NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 21:28

NRK - 17 mai 21 kl. 21:12

Politihelikopter på staden

Politihelikopter er i Fredrikstad der fleire ungdommar skal ha gått til angrep på politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fredrikstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politihelikopterpå staden
NRK - 07 mars 21 kl. 20:09

Politihelikopter inn i søket

Politihelikopter settes inn i søket etter en mann som er meldt savna etter en fest i Reddal i Grimstad natt til søndag. Festen har vært ute i terrenget, og det er ulendt og utfordrende å søke, opplyser politiet..

NRK - 04 mars 21 kl. 20:55

Større leteaksjon på Haukeliseter

Politiet har satt i gang en leteaksjon på Haukeliseter på Hardangervidda. De leter etter en kvinne i 40 årene fra Haugesund, som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem fra skitur, som avtalt. Politiet har kalt ut frivillige og politihelikopter..

NRK - 01 april 21 kl. 10:33

Leter etter 16-årig jente

Politiet i Sandefjord leter torsdag etter en 16 år gammel jente i området Ranvik. Politihelikopter samt frivillige søker i området etter den savnede..

NRK - 08 mai 21 kl. 15:20

Større snøskred ved Gaustatoppen

Store ressurser er på vei til Gaustatoppen etter melding om at det har gått et større snøskred, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Redningshelikopter, luftambulanse, politihelikopter og lavinehunder er sendt til stedet..

NRK - 28 mai 21 kl. 01:17

Leteaksjon i Agder fortsetter

Letingen etter to menn som er savnet ved Lindesnes fortsetter langs land utover natta. Mennene kan ha vært i en båt som ble funnet onsdag, men politiet ser også på andre muligheter. Politihelikopter, flere redningsskøyter og en politibåt deltok i søket torsdag kveld..

NRK - 31 mai 21 kl. 19:23

Helikopter til redningsaksjon

Både luftambulanse og politihelikopter bistår i et redningsoppdrag i Lier ved Gjevlekollen mandag kveld. Ifølge politiet er det krevende tilgjengelighet fra vei og sti som gjør at det trengs helikopter..

NRK - 02 juni 21 kl. 11:06

Mann i 20-årene savnet i Vågå

Det er satt i gang en leteaksjon etter en mann i 20-årene som ble meldt savnet etter en kveldstur til fjellet Gråhøi i Vågå tirsdag kveld. Politiet ble varslet av pårørende ved 23-tiden, og ved 4-tiden onsdag morgen ble det satt inn politihelikopter i søket etter turgåeren..

NRK - 04 juni 21 kl. 13:51

Fortsetter søket i dag

Politiet i Agder søker nå med støtte fra politihelikopter og kystvakten etter to savnede menn i sjøen utenfor Lindesnes fyr. De to ble meldt savnet for en uke siden etter at det ble funnet en tom båt i sjøen 26. mai.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Leder i Underhuset går til Labour

John Bercow, Toryenes tidligere leder i Underhuset for De konservative, slutter seg til Labour. Toryene er reaksjonære, iblant fremmedfiendtlige populister, hevder han. Den karismatiske og kontroversielle John Bercow var speaker i Underhuset i ti år og ble mot slutten en hodepine for brexit-tilhengerne i det konservative regjeringspartiet.

NRK - 15 minutter siden

Skaut person som krasja i syklistar

Politiet i Arizona skal ha skote ein mistenkt som dei seier i ein pickup-bil køyrde på fleire syklistar under eit sykkelritt. Det melder CNN. Ifølgje ein pressemelding frå politiet blei seks personar køyrde til sjukehus.

NRK - 30 minutter siden

Mann fastklemd etter trafikkulukke

Ein mann er fastklemd etter ei utforkøyring på Efteløt ved Kongsberg. Politiet opplyser at han er bevisst og stabil. Skadeomfanget er førebels ukjend.

NRK - 30 minutter siden

Seier gyldige vaksinar blei sende

Helsedepartementet i Israel held fast om at koronavaksinane som dei sende til palestinarane, er heilt gyldige. Sjølvstyremyndigheitene på den okkuperte Vestbredden skrota fredag ein avtale om vaksinebytte få timar etter at avtalen var offentleggjort. Grunngjevinga var at den første leveransen med rundt 90.

NRK - 1 time siden

Fem omkom i ulukke i Belgia

Fem menneske er funne døde etter at ein skule som var under bygging i Antwerpen, raste saman. I tillegg er ni personar skadde, åtte av dei alvorleg, ifølgje nyheitsbyrået Belga. Ulukka skjedde fredag.

NRK - 1 time siden

UD ønsker dialog med Iran

– Vi har registrert resultatet av presidentvalget i Iran og notert oss den lave valgdeltakelsen. Vi ønsker å ha et best mulig bilateralt forhold og opprettholder dialog også i vanskelige tider. Iranske myndigheter er godt kjent med norske synspunkter, sier statssekretær Audun Halvorsen (H) i Utenriksdepartementet til NTB.

NRK - 1 time siden

47 drepne i kampar i Jemen

47 er drepne etter kampar nord i Jemen, seier militære kjelder ifølgje nyheitsbyråat AFP. Kampane skal ha skjedd mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier..

NRK - 1 time siden

Taliban erobrer to nye distrikt

Taliban-opprørere har tatt kontroll over to nye distrikter i Afghanistan, et av dem i Faryab der norske styrker i mange år hadde ansvaret for sikkerheten. Siden torsdag har opprørerne tatt kontroll over Shirin Tagab i Faryab-provinsen, samt Daha-e Ghori i Baghlan-provinsen. Begge ligger nord i landet.

NRK - 1 time siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 1 time siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt