NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 18:20

NRK - 11 mars 21 kl. 12:45

Prins William: -Er ikke rasister

Prins William sier den britiske kongefamilien ikke er rasistisk..
Les mer på NRK


Les mer om:
William

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Prins, WilliamEr , ikke, rasister
NRK - 12 april 21 kl. 15:15

Prins William minnes bestefar

I en uttalelse mandag minnes Prins William sin avdøde bestefar, prins Phillip. – Jeg vil savne bestefaren min, men jeg jeg vet at han ville ønsket at vi fortsatte jobben vår, sier prins William..

NRK - 20 mai 21 kl. 09:38

Prins William fikk vaksinedose

Prins William fikk sin første vaksinedose tirsdag. Det opplyser prinsen på Instagram. – Takk til alle som jobber med vaksineringen.

NRK - 17 april 21 kl. 17:11

William og Harry gikk sammen ut

Den britiske tronarvingen, prins William, gikk sammen med sin bror prins Harry da de forlot begravelsen til sin bestefar prins Philip. Forholdet mellom de to skal ha vært kjølig, og interessen har vært stor rundt deres første møte på lang tid..

Aftenposten - 11 mars 21 kl. 13:43

Prins William sier den britiske kongefamilien ikke er rasistisk

Storbritannias prins William avviser at kongefamilien er rasistisk. – Vi er slett ikke en rasistisk familie, sier han..

VG - 16 april 21 kl. 09:49

Nye detaljer om begravelsen: Harry og William skal ikke gå sammen bak kisten

Dronning Elizabeth (94) har bestemt at prins William (39) og prins Harry (36) skal ha avstand til hverandre i begravelsesfølget lørdag..

NRK - 01 feb. 21 kl. 11:02

Prins William ut mot rasisme

Den britiske tronarvingen, prins William, reagerer sterkt på rasistisk hets av fotballspillere. Flere stjerner har fått hets i sosiale medier, og prinsen, som også er president i det engelske fotballforbundet, kaller det «avskyelig», ifølge BBC..

VG - 12 april 21 kl. 15:27

Prins William: – Vil savne bestefar

Prins William hyller sin «ekstraordinære» bestefar i en pressemelding sendt ut av det britiske kongehuset..

VG - 29 april 21 kl. 08:36

Nye bilder av prins William og hertuginne Kate på bryllupsdagen

Prins William (38) og hertuginne Kate (39) markerer ti års bryllupsdag..

Dagbladet - 20 mai 21 kl. 23:19

Prins William anklager BBC

Prins William anklager BBC for å bidratt til prinsesse Dianas frykt og paranoia, som følge av et intervju som ble gjort i 1995..

NRK - 11 juni 21 kl. 03:30

Kate og William på G7-arrangement

Prins William og hertuginne Kate skal for første gang delta på et G7-arrangement fredag når det er mottakelse for G7-lederne som ankommer toppmøtet. Paret slutter seg dermed til dronning Elizabeth, prins Charles og hertuginne Camilla på mottakelsen fredag kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sint kunde knuste rute med vedkubbe

En person har knust en vindusrute på Kiwi på Kvam. Personen var forbannet og lot det gå ut over bygget med en vedkubbe. Politipatruljen som rykket ut til stedet, har en formening om hvem de tror det kan være som har forårsaket skadene, skriver GD..

NRK - 45 minutter siden

Kvinne i 40-årene funnet død

Politiet opplyser at personen som ble funnet død i Fredrikstad torsdag, er en kvinne i 40-årene. Dødsfallet blir betegnet som mistenkelig. Ifølge politiet var ikke kvinnen bosatt i den aktuelle leiligheten.

NRK - 45 minutter siden

Nå er Trolltunga nasjonal turiststi

Miljødirektoratet har torsdag gitt Trolltunga i Ullensvang status som nasjonal turiststi. – Vi er glade for at vi nå kan autorisere Trolltunga som nasjonal turiststi, et verdenskjent ikon der naturens eget verk utgjør attraksjonskraften, sier Ellen Hambro, direktør i Miljødirektoratet, i en presesmelding..

NRK - 1 time siden

Sju personer i kollisjon på E18

En bil har kjørt inn i en annen bakfra i østgående retning på E18 ved Grenstøl i Tvedestrand. Totalt er sju personer involvert i ulykken. Ingen er fastklemte og alle er bevisste.

NRK - 45 minutter siden

Mann funnet død i Tønsberg

En mann er funnet død langs en sti i Eikskogen i Tønsberg. Nødetatene satte i gang med hjerte- og lungeredning da de kom til stedet. Pårørende til mannen er varslet..

NRK - 1 time siden

Brann etter lynnedslag i Trøndelag

Lynet har slått ned på Gartland i Grong og satt fyr på terrenget. Brannmannskap fra Høylandet er på tur. Og, enda et lynnedslag er skjedd ved Formofoss i Snåsa.

NRK - 1 time siden

Forsinkelser på E18

Det er mye trafikk mellom Dørdal og Larvik som skaper rundt 30 minutters forsinkelser på E18, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 1 time siden

Kjøll om trusebot: – Uakseptabelt

Idrettspresident Berit Kjøll gir de norske beachhåndballjentene støtte i striden om de må spille i truser og bikinioverdel og ber om at reglene endres. Det har vekket oppsikt internasjonalt at det norske landslaget ble bøtelagt for å stille i tights i EM-bronsefinalen i Bulgaria. De norske spillerne krever at reglene endres.

NRK - 1 time siden

Selger bit av Dianas bryllupskake

Et 40 år gammelt kakestykke fra det eventyraktige bryllupet til britiske prins Charles og lady Diana skal selges på auksjon 11. august. Den omtalte biten stammer fra en av de 23 offisielle bryllupskakene som ble bakt til bryllupet for 40 år siden, i 29.

NRK - 1 time siden

Én av ti drikker mer enn før korona

I overkant av én av ti nordmenn drikker mer alkohol enn før pandemien. To av ti drikker mindre, mens juli ligger an til å bli måneden i år med høyest alkoholkonsum, viser en undersøkelse fra Norsk koronamonitor..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt