VG > Sport

Monday, 29 November, 16:10

VG - 22 okt 21 kl. 18:28

Problemene stopper aldri for Solbakken

Den eneste fordelen landslagssjef Ståle Solbakken har nå, det er at han er blitt vant med at flere av de beste ikke er med. Men Erling Braut Haaland er den klart vanskeligste å erstatte – mot Nederland..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ståle Solbakken, Erling Braut Haaland, Nederland, Solbakken

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Problemene, stopper, aldri, for, Solbakken
Aftenposten - 14 sep 21 kl. 00:08

Jonas Gahr Støre kan få regjeringen han ønsker seg. Og ikke alle de problemene han kunne frykte.

Jonas Gahr Støre kan få regjeringen han ønsker seg. Og ikke alle de problemene han kunne frykte..

NRK - 09 okt 21 kl. 01:07

Facebook-problemer løst

Fredag kveld hadde Facebook igjen problemer med tjenesten. Etter noen timer opplyste selskapet at de var løst. Det var nettstedet Downdetector som først meldte om problemene, som både skal ha rammet Facebook, bildedelingstjenesten Instagram og meldingstjenestene Messenger og WhatsApp.

Aftenposten - 21 okt 21 kl. 18:29

For to uker siden la folk ned blomster for drepte Hamse (20). I dag møter de politiet for å snakke om problemene i området.

Drapet på Hamse Adan har utløst en debatt om problemene i Oslo sør. I kveld møter politiet og bydelen bekymrede beboere….

NRK - 06 nov 21 kl. 17:41

DNB har problemer med nettbank

DNB bekrefter at de har tekniske problemer. Flere har tipset NRK om at de opplever problemer med DNB sine tjenester. Problemene skal dreie seg om betalinger i nettbanken og konto og/eller saldo på mobil.

NRK - 06 nov 21 kl. 19:29

Problemene til DNB skal være løst

DNB hadde lørdag problemer med flere av sine tjenester, men de skal nå være løst. Problemene skulle først kun dreie seg om betalinger i nettbanken og konto og/eller saldo på mobil. Ifølge Avisa Oslo kunne DNBs kunder også oppleve problemer med appen Vipps..

NRK - 15 jul 21 kl. 13:41

Stopper laksefisket

På grunn av lite laks i elvene, stopper Miljødirektoratet laksefisket i vassdragene rundt Namsenfjorden og Nordfjord 14 dager tidligere enn ordinær fisketid. Fra 19. juli innføres det også to dagers fiskeuke, og årsaken er en halvering av innsiget av laks..

NRK - 20 aug 21 kl. 10:15

Finsk rett stopper tvangsreturer

Finsk høyesterett stopper tvangsretur av 12 afghanske aylsøkere. Domstolen sier den raskt vil ta opp de andre sakene om stans i tvangsreturer. Rundt 90 asylsaker fra Afghanistan venter på behandling i domstolen.

E24 - 13 okt 21 kl. 16:17

EU-kommisjonen går inn for oljestans i Arktis

EU-kommisjonen går inn for stans i oljeaktiviteten i Arktis og truer også med å sette en stopper for import av olje og gass som stammer derfra. EU-kommisjonen går inn for stans i oljeaktiviteten i Arktis og truer også med å sette en stopper for import av olje og gass som stammer derfra..

VG - 22 jul 21 kl. 05:28

Kampen tar aldri slutt

Vi må aldri slutte å kjempe mot ekstreme og menneskefiendtlige ideologier. Og vi må aldri slutte å snakke om det som er vanskelig. Heller ikke når det gjør vondt..

NRK - 01 sep 21 kl. 12:54

Paven vurderte aldri å abdisere

Pave Frans vurderte aldri å gå av etter at han gjennomgikk en tarmoperasjon tidligere i sommer. Det har versert mange rykter i utenlandske aviser om at han vurderte å abdisere etter sykehusoppholdet. Ifølge nyhetsbyrået AFP, sier den 84 år gamle paven i et intervju at han ikke forstår hvor ryktene kommer fra, og at han aldri har vurdert å abdisere.

Fler nyheter fra VG

VG - 09 nov 21 kl. 15:02

Forsøkt drept av knivmannen i 2019: – Klarte ikke å kjempe tilbake

Lennon Dominguez (40) ble angrepet med kniv på Ankerbrua i 2019. For to måneder siden fikk han beskjed om at gjerningsmannen skulle bytte institusjon..

VG - 09 nov 21 kl. 14:22

Tror disse kan bli aktuelle for OL-troppen

SOGNSVANN/LIVIGNO (VG) Jon Rolf Skamo Hope (23), Jan Thomas Jenssen (25) og Mikael Gunnulfsen (28) er tre navn som landslagstrener Eirik Myhr Nossum tror kan blande seg inn i OL-diskusjonen..

VG - 09 nov 21 kl. 13:52

Karakterdrap! Bokanmeldelse: Siv Jensen: «Siv – med egne ord»

Siv Jensens oppgjør med Carl I. Hagen er noe av det blodigste jeg kan huske å ha lest i norsk memoarlitteratur..

VG - 09 nov 21 kl. 11:57

Norges tropp til håndball-VM: Hegh Arntzen får sjansen igjen

Landslagstrener Thorir Hergeirsson presenterte VM-troppen tirsdag. Der var Emilie Hegh Arntzen med igjen etter den tunge OL-vrakingen..

VG - 09 nov 21 kl. 11:44

Vedum stopper omstridt oljefond-utredning

Støre-regjeringen avlyser nå den omstridte utredningen av oljefondets fremtidige organisering, som den forrige finansministeren Jan Tore Sanner (H) bestilte..

VG - 09 nov 21 kl. 10:54

Graham Hansen i landslagstroppen etter hjerteundersøkelser – men uavklart om hun kan spille

Caroline Graham Hansen (26) gjennomgår i disse dager hjerteundersøkelser. Martin Sjögren har tatt ut visekapteinen til de neste landskampene, men vet ikke om hun blir spilleklar..

VG - 09 nov 21 kl. 08:11

Håvard Lilleheie venter barn med kjæresten

Komiker Håvard Lilleheie (48) og Instagram-komiker Randi Liodden (32) blir snart foreldre..

VG - 09 nov 21 kl. 08:11

Håvard Lilleheie venter barn

Komiker Håvard Lilleheie (48) venter barn med kjæresten og Instagram-komiker Randi Liodden (32)..

VG - 09 nov 21 kl. 07:03

Treneren røper ukjent Johaug-side: – Kan matche Bjørgens bidrag

LIVIGNO (VG) Therese Johaug (33) fantastiske resultater i løypa kjenner hele Norge. Landslagstrener Ole Morten Iversen mener Johaugs bidrag innad i laget er vel så sterkt..

VG - 09 nov 21 kl. 06:25

Tirsdag 9. november: Dette skjedde i natt

Donald Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn er stevnet som vitne i etterforskingen av Kongress-stormingen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt