NRK > Nyheter

Friday, 24 March, 10:40

NRK - 25 jan 23 kl. 18:46

Pollestad lovar næringa at lakseskatten blir endra

Regjeringa jobbar no med den endelege utforminga av grunnrenteskatten. Geir Pollestad i Senterpartiet seier til Dagbladet at ein kan vente store endringar samanlikna med det første forslaget. – Det er heilt sikkert, seier han til avisa. – Det som må vere klinkande klart er at det er den reelle prisen som skal gjelde, slår han fast. NRK har spurt fiskeriminister Bjørnar Skjæran i Arbeidarpartiet om endringane.
Les mer på NRK


Les mer om:
Pollestad, Senterpartiet, Dagbladet, NRK, Bjørnar Skjæran, Arbeidarpartiet, Stortinget, Nærings, Skjæran

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pollestad, lovar, næringaat , lakseskattenblir , endra
NRK - 25 jan 23 kl. 18:46

Senterpartiet lovar næringa at lakseskatten blir endra: – Alt for tidleg å seie noko

Regjeringa jobbar no med den endelege utforminga av grunnrenteskatten. Geir Pollestad i Senterpartiet seier til Dagbladet at ein kan vente store endringar samanlikna med det første forslaget. – Det er heilt sikkert, seier han til avisa.

NRK - 23 jan 23 kl. 16:02

Sier lakseskatten skal endres

Sp-topp Geir Pollestad lover oppdrettsnæringen at lakseskatten blir endret. Det blir ikke noen blåkopi av det vi først presenterte, sier Senterpartiets finanstopp Geir Pollestad til Dagbladet..

NRK - 26 okt 22 kl. 04:38

Finansministeren åpen for å justere lakseskatten

Utformingen av den varslede lakseskatten skjer i Stortinget til våren, og ikke i budsjettforhandlinger med SV, sier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp). Ifølge Klassekampen er finansministeren og Sp-lederen åpen for å justere på lakseskatten, og han håper at flere enn budsjettpartner SV blir med på det endelige vedtaket. – Selv om det har vært mye støy nå, håper jeg at flere partier vil bli med på at vi trenger en viss grunnrenteskatt.

VG - 06 okt 22 kl. 22:46

Lakseskatten: Tidligere statsråder inviterte til skatteseminar

De to tidligere statsrådene Iselin Nybø (V) og Monica Mæland (H) inviterte Ap og Sp til møte om lakseskatten. Sps Geir Pollestad sier at de merker et lobbykjør fra laksenæringen..

NRK - 10 nov 22 kl. 22:59

Skatteekspert kritisk til lakseskatten

Til tross for flere permitteringsvarsler i oppdrettsnæringa, står finansministeren fast på innføringen av grunnrenteskatt. Lerøy Seafood Group permitterer 339 ansatte fra nyttår. Dette berører anlegg flere steder i landet.

NRK - 04 jan 23 kl. 06:57

Regelrådet mener lakseskatten har svakheter

I dag går fristen ut for å komme med innspill til regjeringens foreslåtte lakseskatt, men de nye reglene har allerede trått i kraft. Det mener Regelrådet er en av flere svakheter ved utredningen. Geir Pollestad i Senterpartiet sier partiet har pratet med aktørene og gjort endringer etter det.

NRK - I førrgår: 08:27

Sp om elektrifisering av Melkøya: – Ingen skråsikker plan

Stortingsrepresentant Geir Pollestad sier Senterpartiet foreløpig ikke har noen definert plan for å fjerne utslippene fra gassanlegget på Melkøya i Finnmark. – Det er ingen skråsikker plan. Det er flere alternativer som vi må vurdere.

E24 - 26 okt 22 kl. 07:59

Finansministeren er åpen for å justere lakseskatten

Utformingen av den varslede lakseskatten skjer i Stortinget til våren, og ikke i budsjettforhandlinger med SV, sier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp)..

E24 - 26 okt 22 kl. 07:59

Vedum kommenterte lakseskatten – nå skyter lakseaksjene opp

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum er åpen for å justere i lakseskatten. Nå er det laksefest på Oslo Børs..

E24 - 15 nov 22 kl. 08:53

Fiskeriministeren vil ikke utsette lakseskatten

Det er ikke vårt opplegg å utsette innføringen av lakseskatten, sier fiskeriminister Bjørnar Skjæran (Ap)..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Estland utviser russisk diplomat

Utenriksdepartementet i Estland har besluttet å utvise en russisk diplomat som jobber ved den russiske ambassaden i Tallin, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 5 minutter siden

Bistandsadvokat: De pårørende er fornøyd med gjenopptakelse

Bistandsadvokat Håkon Brækhus sier de pårørende er fornøyd med at riksadvokaten har bedt om gjenopptakelse av saken mot Andersen. – Det er klart at slik vi ser det er det mye bedre at dette bringes inn for domstolene, enn at det ikke gjøres det. Så sånn sett er man veldig fornøyd med dagens avgjørelse.

NRK - 15 minutter siden

Styrker internasjonalt samarbeid mot ulovlig hogst av regnskog

Norge styrker samarbeid med FN og Interpol for å stoppe ulovlig hogst i regnskogen, skriver regjeringen i en pressemelding. – Jeg er stolt av å kunne lansere norsk støtte til en fornyet fase i samarbeid med Interpol og FN. Denne støtten gjør at de kan fortsette å bistå regnskogsland i etterforskning og forfølgelse av skogkriminalitet, sier klima- og miljøminister Espen Barth Eide.

NRK - 15 minutter siden

Sjødin støtter gjenåpning av drapssak

Viggo Kristiansens mangeårige forsvarer Arvid Sjødin er fornøyd med at riksadvokaten ber om gjenopptakelse av saken mot Jan Helge Andersen. – Det er veldig viktig at riksadvokaten har sørget for at dette vil komme for domstolen. Da kan vi få en endelig avgjørelse i skyldspørsmålet.

NRK - 30 minutter siden

Søker flere samiske fosterforeldre

Samiske barn i fosterhjem har krav på å få ivaretatt sitt språk, kultur og identitet. Stendi tar derfor nye metoder i bruk for å finne samiske familier som kan tenke seg å bli fosterhjem, skriver Stendi i en pressemelding. Stendi, tidligere Aleris Omsorg, er et norsk selskap som driver virksomhet innen barnevern, fosterhjem, brukerstyrt personlig assistanse, heldøgnsboliger, hjemmetjenester og eldreomsorg.

NRK - 30 minutter siden

Tre lokale banker slår seg sammen

Sammenslåing av Larvikbanken, Andebu Sparebank og Skagerrak Sparebank ble i går vedtatt. Den sammenslåtte bankens navn vil være Skagerrak Sparebank. Det er et sentralt premiss at alle ansatte skal beholde jobbene og at alle lokalkontorer skal opprettholdes, skriver bankene i en samlet pressemelding.

NRK - 30 minutter siden

Redaktør Fædrelandsvennen: – Riktig avgjørelse

Redaktør i Fædrelandsvennen Eivind Ljøstad mener det var riktig av riksadvokaten å be om gjenopptakelse av saken mot Jan Helge Andersen. – Fordi det vil bidra til at vi kan få noen svar, det hadde vært helt uholdbart om det ene drapet i Baneheia-saken skulle forbli uoppklart, sier Ljøstad til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Fengsel for overgrepsmateriale

En mann fra Stjørdalsregionen er for fjerde gang dømt for nedlasting og oppbevaring av store mengder overgrepsbilder og videoer. Det tar 15 døgn å spille av videofilmene, går det fram av dommen fra Trøndelag tingrett. Tiltalte i 30-årene delte også flere av videoene via en app.

NRK - 1 time siden

Salgsforbud blir ikke opphevet

Avdelingssjef Per Samuelsson i Elsäkerhetsverket opplyser til NRK at Easee ikke får opphevet salgsforbudet. Beskjeden kom i går kveld, opplyser Samuelsson. Easee har mulighet til å anke saken..

NRK - 45 minutter siden

HA: Beboerne i Moelv har fått flytte hjem

Beboerne på adressen i Moelv, hvor politiet gikk til aksjon på grunn av opplysninger om mulig giftig stoff, har fått flytte hjem igjen. Det skriver HA. De tre beboerne ble evakuert på onsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com