NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 11:35

NRK - 01 april 21 kl. 10:58

Politiet stenger publikumsmottak

Politiet i Møre og Romsdal stenger publikumsmottak ved alle politistasjoner fram til mandag 12.april. Årsaken er smitteøkningen i den sørlige delen av distriktet og faren for at den store mobiliteten i påskeuka skal forverre situasjonen ytterligere, skriver politiet i en pressemelding..
Les mer på NRK


Les mer om:
Møre, Romsdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, stenger, publikumsmottak
NRK - 13 timer siden

Stenger utested etter smitteutbrudd

Utestedet Hectors Hybel i Bergen stenger etter at to ansatte har fått påvist koronavirus. Utestedet stenger i helgen, melder BA. De ansatte som har fått påvist smitte, var på jobb fredag 30.

NRK - 45 minutter siden

Gjess stenger E-18 i Oslo

Politiet stenger E-18 ved Maritim på Skøyen utenfor Oslo en kort periode. Det opplyser politiet på Twitter. Årsaken er en gjeng med gjess på tur som skal hjelpes over veien..

NRK - 23 jan. 21 kl. 16:41

Politistasjoner stenger mottak

Politiet stenger publikumsmottaket ved tre politistasjoner i samband med smitteutbruddet i Nordre Follo. Øst politidistrikts mottak for bl.a.

NRK - 24 jan. 21 kl. 21:45

Politiet stenger publikumssentre

Drammen politistasjon stenger publikumssentre for utstedelse av pass, samt forvaltning og utlendingssaker fra i morgen. Fra før har Øst politidistrikt bestemt å stenge tre slike sentre. Dette skal bidra til å slå ned koronasmitten..

NRK - 14 jan. 21 kl. 01:45

Snapchat stenger Trumps konto

Snapchat stenger president Donald Trump ute fra bildedelingsappen permanent fra 20. januar etter først å ha sperret tilgangen midlertidig. De følger dermed Twitter, Shopify og andre plattformer som har kastet ut Trump etter stormingen av Kongressen..

E24 - 14 jan. 21 kl. 05:46

Axios: Snapchat stenger Trumps konto permanent

Snapchat stenger president Donald Trump ute fra bildedelingsappen permanent fra 20. januar etter først å ha sperret tilgangen midlertidig..

Aftenposten - 14 jan. 21 kl. 05:46

Stenger Trumps konto permanent

Snapchat stenger president Donald Trump ute fra bildedelingsappen permanent fra 20..

NRK - 21 jan. 21 kl. 15:03

Stenger skole i Meløy

Meløy kommune stenger Enga skole og SFO i morgen på grunn av ekstremværet «Frank». Beredskapsledelsen i kommunen vurderer situasjonen fortløpende..

NRK - 21 jan. 21 kl. 16:13

Portugal stenger skolene i 15 dager

Portugal har nå blant verdens høyeste smittetrykk av koronasmitte. Nå stenger landet alle skolene for 15 dager, det besluttet regjeringen torsdag. Det meste annet i landet er allerede stengt ned..

Klartale - 22 jan. 21 kl. 12:35

Mutert virus i Nordre Follo - kommunen stenger ned

Det er et utbrudd med den britiske varianten av korona i Nordre Follo. Kommunen stenger barnehager og skoler..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Innfører rødt nivå i Porsgrunn

Porsgrunn innfører rødt nivå på alle skolene i en uke fra 10. mai, opplyser kommunen. Kommuneoverlegen har bestemt dette i samråd med kommunalsjef for oppvekst, og etter råd fra FHI.

NRK - 15 minutter siden

Avdekket cannabisplantasje

Politiet avdekket nylig en cannabisplantasje i et hus i Gjerdrum, etter tips fra en forbigående som fattet mistanke og tipset politiet. Politiet sier til Romerikes Blad at utstyret i huset ville hatt en markedsverdi på flere hundre tusen kroner..

NRK - 15 minutter siden

Afrika frykter indisk virusvariant

Afrikanske land frykter nå at den indiske koronavarianten skal spre seg i Afrika. Hittil er varianten oppdaget i Kenya og Uganda. Alle tilfellene ble funnet i prøver fra indiske statsborgere, sier Afrika-korrespondent Ida Dahlback..

NRK - 30 minutter siden

Svak økning i antall uføretrygdede

359.900 personer mottok uføretrygd fra Nav i første kvartal i år. Det er 2.

NRK - 30 minutter siden

Forlenger unntakstilstand i Tokyo

Mindre enn tre måneder før OL forlenget japanske myndigheter unntakstilstanden i Tokyo og en rekke andre områder som følge av koronaviruset. Perioden med unntakstilstand skulle opprinnelig ha vært avsluttet 11. mai, men fredag opplyser statsminister Yoshihide Suga at den er forlenget ut måneden.

NRK - 45 minutter siden

27 smittetilfeller i Skien

27 nye personer i Skien fikk påvist smitte med covid-19 torsdag, melder kommunen. Nasjonalt ble det meldt 45 smittetilfeller og kommunen forsøker å finne årsaken til den store forskjellen. 20 av personene hadde kjent smittevei..

NRK - 45 minutter siden

Flere må på karantenehotell

Regjeringen har besluttet at alle reisende fra alle land utenfor EØS/Schengen skal i karantenehotell ved ankomst til Norge..

NRK - 45 minutter siden

Gjess stenger E-18 i Oslo

Politiet stenger E-18 ved Maritim på Skøyen utenfor Oslo en kort periode. Det opplyser politiet på Twitter. Årsaken er en gjeng med gjess på tur som skal hjelpes over veien..

NRK - 45 minutter siden

Korona tredje vanligste dødsårsak

Koronaviruset var den tredje vanligste dødsårsaken etter hjerte- og karsykdommer og kreft i Sverige i fjor, viser foreløpig dødsårsaksstatistikk. – Totalt døde 9.504 personer med covid-19 som underliggende årsak i 2020, sa Socialstyrelsens avdelingssjef Mona Heurgren på en pressekonferanse fredag.

NRK - 1 time siden

Tilbakekaller chilikrepssalat

Kluss med etikettene på pakken med chilikreps fra Eldorado gjør at varen trekkes fra markedet. Produktet mangler informasjon om innhold av allergenene skalldyr og melk. Dette kan medføre helsefare for allergikere, skriver Unil i en pressemelding..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt