NRK > Nyheter

Thursday, 18 July, 06:54

NRK - 08 feb 24 kl. 05:34

Politimann drepen ved vallokale i Pakistan

Ein politimann er drepen ved eit vallokale i Pakistan, skriv nyheitsbyrået Reuters. Styresmaktene har plassert meir enn 650.000 mannskap for å styrka tryggleiken i eit val som allereie har vore prega av vald. Onsdag blei minst 28 menneske drepen i to ekpslosjonar utanfor kontora til politiske kandidatar, ifølgje regionale styresmakter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pakistan, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politimann, drepen, ved, vallokalei , Pakistan
NRK - 23 jun 24 kl. 17:58

Politimann drepen etter skyting mot synagoge i Russland

Ein politimann skal vere drepen etter at væpna menn opna eld mot ein synagoge, melder nyheitsbyrået Reuters, som siterer det russiske innanriksdepartementet. Hendinga skjedde i Derbent, som ligg i den russiske republikken Dagestan. Byen er heim for eit gammalt jødisk samfunn.

NRK - 31 mar 24 kl. 16:16

Vallokala i Tyrkia stenger

Vallokala i lokalvalet i Tyrkia har stengt, melder Reuters. Partiet til president Erdogan kjemper for å ta tilbake fleirtalet i dei to største byane i landet. – Stemmeprosessen er avslutta utan større problem, om ein ser bort frå nokre enkelthendingar, sa Ahmet Yener, som leiar det sentrale valstyret.

NRK - 26 nov 23 kl. 11:07

Palestinske røde halvmåne: Palestinar drepen i Gaza

Ifølgje palestinske røde halvmåne skal ein palestinsk bonde skal vere drepen av israelske styrkar inne i Gaza. Personen skal ha blitt drepen på innsida av ein flyktningleir midt på Gazastripa. Det er tre dagar sidan den mellombelse våpenkvila mellom palestinske Hamas og Israel trådde i kraft..

NRK - 23 jun 24 kl. 17:58

Synagoge og kyrkje i brann etter angrep i Russland

Ein politimann skal vere drepen etter at væpna menn opna eld mot ein synagoge, melder nyheitsbyrået Reuters, som siterer det russiske innanriksdepartementet. To av angriparane er drepne. I eit anna angrep i same by, vart ei kyrkje angripen.

NRK - 17 okt 23 kl. 15:34

Hamas hevdar høgtståande offiser blei drepen i angrep

Hamas hevdar at den høgtståande offisieren Ayman Nofal i Al-Qassam-brigaden er drepen i eit israelsk luftåttak i Gaza. Det melder Reuters. Al-Qassam-brigaden er den militære fløya i Hamas.

NRK - 08 nov 23 kl. 08:39

Israel hevdar å ha drepe Hamas-topp

Israel hevdar at ein av leiarane i Hamas-rørsla sin våpendivisjon på Gazastripa er drepen i eit flyåtak. I ei felles kunngjering på Telegram frå den israelske hæren og tryggleikstenesta Shin Bet heiter det at Mohsen Abu Zina var ein «ekspert på å utvikle strategiske våpen og rakettar». Han skal ha blitt drepen i eit flyåtak tidlegare i veka.

NRK - 05 jan 24 kl. 11:17

Drapssaka i Stavern: Politiet ber om tips

Den etterlyste kvinna er framleis ikkje funnen etter at sambuaren hennar blei funnen drepen i bustaden deira tysdag. Kvinna er sikta for drapet på mannen, men no er andre hypotesar også styrka: I går sa politiet at dei undersøkjer om kvinna kan ha blitt drepen først eller at det er snakk om drap og sjølvdrap. Fredag har politiet lagt lappar i postkassene i nabolaget der dei ber om tips, skriv VG.

NRK - 08 jan 24 kl. 17:41

SVT: Tidlegare Foxtrot-topp er skoten i Irak

SVT Nyheter erfarer at ein tidlegare Foxtrot-topp er drepen i Irak. Videoar og bilde av gjengleiaren som blir drepen skal sirkulere på sosiale medium. Fleire kjelder i det kriminelle nettverket har stadfesta hendinga til SVT.

NRK - 13 jan 24 kl. 11:10

Tina Milena Solberg blei drepen i Øygarden

Det var Tina Milena Solberg som blei drepen i Øygarden på morgonen søndag 7. januar. Det opplyser bistandsadvokat Cecilie Wallevik.

NRK - 26 jan 24 kl. 09:58

12 års fengsel for knivdrap Stjørdal

Mannen som drepte Leif-Arne Nicolaisen i Stjørdal i mai, er dømt til 12 års fengsel. Nicolaisen (58) vart drepen med 13 knivstikk. Tiltalte meiner han handla i naudverje.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To til sykehus etter knivhendelse i Fauske

Politiet fikk melding om at en person lå skadet utenfor en adresse klokken 22.50 onsdag. Ambulansen kom like etter og igangsatte førstehjelp, opplyser operasjonsleder Yngvar Fredriksen i Nordland politidistrikt i en pressemelding torsdag morgen.

NRK - 1 time siden

CNN: Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump

Demokratenes tidligere leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skal i et privat møte, ha sagt til president Joe Biden at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder til CNN. Pelosi skal også ha sagt at Biden kan ødelegge Demokratenes sjanse for flertall i Huset ved valget i november. – Biden svarte med å gå imot Pelosi og si at han hadde sett målinger som viste at han kan vinne, sier en kilde om samtalen de to toppolitikerne hadde nylig.

NRK - 1 time siden

Landsmøtedeltakere går med ørebandasje til støtte for Trump

Ørebandasje er blitt symbolsk mote på Republikanernes landsmøte, der noen deltakere med antatt friske ører har bandasjert dem i sympati med Donald Trump. Mens Trump har bandasjert det høyre øret fordi han ble skadet i lørdagens attentat, velger noen landsmøtedelegater å bandasjere seg som en støtteerklæring til presidentkandidaten. Det var riktignok ikke veldig mange som kom med bandasje på høyre øre på møtets tredje dag, men de var mange nok til å bli lagt merke til.

NRK - 2 timer siden

Korrupsjonsdømt senator avviser at han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez avviser medieoppslag om at han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon. Onsdag meldte NBC News at to personer med kjennskap til saken sier Menendez har informert noen av støttespillerne sine om at han akter å trekke seg. Menendez hevder det ikke er noe hold i påstandene og sier det fremstår som et forsøk på å tvinge ham til å uttale seg.

NRK - 2 timer siden

Klimaaktivist dømt til fengselsstraff i Tyskland

En tysk domstol har dømt en klimaaktivist til 16 måneders fengsel etter flere aksjoner der det er brukt maling og veier er sperret. Den 32 år gamle kvinnen, som tilhører klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) ble dømt for skadeverk og for å ha hindret politiet, sier en talsperson for domstolen i Tiergarten i Berlin. Kvinnen er tidligere bøtelagt i Hamburg og Berling for lignende forhold.

NRK - 3 timer siden

Mange unge mener det er greit å bruke anabole steroider

I en fersk studie fra Antidoping Norge svarer 18 prosent av unge mellom 13 og 19 år at det er greit å bruke anabole steroider i sammeheng med trening. Blant gutter svarte 26 prosent at det var greit. Det melder TV 2.

NRK - 3 timer siden

Innbruddstrend i Stockholm – bruker syre til å smelte låser

Svensk politi undersøker om en bølge av innbrudd der tyvene bruker syre for å smelte låser, henger sammen med lignende saker andre steder i Europa. Siden 20. mai har politiet registrert 49 saker i den svenske hovedstaden, primært i sentrum, der salpetersyre er brukt til å ødelegge låser, sier talsperson Ola Österling.

NRK - 4 timer siden

Secret Service sjef sier ja til å forklare seg

Direktøren for Secret Service går med på å forklare seg for en komité i Representantenes hus om attentatet mot ekspresident Donald Trump i helgen. Kimberly Cheatle har takket ja til å komme til høringen, som skal holdes 22. juli, opplyser komiteen.

NRK - 5 timer siden

Nasa dropper månerobot

Etter forsinkelser og budsjettsprekk kutter Nasa en robot som skulle lete etter vann ved månens sørpol. Den har allerede kostet 450 milliarder dollar å utvikle. – Slike beslutninger er aldri lette å ta.

NRK - 5 timer siden

Korrupsjonsdømt senator sier han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez sier han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon, sier kilder til NBC. Presset mot senatoren fra New Jersey har økt etter at han tirsdag ble funnet skyldig i 16 tiltalepunkter, inkludert bestikkelser. Både senatsleder Chuck Schumer og den andre New Jersey-senatoren Cory Booker har bedt Menendez trekke seg.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com