NRK > Nyheter

Tuesday, 28 November, 11:08

NRK - 04 aug 23 kl. 16:02

Politiet tar høyde for nye opptøyer i Sverige

Politiet har inndratt tillatelsen til motdemonstrasjonen ved den eritreiske festivalen i Stockholm fredag, men tar likevel høyde for nye opptøyer. Ifølge svensk politi er flere busser med motdemonstranter på vei fra Nederland. Over 50 personer ble torsdag skadd da opptøyer brøt ut på en regimelojal eritreisk festival i Stockholm. Flere hundre ble anholdt av politiet. – Det som skjedde i går, er ikke på noen måte greit, sier talsperson Daniel Wikdahl i politiet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Stockholm, Nederland, Daniel Wikdahl, Wikdahl, Tronvoll, Oslo Nye Høyskole, Nord-Korea, Frankfurt, Tyskland, Eritrea, NTB, Sverige

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, tar, høyde, for, nye, opptøyeri , Sverige
Klartale - 27 aug 23 kl. 06:00

Hvordan fordeler par oppgaver i hjemmet?

Hvordan fordeler par arbeidet i hjemmet? Og hvilken fordeling gjør parene mest fornøyde? Det har Statistisk sentralbyrå (SSB) sett på i en analyse.

NRK - 05 apr 23 kl. 10:26

Variasjon i hvor fornøyde lærerstudenter er med utdanningen

Det er store forskjeller på hvor fornøyd lærerstudentene er med studiene rundt omkring i landet, viser en ny måling av Studiebarometeret. I barometeret blir studenter som går andre året på bachelor- og masterutdanning, stilt flere spørsmål, blant annet om hvor fornøyde de er med utdanningen de går på. Lærerstudentenes samlede resultat er 3,4, der studentene svarer på en skala fra 1 til 5 – der 5 er best.

Klartale - 22 maj 23 kl. 06:30

De unge er fornøyde med foreldrene sine

I vår har over 41.000 barn og unge svart på undersøkelsen Ung i Oslo. Resultatet legges fram i dag (mandag).

NRK - 26 jul 23 kl. 10:55

På vei mot toppen av K2

Kristin Harila er akkurat nå på 7200 meters høyde i godt driv opp mot toppen av K2, som er den siste av de 14 toppene i rekordforsøket. Harila og følget skal hvile ut i camp 3, før de går rett fordi camp 4 og tar siste strekket til toppen på 8611 meters høyde. Det er forventet at eventyreren fra Finnmark vil stå på toppen av K2 en gang mellom 02:00 og 07:00 torsdag morgen..

Klartale - 14 apr 23 kl. 08:39

Mange gamle er misfornøyd med hjelpa de får

Partiet Høyre ønsket å finne ut om hvordan eldre trivdes med hjelpa de fikk. De kaller det eldreomsorg. Høyre fikk Respons Analyse til å gjøre undersøkelsen.

NRK - 27 maj 23 kl. 14:09

Mer snø i vente i nord

Natt til mandag synker temperaturen i nord. Det er ventet snø ned til mellom 400 og 600 meters høyde i fylkene i nord. Det er sendt ut gult farevarsel for snø for fjellovergangene på Krutfjellet, Saltfjellet, Beiarfjellet og Gratangsfjellet i Nordland og Troms og Finnmark.

Aftenposten - 27 jun 23 kl. 06:49

Vi visste at man skulle ta høyde for økte renter. Men vi gjorde det ikke.

Vi visste at man skulle ta høyde for økte renter. Men vi gjorde det ikke..

NRK - 28 jun 23 kl. 09:58

Oppgraderer gjerde langs grensen til Russland

Utskifting av gjerdekomponenter skal sikre at reinsdyr ikke kan ta seg inn i nabolandet i øst. – Et krevende oppdrag der vi ikke kan krysse grensen på noe tidspunkt, sier styreleder i HT Gjerde Finnmark, Kjell Magne Grønnli i en pressemelding. I 1954 ble det montert et gjerde langs den 196 km lange grensen mellom Norge og Russland.

NRK - 31 jul 23 kl. 01:59

Musk får kjeft av naboer for lysende X på taket

Ikke alle borgere i San Francisco er fornøyde med Elon Musks kjærlighetserklæring til byen som huser hovedkvarteret til det som før het Twitter. Elon Musk, som kjøpte den populære sosiale medier-plattformen i fjor, har ikke vært bortskjemt med ros fra brukerne for grepene han har tatt. Ei heller er naboene spesielt fornøyde med logoen som er plassert på taket av lokalene i San Francisco etter at Twitter-fuglen nylig ble byttet ut med en X – det nye navnet på tjenesten.

NRK - 11 aug 23 kl. 12:04

Tilliten til myndighetene sank etter pandemien

Tilliten til myndighetene har sunket for alle aldersgrupper, landsdeler og kjønn, viser tall fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ). DFØ stilte 2500 personer spørsmål om tillit til det offentlige våren 2021 og høsten 2022. Selv om tillitsnivået i Norge er blant det høyeste i verden, sank det mellom 2021 og 2022.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Avisa Oslo: Grunde Almeland tar ikke gjenvalg som Oslo Venstre-leder

Grunde Almeland stiller ikke til gjengvalg som leder for Oslo Venstre. Det melder Avisa Oslo. Almeland svarer til Avisa Oslo at han ønsker å gi andre i partiet muligheten til å prøve seg i vervet.

NRK - 1 time siden

Norges Bank-tabbe: Publiserte tall for tidlig

Ved en feil publiserte Norges Bank deler av sin rapport Regionalt nettverk tirsdag. Den skulle egentlig vært publisert torsdag neste uke. Rapporten er en form for temperaturmåling av den norske økonomien, og viser hvordan ulike næringer ser for seg at ståa i økonomien vil være fremover.

NRK - 15 minutter siden

BankID endeleg på nynorsk

I 20 år har BankID vore tilgjengeleg på bokmål og engelsk. No er også nynorsk eit alternativ for dei som ønskjer det. – BankID er ein sentral og synleg teneste i den moderne kvardagen.

NRK - 1 time siden

Brann i bolig i Farsund: – Helt overtent

Det brenner i et bolighud på Vanse i Farsund, melder politiet på X. – Huset er helt overtent. Vi har kontroll på beboer i huset.

NRK - 30 minutter siden

Doblar prisane under OL

Prisane på offentleg transport vil bli dobla under OL i Paris neste sommar. Det er varsla kaos i kollektivtrafikken i heile regionen under leikane som startar 26. juli.

NRK - 45 minutter siden

Rapport om Riksrevisjonen legges fram torsdag

Utvalget som har sett på hvordan Riksrevisjonen jobber, skal overlevere sin innstilling til Stortinget torsdag. Utvalget ble satt ned av Stortinget i 2021. Det ble bedt om å evaluere Riksrevisjonens virksomhet og foreslå en ny lov.

NRK - 45 minutter siden

India: Straks fremme hos innesperrede

Redningsarbeidere har gravd seg fram til de 41 gruvearbeiderne som har vært innesperret i en tunnel i India i 17 dager. Tidligere tirsdag sa indiske myndigheter at de bare var fem meter unna å nå igjennom til de 41 arbeiderne. De skal nå hentes ut i trygghet, sier en tjenesteperson til Reuters.

NRK - 1 time siden

Drapssiktet fremstilles for fengsling

Den 18 år gamle kvinnen som er siktet for å ha drept en 22 år gammel mann i Porsgrunn natt til mandag, fremstilles i dag for varetektsfengsling. Kvinnen godtar å bli fengslet og kommer derfor ikke til å møte i retten. 18-åringen hadde et forhold til drapsofferet og de to flyttet før helgen inn i leiligheten der drapet skjedde.

NRK - 1 time siden

Signerte avtale i Oslo

Filippinske myndigheter og kommunistbevegelsen (NDFP) har inngått en avtale om å starte formelle fredsforhandlinger etter mer enn 50 år med konflikt. Avtalen ble signert i Oslo rådhus torsdag 23. november 2023, men partene offentliggjorde avtalen først tirsdag.

NRK - 1 time siden

Nordea: Tyder på uendret rente i desember

Ved en feil publiserte Norges Bank deler av sin rapport Regionalt nettverk tirsdag. Den skulle egentlig vært publisert torsdag neste uke. Rapporten er en form for temperaturmåling av den norske økonomien, og viser hvordan ulike næringer ser for seg at ståa i økonomien vil være fremover.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com