NRK > Nyheter

Lørdag, 15 Mai, 01:06

NRK - 19 april 21 kl. 23:25

Politimann døde av slag

Politimannen Brian Sicknick ble ikke påført dødelige skader under stormingen av kongressbygningen 6. januar. Medisinske eksperter har konkludert at politimannen døde som følge av slag og døde av naturlige årsaker, melder AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brian Sicknick, AP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politimann, dødeav slag
VG - 25 feb. 21 kl. 03:13

Siktet for angrep på politimann: – Går etter ham som en kamphund

En pensjonert politimann og veteran fra den amerikanske marinen er siktet for et brutalt angrep på en politimann under stormingen av Kongressen i Washington D.C..

NRK - 08 feb. 21 kl. 10:42

10.000 i bot etter våreskudd

En politimann som utløste et vådeskudd mot en annen politimann i et garasjeanlegg i Agder i august i fjor, er ilagt et forelegg på 10.000 kroner, skriver VG. Politimannen som fikk vådeskuddet mot seg, fikk mindre skader..

NRK - 08 feb. 21 kl. 10:42

10.000 i bot etter vådeskudd

En politimann som utløste et vådeskudd mot en annen politimann i et garasjeanlegg i Agder i august i fjor, er ilagt et forelegg på 10.000 kroner, skriver VG. Politimannen som fikk vådeskuddet mot seg, fikk mindre skader..

NRK - 09 feb. 21 kl. 15:44

Politimann dømt for vold

En politimann fra Agder er dømt til fengsel etter å ha slått en psykisk syk pasient flere ganger i ansiktet. Hendelsen skjedde på legevakta i Arendal, og retten finner det skjerpende at det skjedde der. Politimannen er suspendert fra stillingen..

NRK - 21 feb. 21 kl. 08:24

Politimann pågrepet etter opptøyene

En politimann fra Pennsylvania ble fredag arrestert for å ha vært med på opptøyene i Washington 06. januar. Dagen etter opptøyene skrøt Joseph Wayne Fischer i sosiale medier av å ha vært inne i kongressbygningen..

VG - 27 feb. 21 kl. 23:44

Politimann tiltalt etter at norske Alexander (16) døde i Sverige

12. mai 2020 jages 16 år gamle Alexander Storåker og en kamerat på moped av en sivil politibil. Ferden ender katastrofalt.

NRK - 27 feb. 21 kl. 23:54

Svensk politimann tiltalt

En svensk politimann er tiltalt etter at norske Alexander Storåker døde i Sverige i mai 2020, melder Aftonbladet. 16-åringen og en kamerat på moped ble jaget på en moped. Ferden ender katastrofalt.

VG - 10 mars 21 kl. 13:56

Politimann pågrepet i britisk forsvinningssak

En politimann i London er pågrepet i forbindelse med at en 33 år gammel kvinne forsvant mens hun var på vei hjem i den britiske hovedstaden for en uke siden..

NRK - 12 mars 21 kl. 15:28

Politimann siktet for drap i London

Politiet i London bekrefter at kvinnen som ble funnet død tidligere denne uken, var den savnede Sarah Everard. En politimann er siktet i saken. Politiet er under etterforskning for hvordan de har håndtert tidligere anklager mot den siktede, melder BBC..

NRK - 23 mars 21 kl. 01:57

Politimann blant drepte i Colorado

Politiet i Boulder i Colorado bekrefter at en politimann ble drept i skyting på et supermarked. POlitiet sier det er flere andre drepte, men det er ikke offentliggjort hvor mange. En mann er arrestert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

IDF: Over 200 000 uten strøm i Gaza

Ifølge Det israelske forsvaret (IDF) skal Hamas ha skutt ut flere hundre raketter mot Gazastripen, og flere av rakettene skal ha truffet høyspentledninger. Ifølge forsvaret har det ført til at over 200 000 personer i Gaza nå er uten strøm, tvitrer Det israelske forsvaret..

NRK - 15 minutter siden

Politiet avsluttet fest i Bodø

I Bodø har politiet avsluttet en fest etter at det var for mange ungdommer til stede og som har forstyrret naboer. Politiet har gitt pålegg om å holde det rolig resten av natten, skriver politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Brann i gapahuk i Alta

I Alta fikk politiet melding om brann i en gapahuk på baksiden av Sandfallet skole. Både politi og brann er på stedet. Skadeomfanget på gapahuken er så langt ukjent, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

To barn såret i Jaffa

To arabiske barn skal ha blitt såret etter at en brannbombe ble kastet inn i huset de befant seg i Jaffa, som ligger ved utkanten av Tel Aviv, melder The Times of Israel. Begge barna, på 10 og 12 år, får medisinsk behandling. Politiet etterforsker saken..

NRK - 45 minutter siden

425 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 425 koronasmittede i Norge. Det er 18 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 417 koronasmittede per dag.

NRK - 1 time siden

Brann i fyrverkerifabrikk i Sverige

Etter lynnedslag fredag kveld brøt det ut brann i et fyrverkerifabrikk i Ljungby i Sverige. Brannen resulterte i at flere fyrverkeriraketter gikk av ved fabrikken. Ingen personer skal ha kommet til skade, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Børsoppgang i USA

Børsene i USA steg fredag og hentet inn igjen noe av det store fallet fra tidligere i uken. Industritunge Dow Jones steg 1,1 prosent. Den bredt sammensatte S&P 500-indeksen gikk opp 1,5 prosent.

NRK - 1 time siden

13 nye smittede i Porsgrunn

13 nye smittetilfeller ble registrert i Porsgrunn fredag. Flesteparten av disse har kjent smittevei og var allerede i karantene, skriver Porsgrunn kommune på sine hjemmesider..

NRK - 1 time siden

Salgsrekord for vinmonopolet

Det var lange polkøer flere stedet i landet fredag, og Vinmonopolet satte omsetningsrekord for 2021. Sosiale medier flommet over av bilder og videoer av de lange polkøene fredag. Det viste seg også i Vinmonopolets omsetning, som var rekordhøy så langt i år, skriver Dagbladets Børsen.

NRK - 1 time siden

7 ungdommer utsatt for pepperspray

7 ungdommer i alderen 17–21 år har vært utsatt for pepperspray, melder politiet i Sør-Øst på Twitter. Politiet har pågrepet en 18 år gammel mann fra Tønsberg, som er innsatt i arresten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt