NRK > Nyheter

Saturday, 13 August, 08:33

NRK - 25 jun 22 kl. 05:47

Politiet undersøker bag

Politiet undersøker søndag morgen en bag i nærheten av åsstedet i Oslo sentrum. Ifølge vitner skal baggen ha blitt brukt av mannen som er pågrepet for skytingen ved London Pub..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, London Pub

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, undersøker, bag
Klartale - 25 jun 22 kl. 07:38

To drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag morgen at det er uklart om angrepet er terror.

Klartale - 25 jun 22 kl. 07:38

Minst to personer drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag morgen at det er uklart om angrepet er terror.

NRK - 25 jun 22 kl. 03:48

NRK-journalist vitne til skytingen

NRKs krimkommentator og journalist Olav Rønnberg var vitne til skytingen ved London Pub i Oslo sentrum. Rønneberg var på vei inn på et utested da han så en mann ta opp et våpen fra en bag. – Jeg så en mann komme til stedet med en bag, han plukket opp et våpen og begynte å skyte, sier Rønneberg..

NRK - 25 jun 22 kl. 03:48

NRK-journalist øyenvitne til skytingen

NRKs journalist og krimkommentator og Olav Rønnberg ble øyenvitne til skytingen ved London Pub i Oslo sentrum. Rønneberg var på vei inn på et utested da han så en mann ta opp et våpen fra en bag. – Jeg så en mann komme til stedet med en bag, han plukket opp et våpen og begynte å skyte, sier Rønneberg..

NRK - 02 jul 22 kl. 17:45

Oslo-politiet undersøker om påtent pride-flagg var hatkriminalitet

Oslo-politiet undersøker om påtenningen av et regnbueflagg ved Smedstua bussholdeplass på Haugenstua fredag kveld var hatkriminalitet. – Politiet undersøker om det kan ligge et hatmotiv bak brenningen av prideflagget. Vi skjønner at en slik hendelse kan skape frykt slik situasjonen er nå, og vi ønsker derfor å få identifisert hvem som står bak, sier politioverbetjent Hanne Nilsson i Oslo politidistrikt til NTB.

NRK - 12 apr 22 kl. 09:33

Undersøkelser etter funn av død person i Svelvik

Politiet vil i løpet av dagen starte de kriminaltekniske undersøkelsene i forbindelse med at en person ble funnet død i en bil som hadde brent i Svelvik i Drammen kommune natt til tirsdag. Politiet fikk meldingen om en bilbrann i Svelvik ved 01.20-tiden natt til tirsdag, og nødetatene rykket ut til stedet.

NRK - 12 apr 22 kl. 09:33

Undersøkelser etter funn av død person i Drammen

Politiet vil i løpet av dagen starte de kriminaltekniske undersøkelsene i forbindelse med at en person ble funnet død i en bil som hadde brent i Svelvik i Drammen kommune natt til tirsdag. Politiet fikk meldingen om en bilbrann i Svelvik ved 01.20-tiden natt til tirsdag, og nødetatene rykket ut til stedet.

Klartale - 09 aug 22 kl. 14:15

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

Klartale - 15 jun 22 kl. 13:46

Vil finne ut om 500 stortings-representanter har misbrukt goder

Det siste året har det vært flere nyheter om at politikere har misbrukt ulike goder for Stortings-representanter. Nå skal Riksrevisjonen finne ut hvor mange som har gjort det.De vil se på fire av ordningene.

NRK - 02 maj 22 kl. 16:11

Undersøker om branner kan være påtent

Politiet undersøker om flere branner rundt Hovseter og Huseby i Oslo kan være påtent. Mandag har brannvesenet flere ganger rykka ut til brann og branntilløp i vegetasjon i området. Brannene er blitt slokka raskt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Bidens klima- og helseplan godkjent i Kongressen

Eit fleirtal i Representantenes hus i USA har godkjend president Joe Bidens klima- og helseplan, skriv CNN. Planen blei søndag godkjend i Senatet, og er nå klar for Bidens endelege signering. Avtalen kan bli den størske klimapakka i USA si historie, med nasjonale utsleppskutt på 40 prosent innan 2030, ifølge demokratane.

NRK - 15 minutter siden

Britiske, svenske og kroatiske krigsfangar for retten i Donetsk

Tre britar, ein svenske og ein kroatar må møta i ein sjølvoppnemnt rett i Donetsk i Ukraina måndag, etter å ha delteke i krigen på ukrainsk side, ifølge den uavhengige, russiske avisa Meduza. Den eine briten skal ifølge britiske myndigheiter ha drive med humanitært arbeid. Blir dei dømd skyldig, kan dei risikera dødsstraff, skriv avisa.

NRK - 1 time siden

Mann med stort sår i halsen

Politiet har fått melding om ein mann med eit stort sår i halsen i Trondheim, skriv politiet i Trøndelag på Twitter. Naudetatane er på veg. Mannen skal vera bevisst..

NRK - 1 time siden

Mekling sju timer på overtid

Meklingen mellom Norsk Industri og arbeidstakerorganisasjonen Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid på sjuende timen lørdag. Meklingsfristen om elektrokjemisk overenskomst gikk ut ved midnatt, men klokken 6.45 lørdag morgen pågår meklingen fortsatt.

NRK - 2 timer siden

Ingen har mistet livet på firefelts motorvei i år

En oversikt fra Aftenposten viser at ingen har mistet livet på veiene som har de høyeste fartsgrense i Norge. Per 12. august i år har 82 personer mistet livet i ulykker langs norske veier.

NRK - 2 timer siden

Nord-Korea fjerner munnbindpåbud

Nord-Korea har fjernet munnbindpåbudet og lettet på også andre koronarestriksjoner, melder landets statlige nyhetsbyrå KCNA. Tiltakene omfatter hele landet, bortsett fra grenseområdene, der restriksjonene fortsatt opprettholdes. Folk med symptomer på luftveissykdommer anbefales dessuten å bruke munnbind.

NRK - 3 timer siden

Bankenes innskuddsmarginer har økt

Mens lånerenten går til værs, står kundenes innskuddsrente nærmest på stedet hvil, skriver Dagens Næringsliv. Siden i fjor høst har innskuddsrentene økt med 0,2 prosentpoeng, mens boliglånsrentene har økt med rundt 0,5 prosentpoeng, ifølge Statistisk sentralbyrå. (NTB).

NRK - 5 timer siden

Russlands økonomi falt 4 prosent

Russlands bruttonasjonalprodukt (BNP) falt 4 prosent i årets andre kvartal, sammenlignet med tilsvarende kvartal i fjor, ifølge offisielle tall. Tallene fra landets statistiske sentralbyrå Rosstat omfatter det første fulle kvartalet etter at Russland gikk inn i Ukraina med soldater. (NTB).

NRK - 5 timer siden

Alvorlig skadet etter sykkelulykke

En syklist er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på Vettre i Asker fredag kveld. Personen ble funnet i Granbakken like før midnatt fredag kveld. Det er uklart hva som har skjedd.

NRK - 7 timer siden

Salman Rushdie ligger på respirator

Forfatteren Salman Rushdie som ble knivstukket i New York fredag ligger på respirator og vil trolig miste et øye. Det opplyser agenten hans, ifølge nyhetsbyrået Reuters. – Nyhetene er ikke gode.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com