NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 23:20

NRK - 26 okt 21 kl. 14:57

Pressebrief om båtulykken kl 15

Politiet gjennomfører pressebrief utenfor stasjonen og vil gi en kort statusoppdatering om båtulykken i Kvam..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kvam

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pressebriefom , båtulykkenkl 15
NRK - 10 jul 21 kl. 14:42

En person omkom i båtulykken

En av de involverte er erklært død av lege på stedet, etter båtulykken i Arendal. Pårørende er varslet og kriminalteknikere er på vei, sier politiet. To personer var involvert i ulykken.

NRK - 11 jul 21 kl. 10:21

Har snakket med den skadede

Mannen som lørdag ble skadet etter båtulykken i Arendal er våken og politiet har snakket med ham, skriver VG. – Mannen er på sykehus og må få pleies, avhør vil vi komme tilbake til senere, sier Jan Nesland i Agder politidistrikt. Én mann omkom i båtulykken..

NRK - 26 okt 21 kl. 18:31

Politiet holder pressebrief 18:30

Politiet holder ny pressebrief om de tre savnede i Kvam kommune..

Aftenposten - 11 jul 21 kl. 13:08

Mann i 40-årene omkom i båtulykke ved Tvedestrand

Det var en mann i 40-årene som omkom i båtulykken utenfor Tvedestrand..

NRK - 11 jul 21 kl. 16:21

Frigir navn etter båtulykke

Det var Ole Mathias Fossan (46) som omkom i båtulykken nær Arendal lørdag. Det opplyser politiet. – Agder politidistrikt vil etterforske saken videre, skriver politiet i Agder søndag..

VG - 11 jul 21 kl. 13:20

Politiet frigir navnet til avdøde i båtulykken i Agder

Generalsekretæren i Norges motorsportforbund beskriver et miljø i sorg – og utøvere som gjorde alt de kunne for å hjelpe da ulykken inntraff. Det var Ole Mathias Fossan (46) som døde..

NRK - 24 aug 21 kl. 23:03

Biden holder pressebrief

NRK - 26 okt 21 kl. 08:57

Fortsatt høy vannstand i området

Søket etter tre personer som er savnet etter en ulykke i Tokagjelet på Kvamskogen i Hardanger søndag kveld. Mandag kveld varslet politiet at aksjonen har gått fra en redningsaksjon til søk etter antatt omkomne personer. Politiet planlegger en pressebrief ved politistasjonen i Norheimsund klokken 12 i dag.

NRK - 26 okt 21 kl. 08:57

Pressekonferanse klokken 12

Søket etter tre personer som er savnet etter en ulykke i Tokagjelet på Kvamskogen i Hardanger søndag kveld. Mandag kveld varslet politiet at aksjonen har gått fra en redningsaksjon til søk etter antatt omkomne personer. Politiet planlegger en pressebrief ved politistasjonen i Norheimsund klokken 12 i dag.

Dagbladet - 26 okt 21 kl. 14:19

- Han var lun og dyktig

Leif Linde, brannsjefen i Bergen, forteller at tidligere kollega Nils Johan Bårdsen var godt likt av alle. Han er en av de savnede etter båtulykken i Kvam..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt