VG > Nyheter

Wednesday, 17 August, 04:08

VG - 27 jun 22 kl. 14:22

Politiet vil varetektsfengsle terrorsiktede i fire uker

Politiadvokat Ingvild Myrold, som er påtaleansvarlig etter skytingen i Oslo natt til lørdag, sier politiet ønsker at den terrorsiktede skal varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud..
Les mer på VG


Les mer om:
Ingvild Myrold, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, vil, varetektsfengsle, terrorsiktedei , fire, uker
Klartale - 09 aug 22 kl. 14:15

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

NRK - 28 jun 22 kl. 18:06

Terrorsiktede vil ikke at politiet tar opptak av avhør

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) har enda ikke blitt avhørt av politiet, fordi han frykter politiet vil manipulere forklaringen hans. Han ønsker ikke å la seg avhøre dersom det blir gjort opptak, sier forsvarer John Christian Elden til NRK. – Min kollega, Bernt Heiberg, har vært i kontakt med klienten i fengselet.

NRK - 27 jun 22 kl. 20:04

Elden: Politiet villige til å endre avhørskrav

Forsvareren til terrorsiktede Zaniar Matapour (43), John Christian Elden, sier politiet har spurt om hans klient er villig til å la seg avhøre på lyd, uten bildeopptak. – Nå har politiet kommet på banen og sendt en e-post der de tilbyr å endre vilkårene sine for avhør, og da får vi ta det videre til klienten for å høre om han blir beroliget av dette, sier Elden til NRK. Politiet har stilt krav om lyd- og bildeopptak tidligere.

NRK - 02 jul 22 kl. 14:14

Oslo-politiet om mulige medvirkere til terrorsiktede: – Har navn på blokka

Oslo-politiet sier at de har konkrete navn på blokka i etterforskningen av om den terrorsiktede mannen hadde medhjelpere før masseskytingen i Oslo. Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har uttalt at det kan ha vært flere involvert i angrepet. – Spørsmålet om han har hatt medvirkere er veldig viktig.

NRK - 21 jul 22 kl. 15:36

Terrorsiktede Matapour blir likevel ikke tvangsinnlagt

Retten slo fast at den siktede etter skytingen i Oslo i juni, Zaniar Matapour, skulle tvangsinnlegges for å få gjennomført en prejudisiell observasjon. Årsaken var at Matapour ikke samtykket til en slik vurdering. Nå har partene funnet en løsning der den siktede samarbeider med de sakkyndige Det var Bergens Tidende som først omtalte saken.

NRK - 27 jun 22 kl. 14:21

Begjært varetektsfengslet i fire uker

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) blir begjært varetektsfengslet i fire uker, opplyser politiadvokat Ingvild Myrold til VG. Politiets begjæring om varetektsfengsling for terrorsiktede blir behandlet i kontorforretning i dag. Siktede har allerede varslet at han vil samtykke til politiets begjæring om varetektsfengsling..

VG - 27 jun 22 kl. 14:22

Varetektsfengsler terrorsiktede i fire uker

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) er besluttet varetektsfengslet i fire uker med brev og besøksforbud av Oslo tingrett..

NRK - 21 jul 22 kl. 15:36

BT: Terrorsiktede Matapour blir likevel ikke tvangsinnlagt

Dermed unngår den terrorsiktede tvangsobersvasjon og innleggelse i Bergen, skriver avisa. – Partene har i etterkant funnet en løsning hvor han kan la seg frivillig undersøke av de sakkyndige, skriver Matapours forsvarer, advokat Inger Zadig, i en e-post til BT..

NRK - 04 aug 22 kl. 12:29

Askim-dødsfallet: Siktelse endret fra uaktsomt til forsettlig drap

En mann i 50-årene er siktet etter en kvinne ble funnet hardt skadet i en bil i Askim natt til 19. juli. Kort tid senere ble hun erklært død.

Klartale - 03 aug 22 kl. 08:50

De drepte på Otta var et eldre ektepar

Mandag ble to personer drept. Det skjedde på Otta i Gudbrandsdalen. En mann er siktet for å ha drept dem.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Sjeldent solfenomen kan skape nordlysfest

Onsdag og torsdag er det muligheter for å se nordlys sør i landet. Årsaken er et helt spesielt romvær..

VG - 10 timer siden

Styrtregn skapte problemer

Etter regnrekord, oversvømmelser og lynnedslag tidligere tirsdag, er det de neste timene duket for en ny runde. I Ski sentrum stod flere biler fast i vannmengdene..

VG - 8 timer siden

Sp-topp om nye krisetall for regjeringen: Behov for at vi begynner med blanke ark

ARENDAL (VG) Ap får rekordsvake 19,9 prosent på VGs nye partibarometer. Også Sp sliter tungt. Ap- og Sp-toppene sier de forstår velgerne..

VG - 9 timer siden

Stenger 14 trebroer etter brokollaps i Gudbrandsdalen

Mandag kollapset Tretten bru i Gudbrandsdalen i Innlandet. Statens vegvesen har bestemt seg for å stenge 14 fagverksbruer i tre mens de venter på at årsaken er kollapsen blir klar..

VG - 14 timer siden

Familie på tre i frontkollisjon – barn er kritisk skadet

I 13-tiden tirsdag rykket nødetatene ut til en alvorlig trafikkulykke i Bamble. To biler frontkolliderte i en tunnel, og fire personer ble kjørt til sykehus..

VG - 12 timer siden

Russisk militært lager rammet av eksplosjoner på Krim – ekspert tror på ukrainsk motoffensiv

Russland erkjenner at et militært lager har vært utsatt for «sabotasje» på Krim-halvøya tirsdag. Norsk ekspert er overrasket over dårlig russisk sikkerhet..

VG - 13 timer siden

Blir republikanere for å stemme på Liz Cheney

LARAMIE (VG) Trump-motstanderen Liz Cheney har blitt kastet ut av hjemstatens republikanske parti. I dag ligger hun an til også å miste sitt sete i Kongressen..

VG - 14 timer siden

Energiministeren: - Vi skal ikke en gang til komme i situasjonen vi opplevde i sommer

ARENDAL (VG) En strømstøtte til bedrifter som sliter med skyhøye regninger kan være på plass allerede i september, ifølge Terje Aasland (Ap)..

VG - 22 timer siden

Evaluering av Oslo-skytingen: Dette vil de ha svar på

Bemanning, plassering av patruljer, arbeidet før Pride-helgen og bevæpning er temaer som bør tas opp når politiets innsats evalueres, sier tidligere leder for Beredskapstroppen..

VG - Igår: 23:24

Forbund krever vedlikeholdsløft: – Her lukter det skandale

TRETTEN/OSLO (VG) Norsk Lastebileier-Forbund (NLF) er bekymret for vedlikeholdet av norske veier etter brokollapsen på Tretten. Direktøren krever bedre tiltak for «fabrikkgulvet» til titusenvis av yrkessjåfører..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com