Klartale > Nyheter

Thursday, 25 July, 14:14

Klartale - 05 maj 24 kl. 06:00

Pratesyke kunder er topp i denne butikken

– Hva gjør jeg?Malin Hallem Hjønnevåg pusser på en sort sko. Hun er ute etter et svar i form av et ord.– «Pusse», «stryke»?Flere av elevene prøver å komme på ordet.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Malin Hallem Hjønnevåg, Pusser sko, Hallem Hjønnevåg, Karin Flølo, TaleButikken DuKan, Verdal, Svartaas-Borgen, Trøndelag, borgen, Omtrent, Praktisk, Irene Haugan, Zhanna Ihnatenko, Zhanna Yemielianova, Flølo, TaleTidligere, Ukraina, Nav, DuKan, Bisage, Kongo, Snakk med christine, Christine Bisages, Ann Karin Eriksen, TaleBisage, Sør-Ukraina, Klar Tale, Trondheim, Kirkenes, Jonas Gahr Støre, Høyre, Erna Solberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pratesyke, kunderer , toppi , denne, butikken
NRK - 31 jan 24 kl. 13:34

300 uten strøm: – Vi foreslår at du lader opp pc-er og mobiler nå

Ekstremværet Ingunn kan onsdag føre til strømbrudd i Nordland som ikke rettes opp før fredag. Nettselskapet Arva oppfordrer folk til å lade opp laptoper og mobiler. – Det betyr at det kan bli nye strømbrudd.

NRK - 23 maj 24 kl. 23:33

Store Telia-problemer – mange mangler internett

Flere Telia-kunder mistet ved 21-tiden torsdag kveld internett. Selskapets nettside er oppe igjen, men mange kunder har fortsatt problemer. Ifølge nettsiden Downdetector var det ved 22-tiden over 5500 rapporterte problemer siden problemene startet ved 20.

NRK - 19 jan 24 kl. 14:15

Fortsatt ingen enighet mellom Telia og Viaplay – 500.000 kunder kan rammes

Telia og Viaplay har så langt ikke kommet fram til en ny avtale, noe som kan føre til svarte skjermer for rundt 500.000 norske kunder. Den nåværende avtalen mellom partene løper ut i begynnelsen av 2024, skriver Kampanje.

NRK - 29 jan 24 kl. 08:32

Over 500 uten strøm

Flere hundre strømkunder i Troms og Nordland har mistet strømmen som følge av uværet som herjer i Nord-Norge. Det viser strømselskapet Arva sin oversikt. Det er blant annet kunder i Målselv, på Senja, på Sanbdøya utenfor Tromsø, Gildeskål og på øyene vest for Kilboghavn som så langt er berørt.

NRK - 29 jan 24 kl. 08:32

Over 600 uten strøm

Flere hundre strømkunder i Troms og Nordland har mistet strømmen som følge av uværet som herjer i Nord-Norge. Det viser strømselskapet Arva sin oversikt. På det meste har over 400 kunder i Nordland vært uten strøm.

NRK - 01 feb 24 kl. 16:52

3500 uten strøm i Troms: – Vi jobber med å få oversikt

Nettselskapet Arva, som drifter strømnettet i Midt-Troms og Salten-området i Nordland, sier de nå har reparatører i gang med å fiske linjer. Kl. 16 var 2700 av deres kunder i Troms uten strøm.

NRK - 03 feb 24 kl. 20:04

Minst 16.700 husstander har vært uten strøm lørdag – flere mister strømmen over natta

Minst 16.747 husstander har vært uten strøm lørdag. Det viser tall NRK har hentet inn fra ulike strømleverandører i løpet av dagen.

NRK - 27 jun 24 kl. 11:33

Over 20.000 Ice-kunder i utlandet har problemer med dekning

Enkelte kunder opplever for tiden problemer med Ice sine tjenester i utlandet, opplyser selskapet i en driftsmelding torsdag morgen. Det skriver Aftenposten torsdag. Kommunikasjonssjef Andreas Veggeland forteller til Aftenposten at det sannsynligvis dreier seg om noe over 20.

Klartale - 20 mar 24 kl. 06:00

Er det trygt å handle på Temu?

Nettstedet Temu tilbyr det meste. Du kan kjøpe sminke, ting til hjemmet og klær. Fra noen få kroner.

NRK - 12 jul 24 kl. 09:03

DNB: Vil tilby Apple Pay til norske kunder i løpet av året

I løpet av 2024 vil DNB tilby Apple Pay til norske kunder, skriver de i en pressemelding. Ifølge selskapet skal det gjelde alle selskapets kunder, også de som tilhører Sbanken. DNB har tidligere ikke ønsket å tilby kundene sine denne løsningen, fordi Apple har nektet andre mobile lommebøker tilgang til NFC-chipen i sine enheter..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 30 minutter siden

Minst 257 døde i jordskred i Etiopia

Det var jordskred i Sør-Etiopia på mandag. 257 personer er bekreftet døde. Men det kan være så mange som 500, tror verdens-organisasjonen FN.

Klartale - 1 time siden

Hvor mange medaljer kan Norge ta i OL?

Årets Olympiske leker (OL) er i Paris i Frankrike. Kan noen fra Norge få en medalje? Sportsmagasinet Sports Illustrated har gjettet hvem de tror vinner.

Klartale - 2 timer siden

140 flyvinger innstilt på Frankfurt

Aktivister protesterte på Frankfurt flyplass i Tyskland. De startet tidlig torsdag morgen. Aktivister limte seg selv fast på rullebanen.

Klartale - 5 timer siden

Både Joe Biden og Donald Trump har holdt taler

– Det er en tid og et sted for yngre stemmer. Den tiden er nå, sa Joe BidenHan holdt tale fra Det ovale kontor i Det hvite hus. Biden er president i USA.

Klartale - 8 timer siden

Diskuterer nye regler for ulv

Kommisjonen til Den europeiske union (EU) vil endre på hvor strengt vernet ulv er. Regjeringer sier de sliter med at det er for mange ulv. Mens naturvernere er bekymret for at ulven kan bli en truet art igjen.

Klartale - Igår: 14:09

Hvem er «Folk mot fossilmakta»?

Onsdag morgen kom aktivister seg inn på Oslo lufthavns område. De brukte vinkelsliper for å skjære hull i gjerdet. Det sier Avinor til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - Igår: 12:38

Tyfon har tatt 13 liv på Filippinene

Det er tyfonsesong i Asia. Tyfoner er kraftig, tropisk regn og kraftig vind.Nå har det ekstreme været tatt livet av tolv personer på Filippinene.

Klartale - Igår: 11:07

Mye mikroplast i Barentshavet

En rapport viser at det er mikroplast i hele Barentshavet. Den påvirker sjøfugl og dyreliv. Plasten kommer fra både lokale kilder, og kilder som er langt unna.

Klartale - Igår: 10:24

Det farlige vannet

Norge har en lang kyst. Vi har mange innsjøer og elver. Livet ved sjøen består av alt fra hyggelige båtturer til grilling på brygga.

Klartale - Igår: 09:28

Fly med 19 om bord krasjet i Nepal

Et fly har krasjet under avgang. Flyet skulle ta av fra Nepals hovedstad Katmandu. 19 personer var om bord.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com