NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 01:47

NRK - 11 jun 21 kl. 12:06

Post Malone avlyser Bergen-konsert

Den amerikanske artisten avlyser konsert som skulle holdes 30. juli. Konserten utsettes til neste år, skriver Bergens Tidende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergens Tidende, Malone, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Post, Malone, avlyser, Bergen-konsert
Dagbladet - 07 apr 21 kl. 12:56

Det spøker for gigakonsert

At Post Malone tar turen til Bergen i slutten av juni, tror ikke arrangøren er realistisk..

Dagbladet - 07 apr 21 kl. 12:56

Det spøker for junifestivaler

Til tross for oppløftende nyheter om coronasertifikat: At Post Malone tar turen til Bergen i slutten av juni, tror ikke arrangøren er særlig realistisk..

VG - 15 jun 21 kl. 11:13

Brukte 1,6 millioner dollar på nytt smil

Den amerikanske rapperen Post Malone har fått seg et nytt smil som skiller seg fra de fleste. Prislapp: 1,6 millioner dollar..

NRK - 28 maj 21 kl. 09:56

Gir grønt lys for testkonserter

Regjeringen gir nå grønt lys for å gjennomføre restkonserter i Oslo og Bergen med opptil 3000 i publikum av gangen i juni. – Vi ønsker oss et sikkert svar på om det å smitte-teste publikum før de slipper inn på konsert, gjør det like trygt å gå på konsert som å være hjemme og se på TV, sa Atle Fretheim som leder forskningsgruppen i Folkehelseinstituttet til NRK 4. mai..

NRK - 20 aug 21 kl. 19:12

UiB-fakultet avlyser fadderopplegg

Samfunnsvitenskapelig fakultet ved Universitetet i Bergen (UiB) avlyser alle fadderarrangementene som følge av smitteutbrudd ved fakultetet. Alle studentene ved fakultetet bes om å ta en koronatest så fort som mulig, skriver Bergens Tidende. Fredag kveld etableres det en hurtigteststasjon utenfor bygget..

NRK - 13 maj 21 kl. 14:57

Erna avlyser 17.mai-tale i Bergen

Grunna smittevernreglane har statsminister Erna Solberg avlyst si planlagte 17. mai-feiring i Bergen, opplyser 17. mai-komiteen til BT.

VG - 24 mar 21 kl. 15:00

Rammstein flytter konsert fra Trondheim

Det skulle bli tidenes største konsert i Trøndelag. Nå må den flyttes til 2022, og dermed til Oslo..

Aftenposten - 26 apr 21 kl. 15:16

Rapperen frifunnet for å ha ropt «fuck politi» under konsert

Rapperen Marcus Kabelo Møll Mosele er i Agder lagmannsrett frifunnet for å ropt «fuck politi» under en konsert i….

NRK - 10 maj 21 kl. 15:10

I karantene etter konsert

75 gjester og tre ansatte er satt i karantene etter en konsert på Byscenen i Trondheim torsdag. En gjest på konserten med Barren Womb har testa positivt på covid-19. Byscenen opplyser at de har gode smittevernrutiner, og at de samarbeider med kommunens smittesporere..

NRK - 29 maj 21 kl. 19:24

5000 på konsert i Paris

I Frankrike fikk 5000 fans av Indochine lov til å se rockebandet opptre i Bercy konserthall i Paris. Konserten er en del av et forskningsprosjekt på koronasmitte. 2500 personer var også med på eksperimentet, men fikk ikke dra på konsert.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Opptelling viser at Putin er størst

Opptellingen av stemmene etter parlamentsvalget i Russland er godt i gang, og de første resultatene viser en klar ledelse til Vladimir Putins regjeringsparti. Det tre dager lange valget nærmer seg slutten mens stemmene telles opp i det enorme landet, som spenner seg over hele elleve tidssoner. Etter at 33 prosent av stemmene er talt opp, har regjeringspartiet Forente Russland foreløpig en oppslutning på 45 prosent, mens Kommunistpartiet oppnår 22 prosent, ifølge landets valgkommisjon.

NRK - 1 time siden

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 1 time siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 1 time siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 1 time siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 2 timer siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 3 timer siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 3 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 4 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt