Klartale > Nyheter

Friday, 30 September, 21:30

Klartale - 18 aug 22 kl. 06:00

Prinsesser, magi og alver tilbake på TV-skjermen

I 2001 sjarmerte hobbitene hele verden i filmen «Ringenes herre». De var små mennesker som ville redde verden fra ondskap – ved å ødelegge en magisk ring. Bare ti år senere lot vi oss sjokkere av brutal vold i TV-serien «Game of Thrones».Denne høsten er begge tilbake.– Det er helt latterlig store forventninger, sier Einar Kvarving Aarvig entusiastisk.
Les mer på Klartale


Les mer om:
TV, Thrones, Einar Kvarving Aarvig, FilmMagasinet, Bilbo, New Zealands, Amazons Prime Video, Aarvig, Narnia, Ringenes, Harry Potter, Dragon, Targaryen, HBO, Ryan Condal, Dagbladet, Sandman

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Prinsesser, magiog , alver, tilbake, TV-skjermen
Klartale - 22 aug 22 kl. 16:30

Slipper løs 17 drager i nye «Game of Thrones»

Mange har sett TV-serien «Game of Thrones». Den kom i 2011. Nå kommer oppfølgeren «House of the Dragon».

NRK - 02 jun 22 kl. 20:59

Statsadvokaten henlegger sak hvor livløs mann ble funnet død i Alver

En vogntogsjåfør ble siktet etter at en livløs mann ble funnet langs en fylkesvei i Alver kommune i Hordaland. Nå er saken henlagt av politiet. – Politiet har gjort en veldig grundig etterforskning i saken uten at det har latt seg gjøre avdekke det fulle og hele hendelsesforløpet, sier satsadvokat May-Britt Erstad ved Hordaland, Sogn og Fjordane statsadvokatembeter til Bergens Tidende.

NRK - 20 jun 22 kl. 12:58

Rykka ut til båt utan førar i Alver

På Kvernafjorden i Alver har naudetatar rykka ut etter dei fekk melding om ein båt som har blitt observert mot land utan personar i, melder Vest politidistrikt. Politiet har fått kontakt med båteigar, som var åleina i båten. Han framstår uskadd..

NRK - 11 aug 22 kl. 17:32

Tre personer involvert i trafikkulykke i Alver

Nødetatane er på veg til staden etter melding om ei trafikkulykke i Alver kommune utanfor Bergen, melder Vest politidistrikt på Twitter. To motorsyklar og ein lastebil er involvert. Alle involverte er bevisste, skriv politiet.

NRK - 11 aug 22 kl. 18:25

To personar frakta til sjukehus etter trafikkulykke i Alver

Nødetatane rykka ut etter melding om ei trafikkulykke i Alver kommune utanfor Bergen, skreiv Vest politidistrikt på Twitter. To personer er frakta til sjukehus etter ulykka, mellom to motorsyklar og ein lastebil. To personar sat ilag på den eine motorsykkelen.

NRK - 09 sep 22 kl. 20:49

Rykker ut til førerløs båt i Alver

Nødetatene har rykket ut etter meldinger om en førerløs båt i Alver i Vestland. Eirik Loftesnes, operasjonsleder i Vest politidistrikt sier til Bergens Tidende sier de har rykket ut med store ressurser. – Vi har mottatt opplysninger som tyder på at en person kan være savnet.

NRK - 15 sep 22 kl. 10:48

Trappar ned søket etter sakna mann i Alver

Det har føregått ein leiteaksjon etter ein mann i 60-åra i Alver. Mannen har vore sakna sidan båten hans blei funnen ved Risasjøen utanfor Lindås fredag kveld. Trass gode leitetilhøve har ein ikkje lukkast med å finna den sakna.

NRK - 20 sep 22 kl. 15:29

Trafikkulykke i Alver

Tre biler har kollidert på E39 ved Eikefettunnelen i Alver kommune. Nødetatene er på vei til stedet. – Vi har ikke fått melding om at noen skal være fastklemt eller alvorlig skadet.

VG - 23 sep 22 kl. 06:03

Politiet avfyrte skudd mot person i Alver

En person er sendt til sykehus etter en politiaksjon hvor det ble avfyrt skudd i Alver kommune..

Klartale - 02 maj 22 kl. 13:15

Flykter fra Ukraina for andre gang

Stadig flere flykter fra Ukraina. Kvinner, barn og eldre.På samme tid drar mange tilbake til Ukraina.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 3 timer siden

Kong Charles er nå på engelske mynter

Britiske Royal Mint viste fram de første myntene. På de er selveste kong Charles.Fra rundt desember vil britene kunne se bildet på vekslepengene sine.

Klartale - 5 timer siden

Se Støre snakke om Ukraina og Østersjøen

Fredag tok Russland over deler av Ukraina. Det skjer til store protester fra mye av verden. Norge har også fordømt valget.

Klartale - 6 timer siden

Her sier Putin at Russland tar deler av Ukraina

– Kjære statsborgere av Russland, sa president Putin fredag. Han hilste så til folk i fylkene Donetsk, Luhansk, Kherson og Zaporizjzja i Ukraina. Han sa så at disse fire fra fredag blir en del av Russland.

Klartale - 8 timer siden

Asiatiske byer synker

Flere årsaker skyldes at byene synker.Blant annet blir det flere folk. Og flere samler seg rundt de samme stedene.

Klartale - 8 timer siden

Politiet ferdig med etterforskningen

Tina Jørgensen ble funnet drept for 22 år siden. Nå sier politier at de er ferdig med å etterforske saken. Personen som var siktet er samme person som var siktet for drapet mot Birgitte Tengs.

Klartale - 8 timer siden

Tre livvakter fra politiet stanset med våpen på flyplass

Torsdag var tre livvakter fra Politiets sikkerhets-tjeneste (PST) på vei til Kongo. På N’djili-flyplassen ble de stanset for kontroll.De var der for å gjøre klart for å være livvakt for Espen Barth Eide.

Klartale - 9 timer siden

Norge gir tre milliarder kroner til Ukraina

Bjørn Arild Gram er forsvarsminister. Fredag snakket han med kanalen NRK.– Invasjonen av Ukraina har skapt den største krisen Europa har hatt siden andre verdenskrig, sier Gram.

Klartale - 9 timer siden

– Vi vil stenge grensa raskt om det skulle bli nødvendig

– Vi vil stenge grensa raskt om det skulle bli nødvendig. Og endringer kan komme på kort varsler. Det sier Emilie Enger Mehl i en pressemelding.

Klartale - 10 timer siden

Dette er rekordene Haaland kan ta

Erling Braut Haaland er en av verdens beste fotballspillere. Han er fra Norge og spiller på engelske Manchester City. Både laget og Haaland har startet denne sesongen veldig bra.

Klartale - 12 timer siden

23 drept i angrep på bilkolonne i Ukraina

En rekke med biler var på vei ut av Zaporizjzja by. I bilene satt vanlige folk. De var på vei til den delen av fylket som er styrt og okkupert av russerne.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com