NRK > Nyheter

Sunday, 16 January, 20:17

NRK - 05 nov 21 kl. 09:08

Posten med sterkt resultat

Posten har økt driftsinntektene til 17,9 milliarder kroner i løpet av årets tre første kvartaler, og levert et resultat etter skatt på 863 millioner kroner. På samme tidspunkt i fjor var driftsinntektene 17,4 milliarder kroner, mens resultatet etter skatt lå på 670 millioner kroner. Tredje kvartal var på sin side svakere enn fjoråret, med et resultat etter skatt på 242 millioner kroner mot 396 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Det til tross for at inntektene i kvartalet var 325 millioner kroner høyere enn i tilsvarende periode i fjor. – Vi leverer et nytt sterkt resultat som viser at vi er godt posisjonert i et marked hvor det er kraftig etterspørsel etter raske og miljøvennlige leveranser, og spesielt fra netthandelen, sier konsernsjef Tone Wille i Posten Norge.
Les mer på NRK


Les mer om:
Tone Wille, Posten Norge, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Postenmed , sterkt, resultat
NRK - 03 sep 21 kl. 12:04

Sikta på bakgrunn av DNA-resultat

Mannen i 50-åra som er sikta for drapet på Birgitte Tengs og mistenkt for drapet på Tina Jørgensen, er sikta på grunnlag av DNA-resultat. Det seier Sør-Aust politidistrikt på ein pressekonferanse – Den noverande siktinga bygger på resultat av DNA-analyser, men støttast også av andre opplysningar i saka. – Pågripelsen gjekk roleg for seg.

NRK - 21 okt 21 kl. 07:39

Beste resultat for DNB

Landets største finanskonsern, DNB, oppnådde er resultat før skatt på 8,8 milliarder kroner i 3. kvartal, og banken sier i en melding til Oslo Børs at resultatet er det beste i tredje kvartal noensinne. Samlede inntekter endte på 13,4 milliarder kroner i løpet av kvartalet.

E24 - 28 okt 21 kl. 07:36

Sterkt resultat for SR-Bank

SpareBank 1 SR-Bank ASA oppnådde et resultat før skatt på 926 millioner kroner for tredje kvartal 2021..

NRK - 28 jul 21 kl. 06:51

Sterkt Equinor-resultat

Høyere olje- og gasspriser bidro sterkt til at Equinor leverte solide tall i andre kvartal. Det justerte driftsresultatet var på 4,64 milliarder dollar, eller drøyt 41 milliarder norske kroner..

NRK - 04 nov 21 kl. 08:01

Statkraft med sterkt resultat

Statkraft oppnådde et sterkt driftsresultat i tredje kvartal. Det solide resultatet styrker Statkrafts finansielle kapasitet og evne til å levere på vekststrategien, kommer det fram i børsmeldingen. Underliggende driftsresultat var 4,6 milliarder kroner i kvartalet, en forbedring på 3,5 milliarder kroner sammenlignet med tredje kvartal i fjor.

NRK - 15 okt 21 kl. 17:13

Mehl: Sterkt å komme til Kongsberg

Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) sier det er sterkt å komme til Kongsberg, to dager etter angrepet som tok livet av fem personer. Den ferske justisministeren ankom Kongsberg sammen med statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) bare én dag etter at de to gikk inn i regjering. – Det er sterkt med tanke på det som har skjedd.

E24 - 27 aug 21 kl. 08:40

Heftig pakkevekst løfter Posten

Økt netthandel under pandemien er god butikk for Posten, som passerte 12 milliarder kroner i omsetning i første halvår..

NRK - 20 jul 21 kl. 07:46

Telenor med resultat på 12,4 mrd.

Telenor fekk eit resultat på 12,4 milliardar kroner i andre kvartal, 800 millionar kroner mindre enn same periode i fjor. Telenor selde mobilverksemda i Myanmar for 12 dagar sidan, og denne verksemda er difor ikkje med i tala. Tala syner likevel at Telenor har problem med lønsemda i andre asiatiske land.

NRK - 30 aug 21 kl. 15:03

Omsetningsrekord for Norgesgruppen

Daglivaregruppen Norgesgruppen satte ny omsetningsrekord for første halvår i 2021, og omsatte for 50,4 milliarder. I samme periode i fjor omsatte gruppen for 48 milliarder kroner. Det skriver Dagens Næringsliv.

E24 - 20 okt 21 kl. 09:59

Venter tidenes Equinor-resultat på nær 70 milliarder kroner i tredje kvartal: – Det er rekordhøyt

Høye olje- og gasspriser bidrar til forventninger om svært solid inntjening i tredje kvartal for Equinor. Analytikerne venter et justert resultat på nær 70 milliarder kroner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt