NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 09:43

NRK - 21 apr 21 kl. 21:47

Rømling fortsatt på frifot

Mannen som rømte fra et fengslingsmøte tirsdag ettermiddag, er fortsatt på frifot. Det bekrefter operasjonsleder i politiet, Marius Fosvold. Mannen er en av to siktede etter et tyveri av en snøfreser i Tønsberg natt til mandag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fosvold, Tønsberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rømlingfortsatt på , frifot
VG - 04 okt 21 kl. 17:25

Mark Lorentzon (55) besluttet varetektfengslet - fortsatt på frifot

Mark Lorentzon (55) er besluttet varetektfengslet etter eksplosjon i Göteborg, men han er fortsatt på frifot. Nå kan han ettersøkes internasjonalt..

NRK - 24 okt 21 kl. 02:13

To mistenkte framleis på frifot

Politiet i Trondheim leiter framleis etter to personar som dei set i samband med to knivstikkingar i byen laurdag kveld. Ein av to mistenkte er arrestert for knivstikking i Ila, mens gjerningsmannen bak knivstikkinga på Møllenberg framleis er på frifot. To personar er innlagde på sjukehus med alvorlege skadar..

VG - 10 feb 22 kl. 16:46

Fortsatt på frifot etter knivstikking: - Man blir jo skremt av det

INDRE ØSTFOLD (VG) En mann ble natt til torsdag knivstukket etter å ha tatt en trolig innbruddstyv på fersken. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot etter å ha rømt stedet med bare én sko på beina..

NRK - 12 apr 22 kl. 16:26

Gjerningsmann fortsatt på frifot

Gjerningsmannen er fortsatt på frifot, halvannen time etter at skuddene ble avfyrt ifølge tv-stasjonen NBC New York. Politiet gjennomsøker nå t-banetunnelene i jakten på mannen, etter at vitner har fortalt at han kan ha hoppet ned på linjen og forsøkt å rømme gjennom dem..

Aftenposten - 04 jul 22 kl. 18:28

Seks skutt og drept under 4. juli-parade i USA, gjerningsperson på frifot.

Politiet mistenker at en ung mann står bak skytingen. Han er fremdeles på frifot..

NRK - 04 jul 22 kl. 23:20

Gjerningsmann fortsatt på frifot

Politiet tror at gjerningspersonen bak masseskytingen i Illinois i Chicago tok seg opp på et tak ved en bedrift ved å klatre opp en stige som var festet til bygningen. Det ble funnet en rifle på taket av en bygning der de tror skytteren var. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot, og politiet har blant annet tatt i bruk droner for å finne den mistenkte.

NRK - 03 maj 23 kl. 19:16

Flere skutt i Atlanta – gjerningsperson på frifot

Flere personer er skutt og såret i en skyteepisode i en bygning i Atlanta, opplyser politiet. En mistenkt gjerningsperson er på frifot. Omstendighetene rundt skyteepisoden onsdag er foreløpig ikke kjent.

NRK - 28 jul 23 kl. 16:41

Gjerningsmann på frifot - skal ha truet med kniv i Drammen

En person skal ha forsøkt å true til seg penger på et gatekjøkken i Drammen, skriver politiet på Twitter. Personen fikk ikke med seg noe, og ingen er skadet. Personen er fortsatt på frifot, og politiet skriver at de har flere patruljer i området..

NRK - 30 sep 21 kl. 14:27

96 år gammal rømling arrestert

Ei 96 år gammal kvinne, som er tiltalt for medverknad til krigsbrotsverk, er arrestert att i Tyskland. Det melder kanalen NTV. Rettssaka skulle starta i dag, men kvinna tok ein drosje heimefrå og forsvann i dag tidleg.

NRK - 19 aug 22 kl. 00:23

Tre siktet for å ha drept amerikansk mafiaboss i fengsel

Tre menn er siktet for å ha drept mafiaboss og FBI-informant James «Whitey» Bulger i et fengsel i West Virginia, opplyser det amerikanske justisdepartementet. Det er Fotios «Freddy» Geas, Paul J. DeCologero og Sean McKinnon som siktes, melder departementet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Havarikommisjonen: Viking Sky burde ikke seilt

Havarikommisjonen har kommet med sin rapport om grunnstøtingen til cruiseskipet Viking Sky i Hustadvika i 2019. De påpeker en rekke feil. I rapporten skriver de blant annet at skipet manglet redundans på grunn av at én av fire dieselgeneratorer var ute av drift, og derfor utsatte mannskap og passasjerer for økt risiko.

NRK - 45 minutter siden

Økning for kollektivtransport – mest for jernbane

Det var en økning på 7,6 prosent i tallet på passasjerer med kollektivtransport fra fjerde kvartal 2022 til samme periode i fjor. Mest økte jernbane. Ifølge Statistisk sentralbyrå reiste nærmere 189 millioner passasjerer kollektivt i fjerde kvartal 2023.

NRK - 30 minutter siden

Bank setter ned utlånsrenten

Før Norges Banks rentebeslutning på torsdag setter Landkreditt Bank ned utlånsrentene med inntil 0,25 prosentpoeng, opplyser banken. Det er ikke ventet at sentralbanken skal kutte i styringsrenten..

NRK - 45 minutter siden

Stadig vanskeligere boligmarked for single førstegangskjøpere

For åttende året på rad er Oslo kommunen det er vanskeligst å komme seg inn på boligmarkedet i, viser Førstehjemindeksen til Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL). I 2023 hadde single førstegangskjøpere i Norge i gjennomsnitt råd til 14,2 prosent av boligene – i Oslo kun 3,1 prosent, viser tallene..

NRK - 1 time siden

E18 åpnet igjen etter elbilbrann

Nødetatene har rykket ut til brann i en elbil på E18 i Sandefjord ved avkjøring Tassebekk. Veien i sydgående retning var en periode sperret. Veien er nå åpnet igjen, men politiet dirigerer trafikken forbi.

NRK - 1 time siden

E18 sperret – brann i elbil

Det brenner i en elbil på E18 i Sandefjord ved avkjøring Tassebekk. Veien i sydgående retning er sperret, skriver Sør-Øst politidistrikt på X. To personer var inne i bilen, men ingen skal ha inhalert røyk.

NRK - 1 time siden

YouTube krever merking av KI-innhold

De som publiserer på YouTube fremover, må huke av om innholdet er manipulert eller endret for å tydeliggjøre hva som er skapt ved hjelp av kunstig intelligens. – Seerne får stadig mer behov for åpenhet om hvorvidt det de ser på, er manipulert eller syntetisk, skriver selskapet på sin blogg. Den nye merkingen vil gjelde videoer hvor det kan være tvil om det man ser virkelig er ekte, for eksempel såkalt deepfake, hvor en kjent person sier noe vedkommende aldri har sagt.

NRK - 2 timer siden

Blinken: Akutt matusikkerhet i Gaza

USAs utenriksminister Antony Blinken sier at Gazas befolkning lider under alvorlige nivåer av det han kaller akutt matusikkerhet. Blinken skal denne uken reise til Saudi-Arabia og Egypt for å diskutere våpenhvile og nødhjelp for Gazastripen. Ifølge FN opplever halvparten av befolkningen i Gaza nå matusikkerhet, og om ikke nødhjelp slipper inn vil det om kort tid resultere i hungersnød..

NRK - 2 timer siden

Funnet miljøgifter – stenger populær øy i Oslofjorden

Deler av den populære badeøya Gressholmen blir stengt for publikum fordi det kan være helseskadelig å oppholde seg der. Årsaken er forurensning fra en gammel skytebane på øya i Indre Oslofjord, skriver Aftenposten. Oslo kommune ber folk unngå å spise bær, sopp, fisk, skjell og skalldyr fra Gressholmen og Rambergøya.

NRK - 3 timer siden

Kontroll på brannar

Både i Aureosen i Hustadvika og i Breivika i Ålesund har brannvesenet kontroll på to brannar i bustadhus. I Aureosen ryk det litt frå taket framleis, men ettersløkking har starta. Også i Breivika er brannen slått ned.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com