E24 > Økonomi

Monday, 11 December, 00:59

E24 - 13 okt 22 kl. 20:16

Produksjonsfeil på Oseberg gassfelt

Oseberg gassfelt bremser produksjonen fram til tidligst fredag på grunn av en «uplanlagt kompressor-utfall».
Les mer på E24


Les mer om:
Oseberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Produksjonsfeil, Oseberg, gassfelt
NRK - 07 jul 23 kl. 11:03

Equinor stenger Oseberg Øst-feltet midlertidig

Olje -og gassgiganten stenger ned feltet som følge av bemanningsproblemer. – Vi har midlertidig stengt ned produksjonen fra Oseberg Øst. Det er på grunn av fravær og sykdom av personell med roller som er kritiske for produksjonen.

NRK - 26 aug 22 kl. 12:37

Produksjonen nedstengt på oljeplattform

Produksjonen er stengt ned på oljeplattformen Oseberg Sør som følge av et strømbrudd. Strømbruddet har vart siden klokken 9 fredag morgen, opplyser pressetalsperson Magnus Frantzen Eidsvold i Equinor til VG. – Det betyr at vi går på alternativ strømforsyning.

NRK - 30 jun 22 kl. 12:42

Leiarar i oljebransjen varslar streik

Medlemmane i fagforeininga Lederne har røysta nei til meklingsresultatet med Norsk olje og gass og varslar at ein streik vil bli sette i verk. Det skriv dei på sine nettsider. Det gjeld for totalt 74 medlemmar som arbeidar ved Equinors innretningar Gudrun, Oseberg Aust og Oseberg Sør.

E24 - 30 jun 22 kl. 13:36

Sokkelarbeidere går ut i streik

Totalt 74 sokkelarbeidere som jobber ved Equinors plattformer Gudrun, Oseberg Øst og Oseberg Sør tas ut i streik..

NRK - 01 jul 22 kl. 16:38

DN: Equinor må stenge ned tre Nordsjø-felter ved mulig streik

Equinor-feltene Oseberg Øst, Oseberg Sør og Gudrun i Nordsjøen vil bli stengt ned fra midnatt mandag om fagforeningen Lederne gjennomfører sin varslede streik. Det bekrefter Equinors pressetalsmann Eskil Eriksen overfor Dagens Næringsliv..

E24 - 01 jul 22 kl. 17:26

Equinor må stenge ned tre Nordsjø-felter ved mulig streik

Equinor-feltene Oseberg Øst, Oseberg Sør og Gudrun i Nordsjøen vil bli stengt ned fra midnatt mandag om fagforeningen Lederne gjennomfører sin varslede streik..

NRK - 05 jul 22 kl. 00:49

Streik i oljebransjen – tre oljefelt i Nordsjøen stenges ned

Fagforeningen Lederne har startet streik i oljebransjen fra og med midnatt natt til tirsdag. Bakgrunnen er at medlemmene i Lederne stemte nei til meklingsresultatet i en uravstemning torsdag forrige uke. – Dette er en omfattende streik, allerede fra midnatt vil Gudrun, Oseberg Øst og Oseberg Sør måtte stenge produksjonen.

E24 - 05 jul 22 kl. 01:21

Oljestreiken er i gang – tre felt i Nordsjøen stenges ned

Arbeidstakerorganisasjonen Lederne tok fra midnatt ut 74 medlemmer ut i streik, noe som medfører at oljefeltene Gudrun, Oseberg Sør og Oseberg Øst stenges ned..

NRK - 05 jul 22 kl. 07:18

Streik i oljebransjen – kan tape en halv milliard daglig

Fagforeningen Lederne startet streik i oljebransjen fra og med midnatt natt til tirsdag. Det fører til at de tre Nordsjø-feltene Oseberg sør, Oseberg øst og Gudrun stenges ned. Det er varslet opptrapping fra onsdag.

NRK - 05 jul 22 kl. 19:37

Arbeidsministeren har kalt inn Norsk olje og gass og Lederne i forbindelse med oljestreiken

Arbeidsminister Marte Mjøs Persen (Ap) har kalt inn Norsk olje og gass og Lederne i forbindelse med oljestreiken. Det opplyser Arbeids- og inkluderingsdepartementet til NTB. Arbeidstakerorganisasjonen Lederne tok fra midnatt ut 74 medlemmer ut i streik, noe som medførte at oljefeltene Gudrun, Oseberg Sør og Oseberg Øst ble stengt.

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Spent før rentemøte: – Det er inflasjonstallet som skaper usikkerhet

Kommende uke inneholder intet mindre enn tre rentemøter hos henholdsvis Federal Reserve, Norges Bank og den Europeiske Sentralbanken..

E24 - 6 timer siden

Høyre-politiker vil ha NSM-vurdering av russisk taxiapp

Taxiappen Yango får fortsette å sende personopplysninger til Russland. – Vi er åpenbart fortsatt blåøyde, sier stortingsrepresentant Erlend Larsen (H)..

E24 - 6 timer siden

Brann på Elkem-anlegg

Pruduksjonen er stanset etter brann på Elkems Salten-anlegg..

E24 - 7 timer siden

IEA: Foreløpige COP-kutt er langt fra nok

IEA publiserte søndag en vurdering av løftene fra klimatoppmøtet. Løftene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen, ifølge organisasjonen..

E24 - 9 timer siden

Svenske banker setter ned boliglånsrentene – uten rentekutt fra sentralbanken

Større tro på rentekutt neste år og lavere markedsrenter gjør at flere svenske banker har begynt å sette ned boliglånsrentene sine. En norsk banksjef kaller utviklingen interessant..

E24 - 11 timer siden

Skatteetaten advarer mot svindel

Skatteetaten advarer næringsdrivende om svindelforsøk etter å ha fått flere meldinger om at personer med egne foretak har blitt forsøkt svindlet via epost..

E24 - 11 timer siden

Derfor ser Thea (18) for seg en fremtid i torskeoppdrett

FRØYA (E24): I hjertet av Norges laksebelte håper Norcod snart å gå i pluss med torskeoppdrett – foreløpig med et fortrinn laksenæringen bare kan drømme om..

E24 - 10 timer siden

Er det for sent å skifte karriere?

Hvordan kan jeg som voksen skape meg en karriere i en helt ny bransje? spør ukens innsender. Anita Krohn Traaseth anbefaler å gå frem i tre steg..

E24 - 14 timer siden

Betalte 15 kroner for parkering – fikk fire ganger så høyt fakturagebyr

I 2020 kostet det rundt 6,7 kroner å sende en papirfaktura, ifølge Norges Bank. Parkeringskjempen Onepark tar seks ganger så mye..

E24 - 15 timer siden

– Du må ikke være for hard med deg selv i denne jobben

Han må leve med tap, feil og skuffelser. Og seire. Oljefondets porteføljeforvalter Mikael Modum Bilet (32) er uansett sikker på at han har drømmejobben..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com