NRK > Nyheter

Sunday, 16 January, 19:41

NRK - 04 nov 21 kl. 16:09

Pressekonferanse om fråværsgrensa

Regjeringa kallar inn til pressekonferanse om fråværsreglane i vidaregåande skule klokka 1715 torsdag ettermiddag. Det skjer etter ein auke i smitten, og at mange ungdommar må oppsøke fastlegen for å få legeattest på gyldig fråvær..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pressekonferanseom , fråværsgrensa
Klartale - 04 nov 21 kl. 17:15

Vil de fjerne fraværsgrensa?

Det er mer smitte med korona. Flere ber om tiltak for hele landet, blant annet stopp i fraværsgrensa. Du kan se hva regjeringen vil gjøre på klartale.

Klartale - 04 nov 21 kl. 18:17

Tar bort fraværsgrensa ut året

Mange elever blir syke med korona og influensa. Men strenge regler for fravær skapte problemer. Nå fjerner myndighetene fraværsgrensa ut året..

NRK - 04 nov 21 kl. 17:17

Gir unntak frå fråværsgrensa

Regjeringa gjeninnfører unntak frå fråværsregelen ut året..

VG - 03 nov 21 kl. 04:45

Fraværsgrensen: - Signaler om at legevakter og fastleger blir nedringt

Smittetallene fortsetter å øke. Samtidig må videregående-elever passe seg for fraværsgrensa, hvis de skal holde seg hjemme når de er syke..

Klartale - 03 nov 21 kl. 13:04

Ber om at fraværsgrensa blir satt på pause

Onsdag er det krisemøte i Trondheim. Det skjer etter at svært mange er smittet med korona den siste tiden..

Klartale - 14 okt 21 kl. 11:06

Dette er den nye regjeringen

Jonas Gahr Støre er klar for å bli Norges nye statsminister. Erna Solberg er ferdig i jobben. Torsdag ble Støres regjering presentert.

NRK - 25 aug 21 kl. 21:34

Se pressekonferanse fra Pentagon

Det amerikanske forsvarsdepartementet holder pressekonferanse om evakueringen fra Kabul..

NRK - 30 aug 21 kl. 16:21

Se pressekonferanse fra Pentagon

Det amerikanske forsvarsdepartementet holder en pressekonferanse om situasjonen i Afghanistan fra kl. 16.30..

NRK - 21 aug 21 kl. 14:41

UD med pressekonferanse kl. 15.30

Utenriksdepartementet varsler en pressekonferanse med utenriksminister Ine Eriksen Søreide kl 15.30. Hun vil orientere om evakueringen fra Afghanistan..

NRK - 24 sep 21 kl. 06:07

Kaller inn til pressekonferanse

Fredag klokken 12.30 inviterer regjeringen til pressekonferanse om koronasituasjonen. Det kan bety gjenåpning av Norge.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt