NRK > Nyheter

Wednesday, 20 October, 01:50

NRK - 20 jun 21 kl. 10:53

Politiet tror volden dobler seg

Politiet i Trøndelag har i en ny rapport forsøkt å analysere hvordan gjenåpningen av samfunnet kommer til å påvirke kriminaliteten, skriver NTB. I grove trekk er dette sommeren politiet ser for seg: * Minst en dobling av saker med vold, beruselse, ordensforstyrrelser, bortvisning og pålegg er sannsynlig. * Mindre deling og nedlasting av overgrepsmateriale. * Mindre vold i hjemmet, samtidig som mer sosial kontakt kan gi mer rus, utroskap, sjalusi og krangler, som kan trigge vold. Dersom denne hypotesen stemmer, kan det bli mer vold i nære relasjoner når samfunnet åpner.
Les mer på NRK


Les mer om:
Trøndelag, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, tror, volden, dobler, seg
VG - 16 apr 21 kl. 12:08

Abid Raja: – Dobler støtten til kultur etter klagestorm

Kultur- og likestillingsminister Abid Q. Raja sier han forstår fortvilelsen til kulturaktørene. Nå dobler de potten..

Aftenposten - 16 apr 21 kl. 12:16

Kulturdepartementet dobler stimuleringsordningen

Kulturdepartementet dobler støtten fra 400 til 800 millioner kroner, sier kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V)..

Aftenposten - 16 apr 21 kl. 12:16

Kulturdepartementet dobler koronastøtte

Kulturdepartementet dobler støtten fra 400 til 800 millioner kroner i stimuleringsordningen for kultursektoren, opplyser….

E24 - 16 apr 21 kl. 12:38

Kulturdepartementet dobler koronastøtte

Kulturdepartementet dobler støtten fra 400 til 800 millioner kroner i stimuleringsordningen for kultursektoren, opplyser kulturminister Abid Raja (V)..

E24 - 16 apr 21 kl. 12:38

Kulturdepartementet dobler stimuleringsordningen

Kulturdepartementet dobler støtten fra 400 til 800 millioner kroner i stimuleringsordningen til kulturarbeidere, opplyser kulturminister Abid Raja (V)..

Aftenposten - 31 aug 21 kl. 21:23

Ny Oslo-måling: Ap faller kraftig, Venstre dobler oppslutningen

Venstre nær dobler oppslutningen i Oslo, mens Ap får en kraftig skrell..

NRK - 20 aug 21 kl. 05:47

Flere tror på økonomisk oppgang

Smitteøkningen etter sommeren påvirker ikke folks tro på økonomien i like stor grad som i fjor. Rekordmange tror at oljefondet vil stige i verdi. Opinions koronamonitor for august viser at 36 prosent tror oljefondet vil stige i verdi det neste halvåret.

NRK - 29 mar 21 kl. 14:25

Bekymret over volden i Myanmar

Russland uttrykker bekymring over voldsbruken i Myanmar, der soldater og politistyrker i helgen drepte minst 107 mennesker, deriblant sju barn. En talsmann for president Vladimir Putin sier Russland fortsatt vil knytte bånd med Myanmar, men at volden ikke kan tolereres..

Aftenposten - 29 jun 21 kl. 11:21

To unge menn fikk lang dom for drapsforsøk - filmet mens volden pågikk

Filmet mens volden pågikk..

NRK - 03 okt 21 kl. 21:23

Seks drept i sammenstøt i India

Seks personer ble drept i sammentstøt i den indiske provinsen Uttar Pradesh på søndag. Volden brøt ut etter at en bil tilknyttet en statsråd kjørte over to bønder som deltok i en protest mot omstridte jordbrukslover. Tre medlemmer av Indias regjeringsparti, en sjåfør og to bønder ble drept i volden etter påkjørselen, også de to som ble påkjørt skal ha blitt drept..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

OL-ilden ankom Beijing

Den olympiske ilden har kommet fram til Beijing. Ilden ble mottatt av visepresident Yu Zaiqing i den kinesiske OL-komiteen som her viser fram flammen som ble fraktet med fly fra Hellas. Vinter-OL skal arrangeres i Beijing fra 4.

NRK - 15 minutter siden

Tre barn døde i luftangrep i Tigray

Tre barn ble drept i luftangrepene mot Tigray-regionen i Etiopia denne uken. Det har lokale helsearbeidere rapportert til FN. Statlige medier i Etiopia har bekreftet at det ble gjennomført et luftangrep mot Mekele, hovedstaden i regionen som fredsprisvinner Abiy Ahmeds regime gikk til krig mot i november i fjor..

NRK - 15 minutter siden

Nord-Korea bekrefter ny missiltest

Nord-Korea bekrefter at landet gjennomførte en prøveskyting av det som omtales som en ny type ballistisk missil fra en ubåt tirsdag. Nyheten gjør at det blir avholdt et krisemøte i FNs sikkerhetsråd onsdag, ifølge AFP. Ifølge diplomatiske kilder var det USA og Storbritannia som kalte inn til møtet.

NRK - 15 minutter siden

Vedum: Ingen kur mot dyr strøm

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum sier det ikke finnes noen mirakelkur mot høye strømpriser. Han sier til Klassekampen at han er bekymret over utviklingen og sier regjeringen har startet arbeidet med å få ned prisene..

NRK - 1 time siden

Over 1000 døde i Russland tirsdag

I Moskva må arbeidstakere over 60 år holde seg hjemme de neste fire månedene, og bedrifter er pålagt å ha minst 30 prosent av de ansatte på hjemmekontor. Tirsdag ble det registert 1015 koronadøde i landet, det høyeste tallet siden pandemien startet. Over 225.

NRK - 1 time siden

608 nye koronasmittet siste døgn

Tirsdag ble det registrert 608 nye koronatilfeller i Norge. Det er 18 flere enn forrige tirsdag. Den siste uka er det i snitt registrert 410 nye smittede per dag.

NRK - 1 time siden

96-åring anklaget for 11.000 drap

En 96 år gammel tidligere sekretær i konsentrasjonsleiren Stutthof møtte idag i retten i Tyskland. Irmgard Furchner anklages for medvirkning til over 11.000 drap..

NRK - 1 time siden

Årets unge kokk 2021

Vinneren av prisen Årets unge kokk 2021 ble 24 år gamle Andrea Svendsen. Hun jobber som kokk ved Bula Neobistro i Trondheim. Andreplassen gikk til Siriyaporn «Mymint» Rithisirikrerg.

NRK - 3 timer siden

Trenger flere lastebilsjåfører

Lange arbeidsdager og dårlig lønn gjør at lastebilbransjen har mangel på sjåfører i Norge. Dette kan føre til at du ikke får de varene du har bestilt eller de du pleier å kjøpe..

NRK - 2 timer siden

Filmkritikerprisen 2021 utdelt

Filmkritikerprisen 2021 for fjorårets beste norske langfilm går til «Kunstneren og tyven», regissert av Benjamin Ree. Prisen ble overrakt vinneren under Norsk filmkritikerlags årsmøte. Vinenren er kåret etter avstemning blant lagets rundt 90 medlemmer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt