VG > Utenriks

Saturday, 22 January, 04:04

VG - 12 jan 22 kl. 16:32

Prins Andrew må i retten

Prins Andrews forsøk på å få forkastet det sivile søksmålet for seksuelle overgrep har blitt avvist..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Andrews, Andrew

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Prins, Andrewmå i , retten
NRK - 10 aug 21 kl. 05:42

Prins Andrew saksøkt for overgrep

En av Jeffrey Epsteins anklagere, Virginia Giuffre, har saksøkt prins Andrew for å ha forgrepet seg på henne da hun var 17 år. Ifølge søksmålet skal prinsen ha forgrepet seg på Giuffre flere ganger mens hun var under 18 år. Prins Andrews talspersoner har så langt ikke kommentert søksmålet, ifølge nyhetsbyrået Reuters, men Andrew har tidligere avvist anklagene fra Giuffre..

NRK - 13 sep 21 kl. 18:42

Prins Andrew avviser søksmål

Storbritannias prins Andrew vil protesterer mot det sivile søksmålet som ei kvinne har reist mot han i ein amerikansk domstol, melder Reuters. Virginia Giuffre skuldar prinsen for seksuelle overgrep og vald mot henne for to tiår sidan. I eit brev til domstolen skriv advokaten til prins Andrew at han nektar for at søksmålet blei levert på korrekt måte.

NRK - 26 okt 21 kl. 07:26

Setter frist for prins Andrew

Prins Andrew må forklare seg under ed om anklagene om seksuelle overgrep innen juli neste år, slår en amerikansk domstol fast. Den nye kjennelsen fra den amerikanske domstolen slår fast at han må la seg avhøre av Virginia Giuffres advokater innen 14. juli 2022, skriver Sky News, ifølge NTB.

NRK - 25 sep 21 kl. 00:49

Prins Andrew aksepterer søksmålet

Storbritannias prins Andrew har godtatt at han har blitt saksøkt i USA for seksuelle overgrep, viser rettsdokumenter. Andrew har hevdet at søksmålet ikke ble forkynt for ham på korrekt vis, da det levert til prinsens hjem i Windsor i England 27. august.

VG - 10 sep 21 kl. 22:26

Prins Andrew stevnet for retten etter overgrepsanklager

Prins Andrew er stevnet for retten etter anklager om seksuelle overgrep..

NRK - 30 okt 21 kl. 01:32

Prins Andrew ber retten droppe sak

Prins Andrew som er anklaget for overgrep mot Virginia Giuffre for 21 år siden, ber om at hennes søksmål blir avvist av retten i New York. Hans advokat leverte inn kravet til en lokal domstol fredag, skriver Sky News. Prinsen nekter for anklagene..

VG - 10 aug 21 kl. 00:57

Påstått Epstein-offer saksøker Prins Andrew

Prins Andrew anklages for seksuelle overgrep i et sivilt søksmål .

Klartale - 10 aug 21 kl. 08:59

Prins Andrew saksøkt for overgrep

En kvinne som også har anklaget Jeffrey Epstein for overgrep har nå anklaget prins Andrew. Kvinnen skal ha vært 17 år da overgrepet skjedde..

NRK - 10 sep 21 kl. 22:41

Prins Andrew saksøkt for overgrep

Virginia Giuffre som hevder seg misbrukt av britiske prins Andrew da hun var tenåring, har overlevert søksmålet til prinsens hjem i Windsor. Ifølge søksmålet ble Giuffre «lånt ut» til prinsen for sex av den amerikanske finansmannen Jeffrey Epstein. Prinsen har nektet for at han hadde et seksuelt forhold til Giuffre.

NRK - 16 sep 21 kl. 22:48

Holder testament hemmelig i 90 år

En domstol har bestemt at avdøde prins Philips testamente skal forsegles for offentligheten i 90 år for å beskytte verdigheten til hans kone dronning Elizabeth. Testamenter er vanligvis offentlige dokumenter i Storbritannia, men det gjelder altså ikke prins Philips. Det forsegles etter pålegg fra High Court i London, noe som er kutyme for kongefamiliens testamenter.

Fler nyheter fra VG

VG - 12 jan 22 kl. 02:48

Passasjer brøt seg inn i cockpit - prøvde å hoppe ut av vinduet

American Airlines-flyet fra Honduras til Miami kom ikke lenger enn til rullebanen da en passasjer bestemte seg for å gå berserk..

VG - 12 jan 22 kl. 11:06

Sør-Afrikas coronasjef om intensivavdelingene: – Omikron ser ikke ut til å påvirke lungene

PRETORIA (VG) Regjeringens coronasjef mener det ville vært rart hvis Norge plutselig så en økning av dårlige omikron-pasienter..

VG - 12 jan 22 kl. 13:04

Johnson under press: Beklager hagefest under nedstenging

Storbritannias statsminister Boris Johnson bekrefter at han deltok på den mye omtalte hagefesten i statsministerboligen..

VG - 12 jan 22 kl. 15:38

Etter krisemøte: Advarer mot «stort feilgrep»

BRUSSEL/OSLO (VG) I møtet med Nato-landene fikk Russland tilbud om en serie møter for å dempe den spente situasjonen i Europa. Men Russland var ikke klare til å svare umiddelbart på invitasjonen ifølge Nato-sjef Jens Stoltenberg..

VG - 12 jan 22 kl. 18:19

Stoltenberg til VG: Tilbød forhandlinger - venter på russisk svar

BRUSSEL (VG) Nato-landene og Jens Stoltenberg avventer nå Russlands svar på tilbudet om forhandlinger for å redusere spenningen rundt Ukraina. De russiske diplomatene var ikke beredt til svare ja eller nei over bordet i Nato Russland-rådet..

VG - 09 nov 21 kl. 08:24

Egg ble forvekslet på prøverørsklinikk

To amerikanske babyer ble født inn i «feil» familier etter en forveksling av befruktede egg på en prøverørsklinikk. Nå havner saken i retten..

VG - 09 nov 21 kl. 02:46

Wales: Mann satt seg fast i grottesystem – reddet ut etter to døgn

En storstilt redningsaksjon lyktes mandag i å redde ut en mann som i helgen falt og skadet seg inne i et hulesystem i Wales..

VG - 08 nov 21 kl. 18:22

Irak er i høyspenn etter et attentatforsøk med droner: – Et veiskille

BEIRUT (VG) Søndag ble Iraks statsminister forsøkt likvidert – av eksplosive droner. Bevisene peker mot Iran..

VG - 08 nov 21 kl. 08:55

Vaksinepåbud vekker reaksjoner

Stadig flere europeiske land retter restriksjonene mot den uvaksinerte delen av befolkningen. Nå protesterer de uvaksinerte mot vaksinepassene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt