NRK > Nyheter

Thursday, 18 July, 08:09

NRK - 15 jan 24 kl. 17:15

Politiet stoppa bil med nedisa rute

Ein bilførar fekk førarkortet beslaglagt etter å ha blitt stoppa i Sandvika i Bærum. Føraren hadde skrapa 20x20 centimeter av frontruta. Dette var etter politiets vurdering ikkje forsvarleg sikt, skriv politiet i Oslo..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandvika, Bærum, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, stoppa, bilmed , nedisa, rute
NRK - 07 apr 24 kl. 13:39

Tok same person to gangar for ruskøyring

Ein person vart stoppa i Kristiansund tidlegare på søndag, der vedkommande vart anmeldt for å ha køyrd bil i rusa tilstand. Seinare på dagen stoppa politiet same personen, igjen i ein bil. Vedkommande blir på nytt tatt med til legen, for å ta blodprøve.

NRK - 09 jan 24 kl. 09:21

Lekkasje i Bergen stoppa

Ein lekkasje ved Toro-fabrikken i Bergen er stoppa, melder politiet. Det skal vere snakk om 7000 liter saltsyre som har lekka i grunnen. Politiet seier at årsaka til lekkasjen truleg var eit brot i eitt rør..

NRK - 19 apr 24 kl. 09:47

Matapour blei stoppa i bilen bak SIAN-leiaren

22. april 2022 var det varsla at SIAN skulle halde markering samtidig som fredagsbønna i Stovner Moske. Dei skulle då mellom anna brenne ein koran.

NRK - 07 jul 24 kl. 04:23

Båtførar tatt med 2 i promille i Langsundfjorden

Ein mann i slutten av 20-årene blei natt til søndag stoppa av politibåten. Båtføraren blåste til 2 i promille. Politibåten stoppa mannen frå Stathelle i Langesundsfjorden, og han kan vente seg ei solid bot for forholdet.

NRK - 10 okt 23 kl. 19:13

Mann fra Nordland tiltalt for voldtekt - kvinne sa stopp 33 ganger

En mann i 40 årene fra Nordland ble tidligere i år tiltalt for voldtekt, grov voldtekt og seksuelt krenkende adferd. Nå går saken for Trøndelag tingrett, og der mener påtalemyndigheten at en kvinne i 20-årene ble utsatt for tre voldtekter i en gapestokk på mannens «sexrom». Det skriver Nidaros.

NRK - 25 nov 23 kl. 15:56

Svensk reaktor stoppa etter ukjend feil

Ein av atomreaktorane ved det svenske Forsmark-kraftverket stoppa etter ein ukjend feil natt til laurdag. På ettermiddagen var han framleis ikkje i drift, skriv NTB. Tryggleiken er ikkje påverka av hendinga, ifølge Forsmarks pressesjef Karin Swanson.

NRK - 01 dec 23 kl. 12:44

Nødhjelp frå Egypt inn til Gaza har stoppa opp

Lastebilane med nødhjelp og drivstoff som under våpenkvila kunne passera grensa mellom Egypt og Gaza, har stoppa opp etter at dei israelske angrepa mot Gazastripa starta opp igjen i dag tidleg, ifølge sikkerheits- og nødhjelpskjelder, melder nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 16 jan 24 kl. 12:21

Toppe vil ikkje stoppa utanlandsadopsjonar ennå

Det melder NTB. Barne- og familieminister Kjersti Toppe (Sp) ber Bufdir om ei utgreiing før ho tek stilling til Bufdirs råd om å stoppa alle adopsjonar frå utlandet..

NRK - 21 maj 24 kl. 19:27

FN stoppar all utdeling av mat i Rafah

FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktningar (UNRWA) seier dei har stoppa utdeling av mat i Rafah, melder Reuters. Grunnen er mangel på forsyningar og tryggleik. Organisasjonen seier også at berre sju av dei 24 helsesentera deira er operative, og at dei ikkje har fått medisinsk utstyr på ti dagar.

NRK - 07 jun 24 kl. 13:55

No kan gassleveransane til Storbritannia starte opp igjen

Feilen på røyrleidningen, som stoppa av eksporten av gass frå Nyhamna i Møre og Romsdal til Easington i England, er no retta. Leveransane kan dermed bli trappa opp igjen. Ei røyrleidning knytt til Equinor-plattforma Sleipner Riser har vore skadd sidan søndag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Minst 7 drept i boligbrann i Nice

Ifølge brannvesenet er syv mennesker drept i en brann i en boligblokk i Nice i Frankrike, melder AFP. Ifølge avisen Nice-Matin begynte brannen i 04-tiden natt til torsdag i Moulins-området i byen. Brannen skal ha vært veldig voldsom og stått ut av de øverste etasjene i blokken.

NRK - 1 time siden

Telenor med 4,4 mrd i driftsresultat i 2. kvartal

Telenor fikk et driftsresultat på 4,4 milliarder kroner i andre kvartal. Driftsresultatet på 4366 millioner kroner i andre kvartal i år, er litt bak andre kvartal i 2023 på 4374 millioner. Driftsinntektene har også økt fra 15,83 mrd.

NRK - 1 time siden

186 mill. før skatt for Schibsted

Schibsted fikk et resultat før skatt på 186 millioner kroner i andre kvartal, melder NTB..

NRK - 1 time siden

7 drept i boligbrann i Nice

Ifølge brannvesenet er syv mennesker drept i en brann i en boligblokk i Nice i Frankrike, melder AFP. Ifølge Nice-Matin begynte brannen i 04-tiden natt til torsdag i Moulins-området i byen. Brannen skal ha vært veldig voldsom og stått ut av de øverste etasjene i blokken.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter knivhendelse i Fauske

Politiet fikk melding om at en person lå skadet utenfor en adresse klokken 22.50 onsdag. Ambulansen kom like etter og igangsatte førstehjelp, opplyser operasjonsleder Yngvar Fredriksen i Nordland politidistrikt i en pressemelding torsdag morgen.

NRK - 2 timer siden

CNN: Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump

Demokratenes tidligere leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skal i et privat møte, ha sagt til president Joe Biden at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder til CNN. Pelosi skal også ha sagt at Biden kan ødelegge Demokratenes sjanse for flertall i Huset ved valget i november. – Biden svarte med å gå imot Pelosi og si at han hadde sett målinger som viste at han kan vinne, sier en kilde om samtalen de to toppolitikerne hadde nylig.

NRK - 3 timer siden

Landsmøtedeltakere går med ørebandasje til støtte for Trump

Ørebandasje er blitt symbolsk mote på Republikanernes landsmøte, der noen deltakere med antatt friske ører har bandasjert dem i sympati med Donald Trump. Mens Trump har bandasjert det høyre øret fordi han ble skadet i lørdagens attentat, velger noen landsmøtedelegater å bandasjere seg som en støtteerklæring til presidentkandidaten. Det var riktignok ikke veldig mange som kom med bandasje på høyre øre på møtets tredje dag, men de var mange nok til å bli lagt merke til.

NRK - 4 timer siden

Korrupsjonsdømt senator avviser at han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez avviser medieoppslag om at han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon. Onsdag meldte NBC News at to personer med kjennskap til saken sier Menendez har informert noen av støttespillerne sine om at han akter å trekke seg. Menendez hevder det ikke er noe hold i påstandene og sier det fremstår som et forsøk på å tvinge ham til å uttale seg.

NRK - 3 timer siden

Klimaaktivist dømt til fengselsstraff i Tyskland

En tysk domstol har dømt en klimaaktivist til 16 måneders fengsel etter flere aksjoner der det er brukt maling og veier er sperret. Den 32 år gamle kvinnen, som tilhører klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) ble dømt for skadeverk og for å ha hindret politiet, sier en talsperson for domstolen i Tiergarten i Berlin. Kvinnen er tidligere bøtelagt i Hamburg og Berling for lignende forhold.

NRK - 4 timer siden

Mange unge mener det er greit å bruke anabole steroider

I en fersk studie fra Antidoping Norge svarer 18 prosent av unge mellom 13 og 19 år at det er greit å bruke anabole steroider i sammeheng med trening. Blant gutter svarte 26 prosent at det var greit. Det melder TV 2.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com