VG > Debatt

Mandag, 17 Mai, 05:22

VG - 22 juni 20 kl. 08:58

Politikerne må bestemme seg

Bare måneder etter at sammenslåingen av Troms og Finnmark ble en realitet, ber det Ap-ledede fylkesrådet Kommunaldepartementet starte arbeidet med en oppløsning av fylket..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Troms, Finnmark, Ap, Kommunaldepartementet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politikerne, bestemme, seg
VG - 25 nov. 20 kl. 14:06

«25 under 25»: Skal staten bestemme hvor jeg skal jobbe også?

Alle er enige om at vi ikke kan la staten bestemme hvor vi skal jobbe. Så hvorfor skal de bestemme hvilken skole vi skal gå på?.

P4 - 06 mai 20 kl. 09:38

Bundesliga starter igjen

Mens vi fortsatt venter på endelig avklaring om når elitefotballen kan rulle igjen i Norge, er det nå klart at den tyske Bundesligaen gjenopptas denne måneden. Det viser utkastet til en avtale mellom den tyske regjeringen og delstatene, som nyhetsbyrået AFP har sett. Endelig oppstartsdato skal politikerne bestemme over telefon i dag.

Aftenposten - 17 april 20 kl. 00:33

Trump lar guvernørene selv bestemme gjenåpningen

President Donald Trump lar guvernører, delstater og bedrifter bestemme hvordan og når de vil gjenåpne USA..

NRK - 24 nov. 20 kl. 06:30

KS: Kommunene må bestemme om skole

Kommuneorganisasjonen KS vil ikke støtte regjeringens ønske om å fjerne nærskoleprinsippet og innføre fritt skolevalg i hele Norge. KS er invitert til å bidra i arbeidet med en ny opptaksordning, men sier kommunene og regionene må bestemme ordninger..

Klartale - 08 jan. 21 kl. 16:22

Du kan være med å bestemme hvem som skal få pris

Det blir ingen vanlig idrettsgalla i år. Men det skal bli delt ut fem priser. Og du kan være med på å bestemme hvem som vinner to av de..

NRK - 17 april 21 kl. 09:05

Får ikke bestemme over egen kropp

Flere millioner kvinner får ikke ta avgjørelser om sin egen kropp, ifølge en rapport fra FNs befolkningsfond. Tall fra 57 land, de fleste av dem land sør for Sahara, viser at kun rundt halvparten fra tenårene og opp får bestemme over egen kropp..

NRK - Igår: 09:32

Vil la kommunene bestemme selv

I dag foreslår distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland (H) at kommunene selv kan råde over søndagsåpne butikker. Hun mener det vil gagne både kommunene og statsforvalteren og at kommunene selv kjenner forholdene best, og derfor bør bestemme om det skal være flere butikker åpne på søndager. Ordfører i Vågan, Frank Johnsen, er ikke enig.

NRK - 18 timer siden

Vil la rektor bestemme mobilbruk

Høyre sier nei til et nasjonalt forbud mot mobilbruk i klasserommet. Partiet vil la den enkelte rektor bestemme regler for mobilbruk i klasserommet. Forslaget om et nasjonalt forbud ble avvist ble avvist på landsmøtet søndag..

Aftenposten - 16 april 20 kl. 11:55

I tre år har forsvarsminister og toppoffiserer ropt om fare. Nå skal politikerne bestemme hvor mye penger Forsvaret skal få.

Kina og Russland pekes ut som de største truslene mot Norge. Det varsles om missiler vi ikke har noe vern mot. Men bør Forsvaret få alt de ber om?.

NRK - 06 mai 20 kl. 09:34

Bundesliga starter opp i mai

De to øverste fotball-ligaene i Tyskland kan starte opp igjen i løpet av mai. Det viser utkastet til en avtale mellom den tyske regjeringen og delstatene, som nyhetsbyrået AFP har sett. Politikerne skal bestemme dato for oppstart over telefon i dag..

Fler nyheter fra VG

VG - Igår: 08:40

Omgitt av fiender

Israels ledere vil aldri tillate at verdens jøder igjen skal stå forsvarsløse. Landets sikkerhet settes foran alt. Israel skal være jødenes siste fristed.

VG - I førrgår: 16:02

Det holder nå, Welhaven

Vi forstår hva VGs sportskommentator mener om oss nå, «ledelsen» i fotballforbundet. Vi har forstått at du mener vi er løgnaktige, uredelige, driver med kuppforsøk, har skjulte motiver, angriper medlemsdemokratiet, turer frem og trikser. Intet mindre..

VG - 09 mai 21 kl. 13:02

Voldelig vårslepp i Ferganadalen

Det finnes ingen enkle forklaringer i en konflikt om nedarvede kruseduller på kartet..

VG - 09 mai 21 kl. 07:34

Kina må kutte

Kinas utslipp av drivhusgasser er blitt like stort som alle industrialiserte land til sammen. Mens USA, EU, Norge og andre land kunngjør store kutt, kommer utslippene fra Kina til å øke i dette tiåret..

VG - 09 mai 21 kl. 07:34

Trump vinner dragkampen

Det er vårrengjøring i det republikanske partiet. Alle som våger å kritisere Donald Trump skal ut..

VG - 08 mai 21 kl. 07:11

Trygve står i veien for Sylvi

Sylvi Listhaug prøver å gjenopplive Frp som protestparti. Trygve Slagsvold Vedum står i veien. Han tar både velgere og saker fra Frp..

VG - 07 mai 21 kl. 21:59

Gledens eneste skår

(Casper Ruud - Alexander Bublik 7-5, 6-1)  Ett kapittel skulle helst vært annerledes i historien om Casper Ruuds tenniseventyr i Madrid. Det er slett ikke nordmannens skyld..

VG - 06 mai 21 kl. 20:27

Tenniseventyret: Kjenner ingen grenser!

(Casper Ruud-Stefanos Tsitsipas 7-6, 6-4) Casper Ruuds råeste prestasjon viser at en norsk 21-åring kan oppnå absolutt hva som helst på grus..

VG - 06 mai 21 kl. 07:20

Dukkemannen må granskes!

Dukkemann-saken er en omfattende og alvorlig overgrepssak. Det er avgjørende at alle sider av denne saken blir belyst..

VG - 02 mai 21 kl. 19:24

Et enormt svik

Liv kunne blitt spart om serieovergriper Sverre Varhaug ble stanset i tide. Alt lå til rette for at det skulle skje. Men det skjedde ikke..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt