VG > Nyheter

Thursday, 28 September, 10:36

VG - 27 jun 22 kl. 14:22

Politiet vil varetektsfengsle terrorsiktede i fire uker

Politiadvokat Ingvild Myrold, som er påtaleansvarlig etter skytingen i Oslo natt til lørdag, sier politiet ønsker at den terrorsiktede skal varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud..
Les mer på VG


Les mer om:
Ingvild Myrold, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, vil, varetektsfengsle, terrorsiktedei , fire, uker
Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

NRK - 23 maj 23 kl. 13:14

PST vil varetektsfengsle terrorsiktede søstre fra Bærum i fire nye uker

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) vil forlenge fengslingen til de to terrorsiktede søstrene fra Bærum når den går ut torsdag. Det bekrefter politiadvokat Kathrine Tonstad til Aftenposten..

NRK - 05 sep 22 kl. 12:51

Vil varetektsfengsle sikta

Politiet vil varetektsfengsle den sikta etter at ein mann i 20-åra vart stukken med kniv på Nordfjordeid søndag. Politiet har avhøyrt mannen både i går og i dag. Av helsemessige årsaker er ikkje den fornærma avhøyrd.

NRK - 28 mar 23 kl. 17:42

Terrorsiktede Aisha Kausar ble tilbudt å bli med

Terrorsiktede Aisha Kausar, som også har et barn, fikk tilbud om å bli med til Norge da Norge nå hentet ut de to terrorsiktede søstrene. Hun har nok en gang takket nei, får NRK opplyst av advokat John Christian Elden. NRK har tidligere meldt av kvinnen ikke har ønsket å ta imot hjelp for å komme til Norge..

NRK - 28 mar 23 kl. 17:42

Terrorsiktede Aisha Kausar ble tilbudt å bli med til Norge – takket nei

Terrorsiktede Aisha Kausar, som også har et barn, fikk tilbud om å bli med til Norge da norske myndigheter tirsdag hentet ut de to terrorsiktede søstrene fra Syria. Hun har nok en gang takket nei, får NRK opplyst av advokat John Christian Elden. NRK har tidligere meldt av kvinnen ikke har ønsket å ta imot hjelp for å komme til Norge..

NRK - 27 jul 23 kl. 15:36

TV 2: Politiet ser ikke behov for å varetektsfengsle flytyvene

To menn er siktet for tyveri av mikroflyet som styrtet i Lyngdal i Agder onsdag. Politiet ser ikke behov for å varetektsfengsle de to som et ledd i etterforskningen. – Slik saken står nå, ser ikke behovet for å fremstille dem for varetektsfengsling, sier operasjonsleder Svein Håland i Agder politidistrikt til TV 2.

Klartale - 04 okt 22 kl. 10:44

Redaktørforeningen: – Politiet bør levere tilbake minnebrikken til Hazhir

– Veldig urettferdig.Slik reagerer amatør-fotograf Hazhir Shariati. Han var på demonstrasjonen ved Irans ambassade torsdag.

Klartale - 09 aug 22 kl. 14:15

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

NRK - 28 jun 22 kl. 18:06

Terrorsiktede vil ikke at politiet tar opptak av avhør

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) har enda ikke blitt avhørt av politiet, fordi han frykter politiet vil manipulere forklaringen hans. Han ønsker ikke å la seg avhøre dersom det blir gjort opptak, sier forsvarer John Christian Elden til NRK. – Min kollega, Bernt Heiberg, har vært i kontakt med klienten i fengselet.

NRK - 27 jun 22 kl. 20:04

Elden: Politiet villige til å endre avhørskrav

Forsvareren til terrorsiktede Zaniar Matapour (43), John Christian Elden, sier politiet har spurt om hans klient er villig til å la seg avhøre på lyd, uten bildeopptak. – Nå har politiet kommet på banen og sendt en e-post der de tilbyr å endre vilkårene sine for avhør, og da får vi ta det videre til klienten for å høre om han blir beroliget av dette, sier Elden til NRK. Politiet har stilt krav om lyd- og bildeopptak tidligere.

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Svenske medier: Kraftig eksplosjon i Uppsala

Eksplosjonen skal ha forårsaket store ødeleggelser..

VG - 8 timer siden

Her forsøker Donald Trump å kapre arbeiderklassen

De kan avgjøre hvem som blir USAs neste president. Nå legger Donald Trump inn støtet..

VG - 15 timer siden

Bruce Springsteen avlyser alle konserter i 2023

Det melder den amerikanske artisten på Twitter..

VG - 19 timer siden

Etterforsker mistenkelig dødsfall i Kristiansand

To personer er funnet døde på en privat adresse i Vågsbygd i Kristiansand..

VG - 20 timer siden

Babydødsfallet i Tromsø: Sykehuset svarer etter nye undersøkelser

– Vi har i gjennomgangen ikke funnet at det er noe vi kunne gjort for å forhindre at dette skjedde, sier leder ved sykehuset..

VG - 23 timer siden

NHH med TikTok-blemme: – Er det tull?

Da Norges Handelshøyeskole publiserte en video av åpningen av sitt nye bibliotek, ble det sunget om Prada, dyre biler og «stripperpupper»..

VG - Igår: 07:26

Sindre Finnes eide aksjer for over 100.000 kroner i minst 45 selskaper

Mens Erna Solberg var statsminister eide Sindre Finnes aksjer for store beløp i en rekke selskaper. – Hun burde ha tenkt seg grundig om, sier jusprofessor..

VG - Igår: 23:21

Meldinger om skudd mot leilighet og bil i Oslo

En bil skal ha kjørt fra stedet..

VG - Igår: 19:00

Biden og Trump kniver om arbeiderklassen: Møter opp på bilstreik

DETROIT (VG) USAs bilarbeidere pleide å være lønnsvinnere. Slik er det ikke lenger. Nå får de historisk støtte av president Joe Biden..

VG - Igår: 17:05

Dødsbrann-vitne i Porsgrunn døde – etterforsker sammenheng

Tre menn var til stede da en kvinne i 20-årene skal ha blitt drept i Porsgrunn i fjor. En av dem er nå drapssiktet, en annen er død..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com