NRK > Nyheter

Thursday, 21 October, 17:45

NRK - 14 okt 21 kl. 07:35

Pressekonferanse klokka 10

Politiet held pressekonferanse klokka 10 om Kongsberg-hendinga..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongsberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pressekonferanse, klokka10
NRK - 24 jun 21 kl. 09:54

Kongen taler i Spektrum 22. juli

Kongen taler i spektrum, kronprinsen taler på Utøya. Her er kongefamiliens program for tiårsmarkeringa av terroren 22.juli.

NRK - 13 jul 21 kl. 11:04

Forbyr elsparkesykling om natta

Oslo kommune vil forby utleige av elsparkesyklar mellom klokka 23 og 5 kvar dag, ifølge VG. Lovendringa, som byrådet vedtok tysdag, vil gjelde frå og med august. Det opphavlege forslaget gjekk ut på at det skulle vere nattestengt mellom klokka 1 og 5.

NRK - 14 sep 21 kl. 14:30

Mange følgde valsendinga

Mange følgde valsendinga til NRK måndag kveld. Mellom klokka 21 og 23 var det i snitt 949.000 som såg på.

Klartale - 13 okt 21 kl. 12:58

Klokka 14 skal han si hvordan de vil styre Norge

Både Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) hadde møte onsdag klokka ni. Stortingsgruppene skulle si om de var enige i at regjerings-plattformen var bra nok. Hos Ap tok det en time før det ble hørt jubel og applaus fra rommet der møtet var.

NRK - 19 jul 21 kl. 11:26

Dronning Margrethe pressekonferanse

Dronning Margrethe av Danmark holder pressekonferanse på Færøyene klokka 11:30..

NRK - 20 aug 21 kl. 10:08

Pressekonferanse i Bergen om tiltak

Byrådet i Bergen kallar inn til pressekonferanse klokka 14.00 i ettermiddag. Fungerande byrådsleiar Lubna Jaffery og helsebyråd Beate Husa er av dei som skal orientere om smittesituasjonen og eventuelle tiltak framover.

NRK - 01 sep 21 kl. 15:55

VG: Pressekonferanse i morgon

Etter det VG erfarer vil statsminister Erna Solberg halda pressekonferanse om koronasituasjon torsdag klokka 12. Pressekonferansen skal handla om smittesituasjonen, særskilt blant dei unge, skriv VG..

NRK - 01 sep 21 kl. 15:55

Pressekonferanse i morgon

Erna Solberg held pressekonferanse om koronsituasjonen torsdag klokka 12. Pressekonferansen vil særleg dreia seg om gjenopninga og smitte blant born og unge. Helsedirektør Bjørn Guldvog og FHI-direktør Camilla Stoltenberg vil òg vera til stades.

NRK - 02 sep 21 kl. 08:20

Høie lover nyheter om barnevaksine

På regjeringens pressekonferanse torsdag vil det komme nyheter om koronavaksiner for barn mellom 12 og 15 år, bekrefter helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) overfor NRK. – Dere skal få høre om det, og så må dere vente til pressekonferansen for å få vite hva det dreier seg om, sa helseministeren i Politisk kvarter torsdag morgen. Klokka 12 er det duket for pressekonferanse om koronasituasjonen.

NRK - 16 sep 21 kl. 13:14

Varsla pressekonferanse om korona

Det er varsla pressekonferanse om koronasituasjonen klokka 13 på fredag. Helse- og omsorgsminister Bent Høie, assisterande helsedirektør Espen Rostrup Nakstad og avdelingsdirektør i FHI Line Vold, vil delta..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tre IS-kvinner landet i Sverige

Tre kvinner og åtte barn, hvorav tre foreldreløse, har ankommet Sverige etter at de ble utvist av selvstyremyndighetene nordøst i Syria. Kvinnene ble pågrepet av politiet på Arlanda da de ankom ved 17-tiden. Barna er tatt hånd om av sosialtjenesten, skriver SVT.

NRK - 15 minutter siden

NVE-sjef varsler dyr strøm i vinter

– Mye tyder på at vi får en vinter preget av høyre strømpriser, sier NVE-sjef Kjetil Lund til NRK. – Så ser vi et annet fenomen også. Og det er at prisene varierer mer enn før, og raskt og sterkt.

NRK - 30 minutter siden

Triceratops gikk for mer enn ventet

Verdens største Triceratops-skjelett gikk under hammeren i Paris i ettermiddag. Skjelettet med kallenavnet «Big John» er anslått å være 66 millioner år gammelt og er åtte meter langt. En amerikansk samler sikret seg beinrestene til den nette sum av 6,6 millioner euro.

NRK - 1 time siden

Oppjusterer skredvarselet

NVE oppjusterer farevarselet for jord- og flaumskredfare i fleire kommunar i indre strøk av Møre og Romsdal, og sør i Trøndelag. Der er det no oransje nivå på farevarselet, som inneber at mange skredhendingar er venta. Nokre av dei kan få store konsekvensar.

NRK - 1 time siden

Kolonnekjøring over Haukeli

Det er nå kolonnekjøring på E-134 over Haukelifjell. Bilister må regne med en ventetid på inntil en time begge veier. Vinterdekk er påbudt hvis du skal over fjellet..

NRK - 1 time siden

Finn Remen fra Unit Five er død

Finn Remen fra Hammerfest-bandet Unit Five døde natt til torsdag. Musikeren ble 64 år gammel. Det var iFinnmark som først omtalte saken.

NRK - 1 time siden

Pfizer: Tredjedosen svært effektiv

En tredje vaksinedose utviklet av Pfizer/Biontech er 95,6 prosent effektiv mot infeksjoner, viser testdata som utviklerne la fram torsdag, skriver NTB. I fase tre av testen deltok 10.000 personer over 16 år på et tidspunkt da delta var den dominerende varianten, heter det.

NRK - 1 time siden

24 døde av alkoholforgiftning

Antallet som har dødd av alkoholforgiftning i Russland har nå økt til 24. Myndighetene medlte lørdag at antallet var 18 personer. Masseforgiftningen skal være knyttet til illegal alkohol som inneholdt metanol.

NRK - 1 time siden

Kidnappingsrekord på Haiti

I fjor var det snaut 800 kidnappinger på Haiti. Innen 16. oktober var det registrert 782 kidnappinger på øya.

NRK - 2 timer siden

Gikk på skjær i Færder

To personer har gått på skjær med båten og sitter og venter på redning, informerer vaktleder i sørøst 110, Marthin Haugen. Begge personene skal sitte på trygg grunn i nærheten av Haneflu i Færder mens brannvesenet er på vei. Det er meldt om mye vind og en del sjø i området, forteller Haugen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt