepartementet.

NRK - 27 mai 21 kl. 12:19

ESA:Norge bryter EØS-avtalen

Overvåkningsorganet, ESA, ber Norge tilpasse innreisebegrensninger til EØS-reglene. Det skriver ESA i en pressemelding. De nye reglene som ble innført 29.

NRK - 27 mai 21 kl. 12:19

ESA ber Norge endre innreiseregler

Overvåkningsorganet, ESA, ber Norge tilpasse sine innreisebegrensninger til EØS-reglene. Det skriver ESA i en pressemelding.De nye reglene som ble innført 29.

NRK - 29 mars 21 kl. 18:47

Rolig påskestart for Røde Kors

Røde Kors måtte håndtere seks oppdrag og elleve skader mandag, noe som ga en rolig start på påskeuken. Mer enn 1.200 frivillige i Røde Kors er i beredskap på vakthytter eller hjemmefra i påskeuka.

NRK - 30 mars 21 kl. 12:20

Dobling i søknader om gratis ferie

Røde Kors melder om en dobling fra tidligere år i søknader om ferie for familier med dårlig råd. Organisasjonen øker kapasiteten for sommeren. Det skjer samtidig med at det av koronahensyn har vært vanskelig å arrangere smittevernvennlige påskeaktiviteter i år, ifølge Røde Kors.

NRK - 18 mai 21 kl. 20:03

Røde Kors: Norge må følge Danmark

Røde Kors mener Norge må følge danskene og hente hjem norske mødre og barn som er igjen i leirene i Syria. – Danmark har nå besluttet å hente hjem mødre og barn fra leirene i Nord-Øst Syria. Nå er det på høy tid at også Norge tar ansvar for egne statsborgere, og henter hjem de mødrene og barna som er igjen i Syria, sier Ivar Stokkereit, som er leder for folkerettsenheten i Røde Kors, i en uttalelse til NTB..

NRK - 18 mai 21 kl. 11:35

– Tiden for oljeleting er forbi

SV krever stans i norsk oljeleting etter den nye klimarapporten fra Det internasjonale energibyrået (IEA), – Nå er også IEA krystallklare på at det ikke er rom for å lete etter mer fossil energi. Når regjeringen lukker ørene, er det ikke bare klimapolitisk uansvarlig, men økonomisk gambling. Tiden for oljeleting er forbi, skriver SV-leder Audun Lysbakken på Twitter..

Aftenposten - 22 mai 21 kl. 10:53

NFF vil ikke ha Qatar-boikott etter rapport: Rosenborg er krystallklare

I mars gikk RBK-medlemmene inn for å boikotte av Qatar-VM. Denne uka har både Qatar-utvalget og NFF anbefalt det….

Aftenposten - 22 mai 21 kl. 10:53

NFF vil ikke ha Qatar-boikott etter rapport: RBK er krystallklare

I mars gikk RBK-medlemmene inn for å boikotte av Qatar-VM. Denne uka har både Qatar-utvalget og NFF anbefalt det….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fem omkom i ulukke i Belgia

Fem menneske er funne døde etter at ein skule som var under bygging i Antwerpen, raste saman. I tillegg er ni personar skadde, åtte av dei alvorleg, ifølgje nyheitsbyrået Belga. Ulukka skjedde fredag.

NRK - 15 minutter siden

UD ønsker dialog med Iran

– Vi har registrert resultatet av presidentvalget i Iran og notert oss den lave valgdeltakelsen. Vi ønsker å ha et best mulig bilateralt forhold og opprettholder dialog også i vanskelige tider. Iranske myndigheter er godt kjent med norske synspunkter, sier statssekretær Audun Halvorsen (H) i Utenriksdepartementet til NTB.

NRK - 30 minutter siden

47 drepne i kampar i Jemen

47 er drepne etter kampar nord i Jemen, seier militære kjelder ifølgje nyheitsbyråat AFP. Kampane skal ha skjedd mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier..

NRK - 30 minutter siden

Taliban erobrer to nye distrikt

Taliban-opprørere har tatt kontroll over to nye distrikter i Afghanistan, et av dem i Faryab der norske styrker i mange år hadde ansvaret for sikkerheten. Siden torsdag har opprørerne tatt kontroll over Shirin Tagab i Faryab-provinsen, samt Daha-e Ghori i Baghlan-provinsen. Begge ligger nord i landet.

NRK - 1 time siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 1 time siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 1 time siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 2 timer siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 2 timer siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt