NRK > Nyheter

Sunday, 19 May, 04:45

NRK - 13 nov 23 kl. 11:19

Positiv utvikling for reiseliv i Norge

Tallet på flyreisende som ikke er bosatt i Norge, er tilbake på samme nivå som før pandemien, melder Avinor. 4,5 millioner passasjerer benyttet seg av Avinors flyplasser i oktober. Nordmenn flyr fortsatt noe mindre enn før pandemien, men det har vært en økning på 1,5 prosent fra i fjor. Det opplyser Avinor i en pressemelding. Likevel ser man at antall reisende som ikke er bosatt i Norge, er tilbake på samme nivå som før pandemien.
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Avinor, Avinors, Flyr, Italia, Polen, Spania, Sverige, Danmark, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Positiv, utvikling, for, reiselivi , Norge
Klartale - 06 sep 23 kl. 06:00

Denne byen var drømmen hennes

Turister fra utlandet ser ut til å elske Norge. De siste årene har det skjedd noe. Stadig flere kommer for å oppleve alt det norske.

NRK - 10 apr 24 kl. 11:04

Brudd i frivillig mekling mellom Fellesforbundet og NHO reiseliv

Det er brudd i den frivillige meklingen mellom Fellesforbundet og NHO Reiseliv. Varsel om plassfratredelse er sendt for 1590 medlemmer i hotell- og restaurantnæringen. Fellesforbundet har i dag brutt den frivillige meklingen med NHO Reiseliv på Riksavtalen.

NRK - 15 apr 24 kl. 10:58

Enighet i oppgjøret for hotell- og restaurantbransjen

Det er oppnådd enighet i lønnsoppgjøret for hotell- og restaurantbransjen mellom Fellesforbundet og NHO Reiseliv, opplyser Fellesforbundet i en pressemelding. Meklingen mellom Parat og NHO Reiseliv pågår fortsatt. Dermed er det fortsatt fare for streik.

NRK - 15 apr 24 kl. 12:03

Enighet mellom Parat og NHO reiseliv

Det er oppnådd enighet i lønnsoppgjøret for hotell- og restaurantbransjen mellom Parat og NHO Reiseliv. Partene kom til enighet 12 timer på overtid. Også Fellesforbundet og NHO Reiseliv kom til enighet tidligere mandag.

NRK - 16 aug 23 kl. 20:13

God juli for norske hoteller

Antall solgte hotellrom i juli økte betraktelig sammenlignet med juli i fjor og var på et langt høyere nivå enn siste normalsommer før pandemien. Ferske tall fra Benchmarking Alliance, bearbeidet av hotellrådgiver Peter Wiederstrøm for NHO Reiseliv, viser at antall solgte rom økte med 5,2 prosent fra juli i fjor og 8,3 prosent fra juli 2019, skriver NHO Reiseliv i en pressemelding. Oslo (inkludert Fornebu) og Bodø har hatt den sterkeste veksten med en økning på henholdsvis 10,5 og 35,3 prosent i antall solgte rom fra juli 2019 til juli 2023.

NRK - 12 okt 23 kl. 10:06

DNB: Vi bruker mindre på reiser

Nordmenns kortforbruk fortsetter nedover. Spesielt på reiseliv bruker folk mindre penger enn tidligere. I september i år var korforbruket 1 prosent lavere enn i september i fjor, viser transaksjonsdata fra Norges største bank DNB.

NRK - 31 jan 24 kl. 09:30

SSB: Sterk vekst for norsk reiseliv i fjor

Ferske årstall fra SSB viser at Norge hadde 37 millioner overnattinger ved kommersielle overnattingssteder i 2023. Resultatet er opp hele fem prosent sammenlignet med 2019, som var det siste hele normalåret for reiselivet. Antall norske overnattinger øker med seks prosent, mens antall utenlandske øker med fire prosent.

Aftenposten - 10 apr 24 kl. 11:05

Brudd i frivillig megling mellom Fellesforbundet og NHO reiseliv – 1590 kan tas ut i streik

Det er brudd i den frivillige meklingen mellom Fellesforbundet og NHO Reiseliv..

E24 - 10 apr 24 kl. 11:05

Brudd i frivillig mekling mellom Fellesforbundet og NHO reiseliv

Det er brudd i den frivillige meklingen mellom Fellesforbundet og NHO Reiseliv. Varsel om plassfratredelse er send for 1590 medlemmer i hotell- og restaurantnæringen..

NRK - 15 apr 24 kl. 00:20

Mekling på overtid for hotell- og restaurantbransjen

Fellesforbundet og NHO Reiseliv ble natt til mandag enige om å fortsette meklingen på overtid. Dermed er det fortsatt fare for streik i hotell- og restaurantbransjen fra mandag. Partene møttes lørdag formiddag på Riksmeklerens kontor til tvungen mekling.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann i bygning på Brandbu i Gran

Det er meldt om brann i en bygning på Brandbu, rett nord for Brandbukampen. Det er en 3 etasjers bolig. Beboer som var til stede er ute.

NRK - 30 minutter siden

Ulykke mellom bil og elsparkesykkel i Tønsberg - begge msitenskes for ruskjøring

Det har vært en trafikkulykke ved Vear i Tønsberg i natt. En person på sparkesykkel er påkjørt og fraktes med ambulanse til sykehus, skriver politiet på X. Begge parter mistenkes for å ha kjørt ruspåvirket, og må ta blodprøver.

NRK - 30 minutter siden

Trafikkulykke i Tønsberg – sjåfør mistenkt for ruskjøring

Det har vært en trafikkulykke ved Vear i Tønsberg i natt. En person er trolig påkjørt i veibanen og fraktes med ambulanse til sykehus, skriver politiet på X. Fører av bilen mistenkes for å ha kjørt ruspåvirket.

NRK - 30 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Nord-Odal

En bilfører satt fastklemt etter en utforkjøring på riksvei 24 rett sør for Sand i Nord-Odal kommune natt til søndag. Nødetatene fikk melding om ulykken, som politiet omtaler som alvorlig, klokken 3.22.

NRK - 1 time siden

Mann kastet kebab på politibil

En mann ble natt til søndag anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han kastet en kebab på en politibil i Gjøvik. Mannen i 30-årene fikk også forbud mot å oppholde seg i Gjøvik sentrum frem til klokken 1200 på søndag. Hendelsen skjedde rett før klokken 3 da en politipatrulje var i sentrum som et forebyggende tiltak.

NRK - 1 time siden

To biler ødelagt i brann ved Ekebergskrenten i Oslo

En varebil og en personbil ble ødelagt i en brann i Ryenbergveien ved Ekebergskrenten i Oslo natt til søndag. En person er sett løpende fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 00.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj hevder Russland påføres store tap

Russland mister soldater og utstyr i stort omfang, hevder Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige videotale. Lørdag hevdet Russland å ha tatt kontroll over nok en landsby i Kharkiv-regionen i Ukraina. Ukrainske styrker uttalte at hovedfokus nå er på «å hindre de russiske okkupantene fra å rykke videre fram».

NRK - 3 timer siden

Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC. De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia. Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF.

NRK - 3 timer siden

Vant legendarisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk vant natt til søndag boksekampen mot Tyson Fury i Saudi Arabia, melder BBC..

NRK - 3 timer siden

Israels hær har funnet enda en drept israeler på Gazastripen

Den israelske hæren har tatt hånd om liket av en israeler som ble drept under Hamas-angrepet mot Israel og fraktet til Gazastripen. Mannen, som var 53 år gammel, ble drept under Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober i et veikryss nær en kibbutz.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com