NRK > Nyheter

Saturday, 27 November, 23:43

NRK - 09 nov 21 kl. 12:19

Politimann ikke kritisk skadd

Den skadde politimannen etter hendelsen på Bislett i Oslo er ikke kritisk skadd, bekrefter politiinspektør Egil Jørgen Brekke på politiets presseorientering tirsdag. – han ivaretas på Ullevål sykehus, sier Brekke..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bislett, Oslo, Egil Jørgen Brekke, Ullevål, Brekke

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politimann, ikke, kritisk, skadd
NRK - 15 aug 21 kl. 16:56

Kritisk skadd i frontkollisjon

En kvinne er kritisk skadd i en frontkollisjon på Seljordvegen i Bø i Midt-Telemark søndag formiddag. – En kvinne er kritisk skadd og er fløyet med luftambulanse til sykehuset i Skien, sier operasjonsleder Marianne Mørch i Sørøst politidistrikt til NTB. Det var én kvinne i hver av bilene, og begge var våkne da nødetatene kom til stedet, men operasjonsleder Øystein Eikedalen sa tidligere søndag til NTB at det var bekymring knyttet til indre skader på den ene kvinnen..

NRK - 16 aug 21 kl. 15:17

Politimann benekter sexanklager

En politimann i Vestfold som er tiltalt for å ha misbrukt stillingen sin til å skaffe seg sex med tre kvinner, nektet straffskyld da rettssaken startet mandag. Han benekter å noen gang ha hatt sex me disse kvinnene. Kvinnene har til felles at de har vært involvert i saker tiltalte hadde befatning med som politimann.

NRK - 02 okt 21 kl. 07:38

Kritisk skadd i frontkollisjon

En mann er kritisk skadd etter en frontkollisjon på E134 i Notodden like før klokka 02.00 natt til lørdag. Han ble kjørt til Ullevål sykehus.

NRK - 21 jul 21 kl. 17:34

Kritisk skadd etter frontkollisjon

En kritisk skadd mann er fraktet til Universitetssykehuset i Tromsø etter en frontkollisjon ved Reinoksvann i Lebesby i Finnmark onsdag ettermiddag. En annen mann er fraktet til Kirkenes sykehus med moderate skader, opplyser operasjonsleder Jannicke Silseth Eide i Finnmark politidistrikt til NTB..

NRK - 16 aug 21 kl. 08:29

Person kritisk skadd

En person er kritisk skadd etter å ha kjørt inn i en fjellvegg på E18 ved Tollerud grill i Sande. Personen blir tatt med av luftambulanse. Det er fortsatt redusert fremkommelighet i sørgående retning på E18 etter ulykken..

NRK - 13 sep 21 kl. 06:58

Kritisk skadd etter utforkjøring

En person er kritisk skadd etter utforkjøringen på fylkesvei 350 ved Hønefoss mandag morgen. Vedkommende blir flydd til Ullevål sykehus med luftambulansen. Ifølge politiet var vedkommende fastklemt.

NRK - 29 sep 21 kl. 17:11

Kritisk skadd etter trafikkulukke

Politiet i Øst skriv på Twitter at det har vore ei trafikkulukke på Eidsvollvegen, der to bilar er involverte. – Ein er kritisk skadd og blir frakta med luftambulanse til sjukehus, seier operasjonsleiar Jon Erik Nygård ved Øst politidistrikt til NTB. Han fortel vidare at det er snakk om ei møteulukke.

NRK - 30 okt 21 kl. 21:32

Kollisjon på E18 – én kritisk skadd

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke langs E18 ved Kråkstad, skriver politiet på Twitter. Det skal være snakk om en front mot front-ulykke. – Det er snakk om personskade, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen til VG.

NRK - 07 nov 21 kl. 14:33

Person kritisk skadd i Kristiansand

Politiet i Kristiansand ble rundt kl 08.00 søndag morgen varslet om at en man var funnet hardt skadd. Personen er bragt til sykehus og tilstanden betegnes som kritisk.

Klartale - 14 okt 21 kl. 09:00

Dette skjedde i Kongsberg

Klokken 18.13: Politiet får en melding om en hendelse i en Coop-butikk i Kongsberg.Klokken 18.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt