NRK > Nyheter

Onsdag, 12 Mai, 20:46

NRK - 01 feb. 21 kl. 11:02

Prins William ut mot rasisme

Den britiske tronarvingen, prins William, reagerer sterkt på rasistisk hets av fotballspillere. Flere stjerner har fått hets i sosiale medier, og prinsen, som også er president i det engelske fotballforbundet, kaller det «avskyelig», ifølge BBC..
Les mer på NRK


Les mer om:
William, BBC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Prins, Williamut mot , rasisme
NRK - 12 april 21 kl. 15:15

Prins William minnes bestefar

I en uttalelse mandag minnes Prins William sin avdøde bestefar, prins Phillip. – Jeg vil savne bestefaren min, men jeg jeg vet at han ville ønsket at vi fortsatte jobben vår, sier prins William..

NRK - 17 april 21 kl. 17:11

William og Harry gikk sammen ut

Den britiske tronarvingen, prins William, gikk sammen med sin bror prins Harry da de forlot begravelsen til sin bestefar prins Philip. Forholdet mellom de to skal ha vært kjølig, og interessen har vært stor rundt deres første møte på lang tid..

NRK - 11 mars 21 kl. 12:45

Prins William: -Er ikke rasister

Prins William sier den britiske kongefamilien ikke er rasistisk..

Aftenposten - 11 mars 21 kl. 13:43

Prins William sier den britiske kongefamilien ikke er rasistisk

Storbritannias prins William avviser at kongefamilien er rasistisk. – Vi er slett ikke en rasistisk familie, sier han..

VG - 12 april 21 kl. 15:27

Prins William: – Vil savne bestefar

Prins William hyller sin «ekstraordinære» bestefar i en pressemelding sendt ut av det britiske kongehuset..

VG - 16 april 21 kl. 09:49

Nye detaljer om begravelsen: Harry og William skal ikke gå sammen bak kisten

Dronning Elizabeth (94) har bestemt at prins William (39) og prins Harry (36) skal ha avstand til hverandre i begravelsesfølget lørdag..

VG - 29 april 21 kl. 08:36

Nye bilder av prins William og hertuginne Kate på bryllupsdagen

Prins William (38) og hertuginne Kate (39) markerer ti års bryllupsdag..

NRK - 22 feb. 21 kl. 16:05

– Prins Philip har det ok

Storbritannias prins William sier at bestefaren, prins Philip, har det «ok» og blir nøye fulgt opp. Den 99 år gamle prinsen, som er gift med dronning Elizabeth, ble innlagt på sykehus sist tirsdag da han følte seg dårlig..

NRK - 20 feb. 21 kl. 19:05

Prins Charles besøkte far sin

Prins Charles besøkte laurdag sin 99 år gamle far, prins Philip, på sjukehus i London. Prins Philip blei innlagd tidlegare denne veka for «observasjon og kvile» etter at han kjende seg dårleg. Han skal vera på sjukehuset i helga og ut neste veke..

NRK - 09 april 21 kl. 19:58

-Du vil bli dypt savnet

Prins Harry og hertuginne Meghan har kommentert prins Philips bortgang med en uttalelse på sin hjemmeside der de skriver at de vil savne ham. – Til kjærlig minne om Hans Kongelige Høyhet hertugen av Edinburgh, 1921–2021. Takk for alt du har gjort.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tapper Nord-Norge for vaksinedoser

Ingen kommuner i hele Nord-Norge er oppført på listen over de som får fler, eller likt antall, vaksinedoser. Det kan tyde på at alle i Nord-Norge får 35 prosent færre vaksinedoser framover. Tromsøs ordfører Gunnar Wilhelmsen beskriver det som historieløst, ut fra de store utbruddene byen har hatt.

NRK - 15 minutter siden

Avis: Minst 20 skadd i rakettangrep

Minst 20 mennesker skal være skadd i et rakettangrep mot byen Ashkelon i Sør-Israel, hevder Times of Israel. Meldingen kommer kort tid etter at Islamsk hellig krig varslet et omfattende rakettangrep mot Israel klokken 20 norsk tid. Ashkelon har blitt rammet av flere rakettangrep fra Gazastripen de siste dagene..

NRK - 15 minutter siden

Minst 20 skadd i rakettangrep

NRK - 30 minutter siden

Reagerer på vaksinefordelingen

Tidligere ordfører Torhild Brandsdal reagerer på at Vennesla ligger an til å få færre vaksinedoser enn antatt. – At Vennesla kommune må avgi vaksiner samtidig som man har ett av landets største smittetrykk, er for meg komplett uforståelig, skriver hun på Facebook..

NRK - 45 minutter siden

Må teste seg etter restaurantbesøk

Det er påvist koronasmitte på restauranten Zen i Strømgaten i Bergen. Alle som har spist eller hentet mat i tiden 3. mai til 8.

NRK - 45 minutter siden

Jødiske ekstremister i sammenstøt

Det har vært sammenstøt mellom politi og jødiske ekstremister i Israel onsdag. I Bat Yam nær Tel Aviv gikk ekstremister løs på arabiske forretninger. Ifølge Times of Israel gikk jødiske ungdomsgjenger som gikk løs på arabiske forretninger i Bat Yam.

NRK - 45 minutter siden

Ingen enighet  i Sikkerhetsrådet

Heller ikke onsdag ble FNs sikkerhetsråd enige om en uttalelse om Israel og Palestina, melder NTB. Norge og europeiske land uttrykker stor bekymring for situasjonen. Ifølge diplomater var det USA som blokkerte en enighet i onsdagens krisemøte i Sikkerhetsrådet.

NRK - 1 time siden

Oslo varsler pressekonferanse

Oslo kommune varsler pressekonferanse om videre gjenåpning av Oslo neste fredag, altså 21. mai, skriver Aftenposten. Det er alt varslet at trinn to i kommunens gjenåpning ikke begynner før etter 27.

NRK - 1 time siden

Mann tok fram softgun på utestad

Ein mann er tatt hand om av politiet etter at tok fram ein softgun på ein utestad i Tromsø, og sikta han på ei dame. Mannen blir meldt til politiet for dette, i tillegg for å ha på seg kniv og å plage politiet..

NRK - 1 time siden

Blinken i Netanyahu-samtale

USAs utenriksminister Antony Blinken har bedt partene i i Israel og Gaza om å de-eskalere konflikten. Det var et av budskapene da Blinken onsdag snakket med Israels statsminister Benjamin Netanyahu, melder AFP. Tidligere i dag ble det kjent at USA sender en spesialutsending til Midtøsten for å møte israelske og palestinske ledere.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt