NRK > Nyheter

Tuesday, 06 June, 00:43

NRK - 22 jan 23 kl. 14:52

Presenterte rettene sine i Bocuse d'Or

Det norske laget presenterte søndag sitt bidrag til dommerne av Bocuse d'Or. Rettene er inspirert av den norske vinteren. Norges kandidat, Filip August Bendi, hadde en god følelse før avreise til Lyon og Bocuse d'Or-konkurransen fredag. Søndag var oppgjørets time og det norske lagets bidrag til Bocuse d'Or ble presentert for dommerne. Oppgaven har vært å presentere en treretters barnemeny basert på fransk gresskar i tillegg til en fatrett bestående av breiflabb, blåskjell og kamskjell fra Skottland.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bocuse, 'Or, August Bendi, Lyon, Skottland, Hardanger, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Presenterte, rettene, sinei , Bocuse, d'Or
Klartale - 21 jan 23 kl. 06:00

Kan han vinne verdens største matkonkurranse?

Filip August Bendi ble kåret til årets kokk. Og ble dermed Norge sin kandidat til Bocuse d’Or.Bocuse d’Or er verdens største matkonkurranse.

Klartale - 24 jan 23 kl. 08:36

Filip August Bendi vant sølv

Filip August Bendi var Norges kandidat til matkonkurransen Bocuse d’Or. Bocuse d’Or er verdens største matkonkurranse. Hver kokk skal lage mat foran publikum.

NRK - 29 maj 23 kl. 19:15

6,5 millioner til kokkemesterskapet Bocuse d’Or i Trondheim

Regjeringen gir 6,5 millioner kroner til europamesterskapet i kokkekunst, Bocuse d’Or, som skal arrangeres i Trondheim i 2024. 4,5 millioner kommer fra Landbruks- og matdepartementet og 2 millioner fra Nærings- og fiskeridepartementet. – At Norge og Trondheim er valgt som vertskap for verdens mest prestisjefulle kokkekonkurranse er en stor ære.

Aftenposten - 07 okt 22 kl. 10:24

Stjernekokkens hemmelige våpen til Bocuse d’Or er en gammel stekespade

Time etter time går med til grundige forberedelser til Bocuse d´Or, VM i fransk kokekunst. Med på laget har årets kokk, Filip Bendi, med seg et gammelt redskap som gir selvtillit..

NRK - 12 jan 23 kl. 21:45

Skal servere samisk tradisjonsmat under Bocuse d'Or

Elle Save Gaup fra Máze skal servere festmiddagen til noen av verdens beste kokker under den internasjonale kokkekonkurransen Bocuse d'Or i Lyon. Konkurransen er et uoffisielt VM i fransk kokkekunst og hun vil vise at de kan bruke hele reinsdyret til mat. – Det er en stor opplevelse.

NRK - 23 jan 23 kl. 19:09

Sølv til Norge i Bocuse d'Or

Filip August Bendi og det norske laget stakk av med 2. plass i Bocuse d'Or Lyon. Det er den trettende utmerkelsen til Norge i mesterskapet.

Klartale - 24 dec 22 kl. 06:30

Kongefamilien klar for jul

Kong Harald måtte nylig på sykehus. Men han fikk komme hjem til jul. I år skal kongefamilien feire på Kongsseteren i Oslo.

Aftenposten - 29 dec 22 kl. 15:08

En av rettene burde hatt sin egen foodtruck

Gå hit for spennende forretter og et bredt utvalg asiatiske retter..

Aftenposten - 06 apr 23 kl. 12:00

Ukens grønne tips: Her er folkets vegetarfavoritter

Liker du indiske smaker eller italiensk mat? Da kan disse rettene være verdt å utforske..

Aftenposten - 03 maj 23 kl. 19:21

To av rettene fortjener toppkarakter, men måten de serveres på ødelegger alt

Småretter med smaker fra hele verden.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Angrep mot Kyiv

Det er luftangrep mot den ukrainske hovedstaden, ifølge ukrainske myndigheter. Natt til tirsdag er luftforsvarssystemer tatt i bruk i og rundt Kyiv, melder Reuters. Lokale militærmyndigheter skriver på Telegram at systemene slår tilbake flere luftangrep mot Kyiv-regionen..

NRK - 1 time siden

Russland hevder Ukraina fortsetter offensiven i Donetsk

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at ukrainske styrker fortsetter offensiven i Donetsk. Russerne sier videre at de har påført ukrainerne store tap, og hevder de har ødelagt åtte Leopard-stridsvogner, skriver nyhetsbyrået Reuters. De hevder at Ukraina har satt inn nye soldater i kampene øst i landet, men at alle angrep slås ned av russiske styrker, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 1 time siden

Zelenskyj: – Nyhetene vi har ventet på

Den ukrainske presidenten begynte i kveld sin tale med å takke for nyheter fra styrker som kjemper i Bakhmut. Han beskrev det som nyhetene de har ventet på, uten å gå mer i detalj på hva det innebærer. – Jeg er takknemlig for hver av våre soldater, alle våre forsvarere, som har gitt oss nøyaktig de nyhetene vi har ventet på, skriver han ifølge VG.

NRK - 1 time siden

Mette Frederiksen ikke aktuell som Nato-leder nå

Den danske statsministeren Mette Frederiksen sier det ikke er aktuelt å lede Nato nå. Det sa hun etter et møte med USAs president Joe Biden mandag. – Jeg har sagt det før at jeg ikke er kandidat for noen annen jobb enn den jeg har nå, og det har ikke endret seg etter mitt møte med den amerikanske presidenten, sa Fredriksen til pressen etter møtet.

NRK - 2 timer siden

Samme selskap bak eksamen- og varselsvikt

Selskapet Visma som leverte datasystemet hvor mange bekymringsmeldinger ikke kom fram til barnevernet var også leverandør av datasystemet som brøt sammen under hovedmål-eksamen 22. mai. Ifølge selskapet er dette tilfeldig.

NRK - 2 timer siden

Flere skogbrannhelikoptre i lufta

Det settes inn flere helikoptre for å overvåke skogbrannfaren. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering og setter ekstra beredskap med to helikopter på Kjeller i Lillestrøm og ett på Kjevik i Kristiansand. Den faste beredskapsmaskinen står på Torp, opplyser DSB..

NRK - 2 timer siden

Væpna politi rykket ut til trusselsituasjon

Flere patruljer rykket i kveld ut en adresse i Hafrsfjord i Stavanger etter melding om en trusselsituasjon. På grunn av innholdet i meldingen valgte politiet å bevæpne seg. En mann i 20-årene hadde blitt truet av en mann i 30-årene.

NRK - 2 timer siden

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd.

NRK - 2 timer siden

Professor stiller som presidentkandidat i USA

Aktivisten og professoren Cornel West sier han stiller som kandidat i neste års presidentvalg i USA for venstreorienterte Folkets parti. West (70) er en kjent svart filosof og forfatter i USA, og han er tidligere professor ved både Harvard og Princeton. I en video lagt ut på Twitter mandag sier West at han vil kjempe for sannhet og rettferdighet og stille som presidentkandidat.

NRK - 3 timer siden

Kontroll på brann i Risør

Det er kontroll på brannen som startet i en del av et lagerbygg ved Furomoveien i Risør mandag kveld, melder brannvesenet. Det skal ikke være personer inne i bygget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com