NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 17:51

NRK - 14 april 21 kl. 12:38

Putin har fått andre vaksinedose

Russlands president Vladimir Putin har i dag fått den andre dosen med koronavaksine. Det bekreftet han under et tv-overført møte i dag. Han ba andre russere følge sitt eksempel og la seg vaksinere..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vladimir Putin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Putinhar , fått, andre, vaksinedose
NRK - 12 april 21 kl. 20:48

Positiv til andre AstraZeneca-dose

Det er trolig trygt å gi andre dose av AstraZeneca-vaksinen til dem som ikke opplevde de alvorlige bivirkningene etter første dose, ifølge en norsk ekspert. Flere millioner personer i Storbritannia har fått den omstridte vaksinen uten å bli rammet av blodpropp. Det får professor Per Morten Sandset – en av Norges fremste eksperter på blodproppsykdom – til å ta til orde for at man også her i landet bør vurdere å gi vaksinedose nummer to til dem som allerede har fått første dose uten å bli syke, ifølge VG.

NRK - 03 feb. 21 kl. 06:55

1900 i Østfold er ferdigvaksinerte

Drøyt 1900 personer i Østfold har nå fått sin andre vaksinedose og er ferdig vaksinerte mot korona. På landsbasis har nærmere 20.000 personer fått sin andre vaksinedose.

NRK - 27 jan. 21 kl. 06:39

Fikk dobbelt så stor vaksinedose

28 beboere ved Orkerød sykehjem i Moss fikk nesten dobbelt så stor vaksinedose da de fikk den andre dosen med koronavaksine i går. Kommuneoverlege Kristian Krogshus beklager det som skjedde, skriver VG. Det er ikke meldt om noen bivirkninger etter dette..

NRK - 12 mars 21 kl. 06:19

Én vaksinedose kan være nok

Har du allerede hatt korona kan virkningen være like god av bare én vaksinedose. Det tyder en ny studie på, som en gruppe forskere skriver om i New England Journal of Medicine. Forskerne har undersøkt hvordan immunforsvaret hos noen hundre personer reagerte på første og andre dose med vaksinene Phizer-Biontech og Moderna, skriver forskning.

Dagbladet - 02 mars 21 kl. 08:50

Går imot Tegnell: - Gi alle en vaksinedose

Professor Agnes Wold mener det holder å bare gi en vaksinedose til dem som allerede har hatt coronaviruset..

NRK - 27 april 21 kl. 17:45

Löfven fikk sin første vaksinedose

Sveriges statsminister Stefan Löfven har fått sin første vaksinedose mot koronaviruset, melder SVT. – Det gikk bra, sa Löfven etter stikket. Totalt er nå over 3 millioner vaksinedoser delt ut i Sverige..

VG - 30 april 21 kl. 13:37

FHI: Vurderer lettelser allerede etter første vaksinedose

FHI ser nå på om folk som har fått første vaksinedose for minst tre uker siden, skal få de samme lettelsene som fullvaksinerte..

NRK - 04 feb. 21 kl. 11:46

Kongeparet er ferdigvaksinert

Kongeparet fikk denne uken sin andre vaksinedose, og er dermed ferdigvaksinert, opplyser assisterende kommunikasjonssjef Sven Gjeruldsen ved Slottet til NRK. Prinsesse Astrid har også fått sin andre vaksinedosen denne uken,.

VG - 14 april 21 kl. 12:02

FHI: Vurderer å vente tre måneder med andre vaksinedose

I dag får du andre stikk av Pfizer- og Moderna-vaksinen etter seks uker. Snart kan gå tre måneder – iallfall for deg under 45 år..

NRK - 30 april 21 kl. 14:04

Forlenger vaksineintervallet

Regjeringen forlenger intervallet mellom første og andre vaksinedose. Intervallet mellom første og andre dose av mRNA-vaksiner (Pfizer-BioNTech og Moderna) økes til inntil 12 uker for alle aldersgrupper under 65 år. Det er Folkehelseinstituttet som har anbefalt endringen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

207 nye koronadødsfall i Italia

I Italia er det registrert 10.554 nye koronasmittede og 207 nye koronadødsfall det siste døgnet, melder Reuters..

NRK - 15 minutter siden

WHO godkjenner ny vaksine

Verdens helseorganisasjon (WHO) gir en nødgodkjennelse til den kinesiske koronavaksinen Sinopharm.(NTB).

NRK - 1 time siden

Lover oppgradering av Old Trafford

Joel Glazer, en av de to Glazer-brødrene som eier Manchester United, prøver å dempe opprøret blant supporterne med nye lovnader. For andre gang på kort tid har klubbeieren skrevet et åpent brev. I brevet erkjenner han at forholdet mellom eierne og supporterne må forbedres.

NRK - 30 minutter siden

Viderefører tiltak i deler av Viken

Regjeringen viderefører regionale tiltak på nivå B i ni Viken-kommuner til og med 21. mai. Det gjelder Bærum, Drammen, Lier, Lillestrøm, Lørenskog, Nordre Follo, Ås, Rælingen og Ullensaker.

NRK - 1 time siden

Kritiserer vaksineeksport-forbud

Frankrikes president Emmanuel Macron ba fredag USA og Storbritannia om å oppheve eksportrestriksjoner på vaksiner og nødvendige råmaterialer. Macron sa også at han var klar til å diskutere opphevelse av vaksinepatenter, men at det var viktigere at de to landene avviklet sine restriksjoner. Han viste til at Europa har eksportert store mengder vaksinedoser.

NRK - 1 time siden

FHI sier kommunene vet best

Avdelingsdirektør, for smittevern og beredskap i FHI, Line Vold, sier det er grenlandskommunene som vet hvilke tiltak som vil virke best mot den økende smitten i Grenland, men at kommunene nå må bli enige om hvilket tiltaksnivå man skal legge seg på..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet varetektsfengslet

Mannen som er siktet for drap i Lyngdal, er varetektsfengslet i fire uker og blir værende på psykiatriavdelingen på Sørlandet sykehus. Han blir avhørt fredag. – Han varetektsfengsles i fire uker.

NRK - 1 time siden

Fullvaksinert testa positivt

Ein fullvaksinert pasient ved Ravnanger sykehjem på Askøy har testa positivt for covid-19, melder Askøy kommune på sine nettsider. Kommunen går no 10 dagar tilbake i tid for å finna smittevegen. Sjukeheimen er inntil vidare stengd for besøk..

NRK - 1 time siden

EU-toppmøte om fattigdom

EUs toppmøte, som omtales som det sosiale toppmøtet, startet fredag. Medlemslandene er splittet i spørsmålet om EUs rolle i å bekjempe ulikhet og fattigdom. De fleste av statslederne i EUs 27 medlemsland tar turen til Porto i Portugal for å diskutere sosiale spørsmål på toppmøtet.

NRK - 1 time siden

Politifolk siktet i Floyd-saken

En storjury har tiltalt fire tidligere politibetjenter for å ha brutt George Floyds grunnlovsfestede rettigheter da han ble drept i en pågripelse i fjor. Fra før er politibetjenten Derek Chauvin kjent skyldig i forsettlig drap. Domsavsigelsen med straffeutmålingen er ikke klar ennå.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt